|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Szymon Zawodowiec
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 15
Skille: 43/30
Poziom mag.: 8
|
![]() Witam
Zapewne wszyscy wiedzą (a przynajmniej mam taka nadzieje) że łuk to nie tylko kij i sznurek. Osobiście jestem łucznikiem i odniosłem sukcesy ale to nie tylko dzięki pracy ale i coraz lepszemu wyposażeniu. Nasuwa sie więc pytanie: Dlaczego ludzie tworzący tibie nie wprowadzą różnych rodzajów łuków jak chodżby short bow, bow, long bow, eflicki łuk (nie moge znależć nazwy angielskiej) a co do kusz to też sprawa ma sie podobnie: large crossbow, crossbow, hevy crossbow. Jeśli są błędy w tłumaczeniach to sorry. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() po co?
treń dista i tak palladyn ma ostre hity w porownaniu do Knight'a np: w draga wali po 200 nawet a Knight wali po 18 -.- na tych samych skillach of korz Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 19-05-2006 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @up: jemu chodzi raczej o klimat, niż o to, żeby walnąć mocniej. A te 18 to chyba walisz w demona z knife (oczywiście jest to przesadzone, żeby mi tu nikt nie pisał "ty nubie z knifa w ogóle nie trafisz dimina!11!!").
Cytuj:
Bardziej poważnie, to nie wprowadzą, bo to nie jest taka rozwinięta gra. Zresztą, może i wprowadzą kiedyś.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 19-05-2006 o 23:14. |
|
![]() |
![]() |