|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
![]() |
![]() Dzis sobie stoje na statku w Thais i gadam z kumplem
Nagle wpada kolesiora z lurowanym cyckiem i cyc sie przerzuca na mnie. gdy kolega go ubil. to ja to wszystko skomentowalem "Ale dziw**" Inagle zaczynaja pisac do mnie ludzie z Darashi i mowia ze jesli nie wplace do dp Avemire 1k to mam Rooka. Czy warto zaracac se pupe i pisac do GM??? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a mi sie wydawalo, ze cale zajscie wygladalo troszeczke inaczej. Szukalem dziewczyn ( a scislej, osob z female'owa postacia) do swojej nowej gildii House of Pleasure, a tu patrze a na tradzie ten koles pisze "ale dziw~ ". Kto by sie nie zdenerwowal, no kto?? Btw, jak mag mogl zlurowac cyca (thais) dochadzac z nim az do statku ( dlaczego cyc nie zaatakowal nikogo wczesniej, np obok Sama czy pod depo) ??? Aha, mowisz ze trenowales z kolega. W jaki sposob??? Jestes magiem na 12 poziomie, palek cie walil czy moze knight ( ten ktos mial pozniej zabic cyca)??? Jestes zwyklym KLAMCA!!! Nie oczerniaj mnie ---- > Teraz to juz na pewno sie zobaczymy... Aha, jesli chodzi o odpowiedz na Twoje pytanie, to tak, napisz do GM'a ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() edit by me
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
![]() |
![]() a w takim razie Avemire full respect dla ciebie i twoich kolego.
fakt ze mi sie pomylily sytuacje a te slowa byly nie skierowane do ciebie tylko do mojego kolegi Therona do ktorego zawsze tak mowie... sorki za te cale zajscie... BTW to nieladnie wymuszac 1k |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() A ja Ci poradze żebś nie płacił. Nawet jak masz zostać zrokowany. Nawet jak oni Cie otoczą to ty nie płać. Dużo i tak nie stracisz, a oni zyskają skulle. A pozatym dla honoru lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() 1k? ... n/c BTW Ktos z was tu jest klamca panowie, ja sie w to nie mieszam ale jestescie dziwni jacys O.o xD