|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Brak
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wyrzucono mnie
Świat: Aldora
Poziom: >1
Skille: <90
|
![]() Tibia ma jednak jeszcze klimat RPG...
Ostatnio wybraliśmy się z kumplem aby pozwiedzać Desert koło Thais. ![]() Moje pytanie jest takie. W bibliotece jest część ciekawego questu (niektórzy mówią że na winged helmet questu), tylko nie wiem jak go zrobić. Nie proszę o wytłumaczenie, tylko o odpowiedź czy to wogóle jest możliwe? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() O wingled helmetu ? Pierwszy raz slysze. Ale szczerze wątpie, ze takie cos jest (quest).
Szukaj, podrózuj, rozwijaj zdolnosci manualne i intelektualne. Good luck and have funny. Moze do czegos dojdziesz ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() tak, byla kiedys legenda o tym lekkim helmie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Na tibia.org kumpel wystawil taki temat w dziale z filmami i rzucil haslo winged helmet, glowil sie nad ta zagadka jak dosc do banshee i takie tam, ale nic nie wykombinowal, doszedl do biblioteki etc ale to za malo. A z tą banshee to mysle, ze jest co cos w stylu skarbca czy ghula na rooku, ale nigdy nie wiadomo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
Imię: Quintar Maly
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 35
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Możliwe jest też, że ten quest jest niedokończony i będzie dało się go zrobić dopiero po którymś z uptade'ów ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Brak
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wyrzucono mnie
Świat: Aldora
Poziom: >1
Skille: <90
|
![]() no cóż grzebałem i grzebałem ale to trochę przypomina Secret Bone Of Lich's king czy coś takiego. W każdym razie chodzi o przedmiot potrzebny do zdobycia UE dla Druida.
![]() Jeśli gra ktoś na Aldorze i jest zainteresowany klimatem RPG w Tibii zapraszam. Proszę sie odezwać do Gallina Lavur, Kobiety Chaosu lub Jebefuhe. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Jeśli dobrze pamiętam to kiedyś bna forum.tibia.org było objaśnienie tego questu. Było tam oisane jak rozmawiać z kolesiem w bibliotece czy gdzieś tam, a on zadawał nam pytania. Ale jak każdy wie, że w tibi jest jeszcze tyle zagadek... Jak sam CipSoft mówił, że w tibi jest odkryte około 30% questów, więc nie pozostaje nam nic innego jak szukać...
|
![]() |
![]() |