![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Zabic sie? lol dla gry? lol a moze za 2 tygodnie zauwazy ze mu sie zycie zmienilo i bedzie dziekowac Bogu za tego haka? -.- dokladnie, mam nadzieje ze tak bedzie ![]() Jezeli tibia przekracza wiecej niz przyjemnosc z grania, przeksztalca sie w nalog, to proponuje sprzedac postac lub usunac tibie z kompa, bo nie warto grac nalogowo, za duzo czasu tracisz, a zycie jes tylko jedno. Ostatnio edytowany przez Skrzat - 15-09-2007 o 21:47. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: Poland
Świat: Aldora
|
![]() @up
Bardzo dobrze mowisz ![]() ![]() @ Co do filmu, jak zawsze szkoda takiego gracza i jego wysilku... ![]() Ostatnio edytowany przez Smoluk - 15-09-2007 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Profesja: Paladin
|
![]() Można rehostnąć na rapida albo speedy~?? Bo server tibicams mi nie pasi (pobieranie sie zawiesza, a jak idzie to przez 5 sek, i transfer 4 kb/sec)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Za moich czasów na Xerenie tak właśnie postąpił [CHAR]Beriah Alatin[/CHAR] (sprzedał konto), zarobił 800 euro jak dobrze pamiętam, nie wiem czy dalej gra, ale obstawiam że nie.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
![]() |
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Moraxus - 01-09-2009 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Moze ta OwnTibia wyleczy niektorych z tibijskiego nalogu
![]() W tej grze jak w zyciu trzeba sie pilnowac i to wszystko. Nie sharujesz, nie uzywasz botow, nie kupujesz postaci, dobrze zabezpieczasz swoj komputer. Grajac w Tibie ok 5 lat nie mialem zadnego hacka! Cud ? Nie, wystarczy tylko byc uwaznym i patrzec komu sie ufa ![]() Tak samo jest w prawdziwym zyciu. Nie bede sie dalej rozpisywal, bo sadze, ze nie ktore osoby beda wiedzialy co mam na mysli ![]()
"Na trzy cztery składamy litery Litery w wyrazy, które we frazy a Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy... giną bez wieści..." Ostatnio edytowany przez Eriziel - 16-09-2007 o 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Wasteland
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 94
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
|
![]() ja to sie Zastanawiam skad oni ta owntibie sciagaja na kompa bo nie sadze zeby ktos im to wyslal np ze siema i podal link ^^
a jak takiego hlvla sie ma to dobry antyvir + ten programik co sprawdza czy ma sie owntibie jak ja gralem swoim pallem nie mialem rok antyvira i nie zlapalem hacka wiec mnie dziwia takie akcje...
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: K-ce
Imię: Dit May
Profesja: Sorcerer
Gildia: Toxic Boss
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 19/24
Poziom mag.: 59
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ehhh ci hackerzy...dla nich to zaje**sta sprawa hacknąc takiego ziomka. Ale co musi czuć owner kiedy widzi napis ,,your account number is incorrect'' czy jakos tak ![]() |
|
![]() |