![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
![]() |
![]() raz na nroku poszedłem po carlina shodze 2 mino 5 orc i wolfy i sekunda pozniej you are dead
gdy 1 raz wlazłem na maina do thais poszedłem w miajsce gszie sie valkirie respuja (oczywiście ja o tym nie wiedziałem) no i wyskakuje mi valkiria i nawala ja uciekam krzycze HELP PK!! i właze na skałe valkiria czeka mna dole ja na gorze przycodzi inny gość rozwala valkirie.ja schodze otwieram patrze 2 daggers biore jednego i krzycze hahahaha PK's is a noobs |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Krzywiń
Stan: Początkujący
Imię: Sher Dedek
Profesja: Druid
Świat: Aurea
Poziom: 10
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Nie wiem czy to śmieszna ale napewno dziwne więc takwszyscy nie dawali mi szans że zabije 3 gobliny z kuszy (level dista mam 13 ) kupiłem 15 boltow :d i poszedłem na gobliny ... na miejscu czekały 4 gobliny więc zaczełem walczyć ku mojemu zdiwieniu 3 gobliny martwe a jeden ciężko ranny ...jednak nie miałem już boltów
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]() Gdzies pod koniec grudnia poszedłem sobie poexpic na ghoulach w ghostlandzie (19 lvl), nagle musiałem wyjść za potrzebą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Qurrdupell - 20-01-2006 o 16:51. |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() LoL fajne opowiastki macie więc sam dołącze swoją.
![]() To było tak: Byłem na zamku koło Ab więc polazłem na Huntera (pare razy sie go ubijało) straty : hunter dobił mnie do 3hp(!) więc musiałem spadać piętro niżej, bo był duży resp ![]() A miałem wtedy 150hp (na 320) ![]() Świat: Calmera Profesja : Knight Nick: Bartek of Calmera lvl: 17 ![]() equ: a co ja będe moje equ wymieniał? sille: nie bo będziecie się śmiać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Ja po prostu wkleję tu to co podczas tej walki wypowiedziałem:
Zirgin: come here, hunter! Zirgin: utamo vita Zirgin: exura gran Ale deda nie było ![]() (jakby ktoś się nie skapnął: poszedłem na huntera, jednym ciosem zwalił mnie do red hp, drugim wywalił całą manę tak że tylko zostało na exure gran, a potem udalo mi sie zwiac ![]() Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 23-01-2006 o 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Ja miałem taką sytuacje na 19 lvl! Expiłem sobie w kopalniach dwarfów na -1 i -2. Ale cos mnie podkusiło zejść na -3. No to "utamo vita" (jestem drutem) i schodze. Dwarf guard wyleciał no to go wale. Zjechała mi cała mana. No i potem też schodziłem, ale tu nagle schodze i myślałem że są tylko soldki. Nie skapowałem się że są tu 3 guardy i 2 soldki. Nie zdążyłem sie uhnąć bo oglądałem telewizje. 3 guardy + 2 soldki = 1 ofiara. Starciłem pół lvl, 2 uhy, rope, łopate, 50 grzybkówi 1 mlvl. Od tamtego czasu nie chodze na dwarfy!! A i żebym nie zapomniał waliłem różdżką!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Lokacja: Nisko
Imię: Royal Koniu
Profesja: Paladin
Gildia: narazie żadna xP
Świat: Calmera
Poziom: 47
Skille: 82/55
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() heh ja jak grałem 1 raz w tibie i jak wyszłem z rooka ( to mi zajeło około 2 tygidni - teraz 2-3h ) to walczylem clubem i poszlem na ghost land , jakis koles pyta sie do mnie jakie mam skille a ja jeszcze nawet niewiedziałem co to jest i powiedzialem "okolo 65" to on mówi zebysmy poszli na gs i zebym ja bloczyl , to ja se mysle oh jak fajnie wkoncu jakiegos gs'a zabijemy choc nie wiem co to jest i poszlem , ide przodem i patrze jakis duzo pajak lezy to ja mówi "ej" " mielusmy isc na gs a nie na gians spidery;/"
![]() ![]()
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moja najśmieszniejsza walka (chociaż krótka) rozegrała się dziś rano. Zaczęło sięod tego, że jakiś br (18 sork) w kopalni dwarfów schodził dziurą na poziom -3, bił guarda (nie używał magic shield) i uciekał. A z wand of dragonbreath to trochę ciężko... no to ja schodze na magicshield, walnąłem guardowi kombo (GFB + energy beam) i padł. (szczerze mówiąc to tak sobie trochę kozaczyłem przed tym gostkiem
![]() straciłem 300gp, 50 boltów, dwarven shield, 5 runek GFB, 3 runki HMM, 1 UH, 5 manafluidów, 10 grzybów i jakieś śmieci w styku torchów czy blank runek. I 24k expa, 1 magic level... ogólnie DUPA. przez sklerozę... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ze mnie jełop...
Ale może zacznę od początku. Poszedłem sobie na trolle koło Venore, i coś mi strzeliło do głowy, żeby zbierać trupy do skrzynki. Tak też zrobiłem ![]() ![]() No i jeszcze kiedys poszedłem na -3 poziom kopalni w kazo, podeszły do mnie: rot, dwarf i 2 soldy (w tej kolejności). Nie było by w tym nic złego, gdyby nie to, że dwarfa i rota brałem na taczę, a soldów już w tedy nie mogłem i miały wolną drogę do ataku - zużyłem całą mane na leczenie ale deda na szczęście nie było ![]() Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 25-01-2006 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Wrocek
Imię: nie wiem :P
Profesja: Knight
Gildia: Daark
Świat: Berylia
Poziom: 31
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Słubice
Imię: Rafcio of the Knight
Gildia: eee no szukam :P
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jak Ja Was Slucham To Mi Sie Chce Plakac Lac 30 Lvl 8 -.- Albo Pomylic Ghula Z Fire Debilem -.- Moim Zdaniem Glupota -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kiotorius
Profesja: Rookstayer
Gildia: Happy Carnivore Friends
Świat: Rubera
Poziom: 14
Skille: 18/21
![]() |
![]() A ja raz miałem beke jak nic
![]() Zchodze na najnizsze piętro biegne do stolika nagle Lag! otoczyły mnie potowry tlyko 1 kratka byla wolna bo stala skrzynia. Klikam tam i.... lduzik się przesówa -.- a potowry soja w miejscu i tma gdzie stałem wczesniej pojawialo sie 1 2 12 i inne hity a ja stoje na beczce xD nigdy niemialem laga ze mi sie pojawialy napisy a sie ruszyc nie mogelm xD i wkoncu You are dead! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Ja miałem taki przypadek, łaziłem sobie moim 10lvl sorcem (byłem noobek wtedy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja miałem taką walkę na ok. 20 lvlu: koło thais jest orc shaman tower. postanowiłem zabić orka szamana, biorę GFB i idę. Przede mną jacyś knighci na 15 lvlu wyszli z czerwonym życiem, to ja taki happy że oni nie mogąa ja zabiję idę i bije gfb. Strzelam, ale te szmaty schowały się za rogiem. To ja idę do nich przy okazji dając im szansę do leczenia się i ostrzeliwania mnie. Nagle patrzę: 24hp. Na szczęście szamani akurat wtedy ulegli spaleniu
![]() dalszy ciąg historii - w tym wypadku był happy end ![]() Następnym razem tak sięwnerwiłem że mnie do reda zjechały że wziąłem 2 SD, wszedłem tam i rozerwałem je na strzępy (każdy dostał po 1 strzale oczywiście). A z drugiego szamana, który lubi się chować wyciągnąłem nowiutką wand of plague, którą sprzedałem za 3,7k |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: loch
Imię: Conan Barbarzyncaa
Gildia: narazie brak ;/
Świat: Askara
Poziom: 37
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Najczesciej chodze do elvenbane(zamek kolo ab)duzo tam expa i wogole i ciagle mnie cos kusilo zeby sprobowac walczyc ze smokiem ktory byl w wiezy na sierodku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Jak ktoś chce się pośmiać niech czyta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Better place...
Imię: Geno Bialy
Gildia: SZUKAM GILDII
Świat: Thoria
Poziom: 21
Skille: 16/20
![]() |
![]() moja funiasta walka-nie była z żadnym potworem tylko ze skazą tibii-PK<na moim pierwszym HACKNIĘTYM NIESTETY charze> ide sobie spokojnie przez las kiedy nagle wyskakuje brutalny PK. ja od razu obrót o 180 stopni i WIEEEEEEEEEEEEJ<a mialem hlvla...-niestety tamten mial sd a mniejszy lvl[PRZED UPDATE TO BYŁO]> i tak po 5 minutach obrywania z SD i UHania sie PK popełnił największy błąd swojego życia-zamiast walnąć mnie z SD wywalił je w moją okolicę<3 pociski sd ROX> i gdy miałem ostatki życia podniosłem tą szlachetną runkę i dałęm PKowi posmakować jego broni... a jakie fajne rzeczy w bp miał... 10 crystal coinsów =) piechotą nie chodzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ostatnio łażę sobie po bagnach niedaleko venore, znalazłem "wysepkę" z wiedźmą (witch) to postanowiłem spróbować swoich sił. Zszedł bag mana fluidów, ale jakoś zjechałem ją do red hp. Już miałem dobić (sam miałem yellow) a tu nagle wyskoczył ni stąd ni z owąd za zielskim beholder i trzepnął mnie 3 czy 4 razy z hmm. Dzień gry poszedł psu w d***...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]() straciłem: soldier helmet serpent sword plate legs gold armor i jeszcze chyba jakąś tarcze. Ale potem znalazłem trupa (nie mojego) a w nim 2 k kasy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No sorki ze sie wtrancam ale nastepny post pisze ze ty kitujesz i masz Golden Armor. Ja poprostu pisze bo widze to ze swojej strony tak ze ty niestawiales przecinkow ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]() No wiec tera ja troszke.
Gralem wtedy knightm(18lev)=(60/60) i postanowilem wybrac sie na draga.. Poprosilem kolege(26)druid aby zemna poszedl i tak znalezlismy jakas jaskinie (kolo amazon camp) i przygotowani wchodzimy. To byla masakra nawet niewidzialem co sie stalo... Najpierw ja potem (summ)tarantuja i kolega.. Ale kiedy wrocilismy byly cialka ![]() ![]() |
![]() |