|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Mam 27 level sorca, magic level 25 (lol). Moge summonowac monka, ale nie wiem konkretnie gdzie tak zeby mi sie oplacalo spalic tą mane i zeby expic dlugo. Oczywiscie mowie tu o guardach. Wiec, moze jakas podpowiedź, gdzie?? I czy dobrym pomyslem jest na 28 levelu, wejsc na resp smoka zsummonowac DS'a i zabijac sobie powoli smoczki?? Z góry dzieki za pomoc
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Jezeli masz pacc idz na gorke na edron i tam bij sobie smoczki.
Wez troche hmm. Lub do cycopolis ale tez pacc potrzebny i tam biegac na ktoryms poziomie z summonami. Jezeli nie masz pacc idz lepiej na te guardy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
otoz z mmonkami najczescej chodzi sie na guardy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() hrhr rzeczywiscie zapomnielme ze mowa o monkach
![]() A na dragi ds albo lider ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Guardy the best. Bierzesz ze sobą ze 4 bp hmm i summonujesz 2 monki i morzesz siedzieć cały dzień jak ci się skończą hmm'y to się nie przejmuj monki poexpią za ciebie
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dragon Conqueror - 24-08-2004 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Cytuj:
Na wyspach dla facc (mainland) nie ma dobrego respa smoka, mowie o respie gdy drag respuje sie ponad 10min. A wiadomo ze z taim lvl nie pujdzesz na dragon lair, załatw sobie blokera i idz na jakis lepszy resp smoka. Guardy tez dobry pomysl monk(i) kilka bp runów, i przy odrobinie szczescia mozesz wyjść z dużą ilością expa. Z tego co w idze albo mardzo duzo expisz albo nie ćwiczysz mlvl. hehe Dostałeś "+" odmnie.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bebilon - 24-08-2004 o 20:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dzieki za +. To prawda, duzo expie, bo nie chce mi sie stac przed depo i nabijac mlvl'a. Na to przyjdzie czas
![]()
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Z monkiem idź na południe od Thais... tam jest resp guardów (nie wiem jak duży) i cyców (spory
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() Hmm często widze sorców z dsami na górce ze smokami .
Summonuja 2 dsy i od czasu do czasu je u***ą ![]() Nawalając z hmm albo wogle :> |
![]() |
![]() |