|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2006
Imię: Oltun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 57
|
![]() Cytuj:
@up Pozwol ze ci wytlumacze dokladnie noobku: Wariant 1: Mam na sobie P-set itd. a w plecaku itemy warte 70k. Gine. Trace 70k i plate armor. Wariant 2: Mam na sobie C-set i AoL w plecaku 70k. Gine. Trace TYLKO 50k. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() No dobra mniej więcej czaje. Choć jeśli jestem sorkiem, któremy walka z run się jeszcze nie pyli i expie na potworach, które walą z ataków fizycznych to czy takie eq ujdzie?? A i nadal nie dostałem odpowiedzi czy aż tak wielkim błędem jest, noszenie takiego eq?? Czy to kwestia podejścia gracza (jak chce to mam, a jak nie to nie)??
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Ja już od dawna powtarzałem i będę powtarzać, każdy ma swój styl gry i tego nikt nie zmieni. Ja jestem ms i wol postawić i na lekkość, ale i na przedewszystkim defa. Obecnie mam rh, aol, blue robe, mms, skull staff/woi, crown legi i bohy i jestem bardzo zadowolony (zbieram na g legi). A choćby niewiem jakie doświadczenie miałbym to i tak zdarza się, że np. guard mnie dogoni i te pare więcej defa/arma może mi zad uratować (chwila laga albo osaczenie przez kilka sztuk). Oczywiście jeśli chcesz np. wydłuzyc sobie hunta minimalnie (1 więcej bp manasów) kosztem arma to twój wybór.
Do założyciela: Wybierz, chcesz minimalnie dłuzej expić a więcej obrywać czy odwrotnie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|