|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
|
Opcje tematu |
20-08-2009, 21:18 | #2841 |
CS Tibia.pl Team
|
@UP
Mam nadzieję, że będziesz czytał daty. (Sry za offtop...)
13-10-2009, 21:27 | #2842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
Rekrutacja!
Fake Pt. „Rangnarok Book: Soura Tales” Potrzebuje :
Imię: Klimatyczne (Np. Assasyni coś ala arabskie, Król Gór jak barbarzyńca, Królestwo Lasu coś z francuskiego itd.) Nazwisko: (tak samo) Pseudo: (Tylko dla Zbuntowanych shinto, koczownika-szefa i Króla Gór) Charakter: (Na świecie nie ma samych małomównych, skromnych, odważnych i dobrodusznych) Outfit: (KLIMATYCZNY DO DANEGO STANOWISKA, nie chce widzieć Warriora na stanowisko dyplomaty biskupa, noblemana na barbarzyńskiego Króla Gór czy Mage na role Assasyna…) <<< Historii macie nie dawać bo zwykle jest tak że nie znacie historii świata i popuszczacie wodze fantazji albo znacie historie i też popuszczacie wodze fantazji ...>>> Outfit musi posiadać chociaż jeden ruch! Każdy z was ma prawo(a nawet obowiązek…) zgłosić od 1 do 3/4 postacie na różne miejsca, wybiorę najlepsze, głównie pod względem wyglądu postaci (Może być nawet tak że jednej osoby przyjmie wszystkie zgłoszenia)… ZGŁOSZENIA TYLKO NA PW!!! |
14-10-2009, 00:46 | #2843 |
Użytkownik Forum
|
Imię: Shomen
Nazwisko: Kanoru Pseudo: Khaquto Charakter: Opanowany,dobroduszny,gdy ktoś go zezłości lubi wybuchać złością. Nie lubi gdy ktoś mówi do niego królu. Outfit: |
14-10-2009, 12:59 | #2844 |
Użytkownik Forum
|
17-01-2010, 11:51 | #2845 |
Użytkownik Forum
|
Turok (nie)powraca
Turok szuka osoby chętnej do współpracy nad nowym fake'iem. On robi efekty a ty sklejkę. Równie dobrze może każdemu walnąć efekty na gotowego fake'a. Pisze to przeze mnie, chce zostać nieuchwytny Kto się zgłosi? @edit Nie bierze byle kogo. @edit2 Turok twierdzi że mam się pierdolić. Poza tym robi coś już z Kashekiem więc ciao. Ostatnio edytowany przez mikolaj99 - 20-01-2010 o 21:37. |
04-03-2010, 22:30 | #2846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2009
|
hmmm
A gdybym tak chciał zrobić jakieś sesje, zgłosiłby się ktoś do rekrutacji?
04-03-2010, 23:45 | #2847 | |
CS Tibia.pl Team
|
Pewnie ktoś tam się znajdzie.
Żeby nie być gołosłownym - ja będę mógł w nim wystąpić jak chcesz. Ewentualne zrobienie postaci to żaden problem.
05-03-2010, 17:45 | #2848 |
Użytkownik Forum
|
To i ja bym na to poszedł
|
11-03-2011, 21:29 | #2849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2011
Lokacja: z carlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: cien czarnego konia
Świat: valoria
|
potrzebuje
12 hobbituw statystuw 5 hobbituw 3 hobbituw dzieci malego hobbita tatę małego hobbita mamę małego hobbita 2 straznikuw hobbituw krula hobbituw uwaga przyjmuje tylko propozycje ze zdjęciem quifem tej postaci quify nie mogą być takie same jak w tibi quify mogą być takie ale zmienione potrzebuje tego do 3 wojna tibijska
moje fake 3 wojna tibijska _____________________ jak człowiek chce coś przekazać pisze książkę , jak chce coś pokazać kreci film , jak chce to i to robi fake ________________________________________ 10 najlepszych , 9 bym skreślił ale już ktoś to zrobił teraz skreślę go ja hahhaha |