|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Witam!
Jestem nowy na forum,tak jak w grze ![]() 1.Chciałbym dowiedzieć się czegoś o gildiach... 2.Który NPC w Thais "mniej więcej" zareaguje na słowo "quest"? 3.Czy ktoś mógłby przybyć do mnie w celu BARDZO SŁABEGO podtrenowania mnie?Będe b.wdzięczny. 4. To chyba wszystko,gdybym jeszcze coś sobie jeszcze przypomniał,napisze to w tym temacie. PS.------> W grze mam tą samą ksywke. Ostatnio edytowany przez Sokochłap - 10-08-2004 o 21:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() 1.http://www.tibia.pl/artykul.php?t=13954&b=25
2 Nie rozmawiamy o questach 3 Chętnie bym potrenował ale nie gram na xanterze, poznałeś tyle polaków możesz z nimi trenować.Tak na marginesie trening Sorcem mija sie z celem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Albo jestes w jednej z pierwszej trojki gildi albo w zadnej.
Mag nie trenuje. Nie rozmawiamy o questach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() 1. Do gildi raczej cię przed 20 lv nie przyjmą. Żeby trafić do dobrej gildi musisz miec 30lv+ lub bardzo dobre skile (w przypadku maga mlv).
3. Trening sorca ogranicza się do chodzenia po żarcie ( dobrym miejscem w Thais jest chlew w prawym dolnym rogu miasta) i rzucania czarów w celu spalenia many. Skili takich jak sword, dist czy shield magiem nie potrenujesz. Za to mlv poleci ci bardzo szybko. To jest podstawa dla maga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() 1.Do Gildi spokojnie trafisz z lvl= 30 lub 35.. mlvl to musisz mieć spokojnie z 7-8.
2.Zabronione jest mówienie o questach... 3.Sorc (Sorcerr) nie trenuje tak jak Palladyn (on trenuje tylko DF)(Distance Fighting) Więc po: a)Kup se rózdzke,P-armor,Brass Lges lub P legs Soldier Helmet lub Dark helmet na wstepie musisz mieć z 3000 gp. b)Kup se czary.Utevo lux (Light) (Magic missle..) (exana pox) Antidote (EXEVO PAN) Create food kup se te czary min. 4-5 mlv potem kup se Blank rune i czaruj z Magic Missle.. i sprzedawaj za 1 k (1000 gp) c) spalaj mane czyli wyczaruj se np.Utevo lux nawet jak jest widno Exevo pan i tak cały czas za czar Exevo pan masz 2 losowe jedzonko ![]() ![]() Pozdro!!!!! Ostatnio edytowany przez Melabux_1 - 13-08-2004 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Dobrze....Dziekuje wszystkim.
Czyli bardziej skupić się na Magic level niż na zwykłym? Dlaczego nie mozemy nie mowic o questach?Powiedzcie tak,aby nie dostac bana ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sokochłap - 11-08-2004 o 08:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Cytuj:
Tak. [quote=Sokochłap]Dlaczego nie mozemy nie mowic o questach[quote=Sokochłap] Ja tak rozumiem że jak bym ci powiedział jakiś quest to każdy by wiedeział gdzie go szukać i jak przejśc..... Pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Ano tu sie zgodze... oficjalnie o questach sie nie mowi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Xantera to w miare nowy serw wiec 3000 na podstawowy sprzet nie starczy. Rob runki hmm i sprzedawaj, w ten sposob zarob 1 pieniadze na jedzenie /sprzet powodzenia.
![]() |
![]() |