![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Super fake
![]() ![]() Jedyne co mnie razilo to czytanie x/. gadaja i gadaja... itak w kółko. Fake wyrombisty... jeżeli będziesz robił inne fake to bym ci chetnie pomógł ![]()
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Mozesz sie czuc zaszczycony KalasantyX, poniewaz jako jedyny fake od kilku tygodni, skomentuje twoj ;d.
Jakos nie widze bledow, a naprawde mi sie podoba ^^. Wiec streszczaj D... pupke i rob nowa czesc :<
![]() |
#183 |
Guest
|
![]() Hej ziomek ja tu nie chce byc niemily ale dawaj nastepne czesci bo wyzuce kompa przez okno!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Słupsk
Imię: Koriin
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 20
Poziom mag.: 20
|
![]() Czlowieku to pierwsze fake jakie mnie wciagnelo ... ;] ogladalem pierwsza i druga czesc kilka godzin pod rzad nie odchodzac od kompa.... nie pisalem na forum ale znow zaczne... czlowieku robisz najlepsze fake nie moge doczekac sie dalszych odcinkow...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Hmm... Widać Gondor będzie musiał wydać oficjalnie oświadczenie, ale najpierw odpowiem kilku up.
@Abus_Lolo "No i Pan zesłał archeologa, żeby poddać mnie ciężkim próbom a spam (za archeologiem) ruszył jak jeden mąż by zmusić knąbrnego sługę Bożego do pracy." :/ A już myślałem, że to nie nastanie i spokojnie wrzucę next parta za miech i wszystko będzie ok. @Ganci A wsiadaj, snajperzy czekają. ;) @Sir Speed Czytanie... niestety musi być bo byście się potem nie zorientowali o co chodzi w niektórych rzeczach. A koniki twoje? Nawet nie wiedziałem :P Już dawno je przerobiłem dość mocno i może niedługo je dam na forum jak nie zapomnę. @Veruis A to nie powinno byc: "Mogę być zaszczycony, że jako jedyny fake jaki skomentuję od paru tygodni będzie twój (paredziesiąt niepotrzebnych przymiotników o znaczeniu pozytywnym ofc) fake." Ej, ale jak dobrze pamiętam to wrzuciłem jeden part kiedy Ciebie nie było więc ty nie powinienieś tak narzekać. @Xardas Dobrego masz kompa? A gdzie mieszkasz? Co do czytania i walki ;) nie wypowiem się, ale Lord of Darkness III nie zamierzam robić. Nawet przez chwilę miałem do tego fabułę, ale to już by było za przeciąganie. @Snickersik Nie wiem co na to powiedzieć :P To po prostu pozytywny komentarz. A teraz OFICJALNE oświadczenie przedstawiciela Gondoru! Prosimy nie brać w nim pod uwagę tekstu w nawiasach. A więc chciałbym powiadomić, że na razie nie mam ani jednego obrazka... (zaraz wróc! na początku trzeba mówić dobre nowiny, żeby schowali te toporki, a złych w ogóle zapomnieć. Hmm... A co jak nie będzie dobrych nowin? To się je chyba wymyśli) Ale po tych wzruszających prośbach o nową część jutro się wezmę do pracy. A dlaczego tak długo zwlekałem? Znów zacząłem grać w tibię, to raz. Padłem na afku jak wbijałem soule bo tak się zająłem robieniem fake'a, że zapomniałem w ogóle o tibii a jakaś miłosierna istota ropnęła mi kilka soldów, a byłem z b hammerem na full ataku :/, to dwa. Więc postanowiłem przestać robić runki i poexpić porządnie, a przy expieniu już o robieniu fake'ów nie było mowy,to trzy. Wyjechałem na kilka dni, to cztery. Przez pewien czas robiłem nowy projekt fake'owy, który niedługo się zresztą pojawi, po jakiejś 11-12 części tego fake'a, to pięć. Szkoła, to sześć. Bierzmowanie wkrótce, to siedem. Miałem napisać jeszcze parę informacji, ale jednak uważam, że lepiej je pominę ku dobru swojemu. A i byłbym zapomniał, informacja do autora tego tematu: "Ty to masz zaszczyt, że piszę posta w twoim temacie i jeszcze daję tutaj swojego fake story." @2xdown Raczej bierzmowanie i szkołę wymieniłem pro forma czy jak to się pisze. Za mało książek ostatnio czytam. A tego posta dla zabawy nieco pisałem i dla samego pisania. PS. Gra ktoś na Neranie, albo czy ktoś grał na Neranie a gra teraz na Refugii i byłby skory na World Trade? WSZELKIE DATKI NA NERANIE proszę przysyłać najlepiej do Kazo na postać Leo Vincento. Szczególnie potrzebuje b robe, a potem bohów i vampirki, a z addon items najbardziej potrzebuje iron orów i behemoth fangów. To też napisałem Pro Forma.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 26-04-2007 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() @up a możesz je przerobione dac w moim temacie Outfity na zamówienie w tyle ztron ile masz wielu osobom by sie przydaly a te moje byly na szybko
![]()
![]() |
#187 |
Guest
|
![]() Ziomek nikt przeciez nie kaze ci sie spieszyc to po pierwsze. Po drugie to ja tez mam biezmowanie ale jakos specjalnie sie tym nie przejmuje (chociaz raz kumpel na tibi o 18.26 pisze czy ide na spotkanie, pytam sie o ktorej a on mi walnal ze o pol do siodmej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Miłego oglądania.
Chciałbym wspomnieć, że owe wydarzenia dzieją się w tym samym czasie co poprzednia część tylko, że z perspektywy innych bohaterów. W przyszłości będzie tego więcej ze względu na rozdwojenie akcji :P, ale będę się starał zawsze przypominać o tym. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I czy ktoś mógł je mieć? ![]() Doszli tam gdzie zmierzali. ![]() Niedaleko... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co sprytniejszym szlachcicom udawało się ominąć prześladowców...
![]() ![]() Tutaj pokaże, że nie każdy rycerz Aldanii bierze w łapę... ![]() ![]() Ale chyba oddadzą łup do skarbca królewskiego? Nieważne zresztą bo oto przedstawię wam pewną odyseję a zresztą to można by lepiej nazwać ucieczką Eneasza z płonącej troi... ![]() ![]() ![]() Niedługo... ![]() Bez większych problemów dostali się do bramy. ![]() ![]() Aha! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Carion zaś dostał się do doków. ![]() ![]() Co robi Vincent... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eneasz tymczasem... ![]() .The enD. Miłego komentowania. @2x down Ja specjalnie dałem tą część tak szybko, żeby móc następną część dać trochę później. Nie ma co się spieszyć. Przede mną jeszcze jakieś 500-1000? obrazków. @Edit Właśnie posprzątałem mój "arsenał fake'owy" czyli usunąłem masę starych lokacji, które już mi nie będą potrzebne... Z 51 mb na 36 mb się zmniejszyło ![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 07-05-2007 o 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Wow :d graficznie piknie jak zawsze -.-
Czyzby kontynuacja fake ?
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() dlaczego zaczęła mi się ręka trząść kiedy Vincent zabił Eelchanto?10/10 super!eee...kiedy next part?
@_Omega_ ale ty już w pierwszej części nie żyłeś!
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 06-05-2007 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Wszystko ladnie tylko jedno mnie zdenerwowalo. Umaaarrleeem...xD
Dlatego masz 8/10
![]() |
#195 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() No i miodzik
![]() Tyle mogę o tym fake powiedzieć ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc wspaniala jak zawsze, krótka nieco ale nastepne na ban beda dluzsze.
Ja ci dam nastepne troche puzniej ^.- do roboty xD!10/10
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() super
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]() 3maj tak dalej ładne
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Twoj fake uwazam za najlepszy na forum ;] Oczywiscie 10/10
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No i gitara
![]() Ciekawy jest rozwój akcji, puki co wychodzisz sporo wyżej niż jest obecnie średnia na dzień dzisiejszy. Trzeba przyznać że żadko kto może ci dorównać, ale mimo wszystko są tacy ludzie ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |