|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
Imię: Col'Therion
Profesja: Knight
Świat: Galana
|
![]() Wiele razy bywało tak, że przeglądając forum, dostrzegłem ciekawie zapowiadający się temat, wypowiedziałem się, i zmęczony udałem sie na conocny odpoczynek. Następnie kolejnego dnia wstaję, i chciałbym zobaczyć, jak potoczyła się dyskusja, ale co sie okazuje, tematu nie ma na pierwszych stronach. Oczywiście nie jest to żaden problem, bo szukać każdy potrafi, ale stąd moja sugestia, by może wprowadzić kiedyś, kiedyś, opcje : "Obserwacja tematu", czy coś takiego, by dany temat, móc dodać do listy obserwowanych, i z panelu użytkownika, spokojnie i szybko sie do niego przenieść.
No to tyle ode mnie. ![]() @edit: Sorka za literówke w temacie ![]()
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jeżeli odpowiadasz na dany temat, na dole masz opcję posta, między innymi "Subskrybcja tematu" z wieloma wariantami do wyboru.
![]() |
#4 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Wchodzisz w opcje tematu, dajesz "Subskrybcja tematu" i wybierasz jak chcesz byc informowany.
Mozesz tez ustawic, ze automatycznie subskrybujesz wszystkie tematy w ktorych napisales odpowiedz. Pobaw sie opcjami ![]() |
![]() |
![]() |