|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Żabno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mixer Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 8
Skille: 16/16
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() Czy na 16 lvl i 15 mlvl zsoluje Fire Elenemtala??.Mam dwie postacie.Knighta i Druida.Knightem poszedłem na Folde i zeszłem niżej niż Warriory i Slime.Schodze a tam Fire Elemental.(nie radze tam iść).Czy pokonam go z bp of sd i 2 bag of uh??.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może i tak ale to totalne waste uh/sd/ może lvl'a
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wiesz mozesz miec problemy bo zanim zdazysz go zabic to sie nie skapniesz jak straciles lvl ja sie na test serwerze przekonalem jak szybko zabija
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Nie radzę iść po FE może naraz po 4 comba walnąć po 150~, więc jest groźny. Zresztą nie jest oplacalny bo nic z niego nie wypada. Jak już musisz to Utamo Vita + 3 - 4 sd starcza chyba. Ale to bedzie waste uh/sd/lvl tak jak powiedział pan nade mną.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~~~~Brak~~~~
Świat: Honera
Poziom: 11
Skille: 43/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Moze bys dal rade no ale po co ? dla Fire fielda który zostaje z jego ciała ?? No chyba że dla przyjemności (a może to FE zboczenie ? ja mam zboczenie d dragów uwielbiam je zabijać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Fe z moze zabic 70 ek a c dopiero 2 fe ... fe w ciagu 0.25 sekundy moze walnac 2 explo 100 + wiec nie radze ci chyba ze
utamo vita wejscie wyjscie sd manas ... ale to juz waste na loot nie licz ![]() ![]() ![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |