![]() |
#181 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() nie tylko corentiros z galany ale takze R7 oraz dark riders z inferny czekaja na nowe serwy
z tym nowym terenem to nigdy nie wiadomo ja slyszalem, ale tylko slyszalem, ze ma nie byc w tym updacie nowych terenow raczej dopracowanie juz istniejacych dodanie kilku opcji ogolnie dopracowanie gry (nie jestem GM, nie pracuje dla CipSoft i wszelkie informacje to zaslyszane pogloski, ktore nie sa potwierdzone)
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Natomiast, to jakoby Corentiorsi czekali na nowy świat, i ten świat miał by być w szwecji to jakiś absurd. Większość Corentiorsów to polacy(sam grałem na galanie, aż moja rodzina czyli "ziomki" nie została cała huntowana... leader corentiorsów to polak i 3 vice leaderów też)Zanim zabili mnie poraz pierwszy, spytali się mnie(po polsku) gdzie jestem.Nie wiem po co polakom serwer w szwecji, skoro do niemiec mają bliżej
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Ja sie ciesze ,że bedzie coś takiego jak grudniowy update specjalnie sobie kupiłem PACC na tę okazję jak nie będzie update-a to nie wiem coi zrobie ....
Aha jush wiem dołącze do ASlkaidy i będzie buuuuum ![]() ![]() ![]()
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vijeg
Profesja: Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 94
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ...ale wątpie. Jak robią Update to zazwyczaj od restartu danego serwera do 12h po restarcie. A teraz to chyba błąd ich połączenia albo sie serwy sypią
![]() Ale może to dopiero początek Update bo coś dlugo nie można wejść.
Kliknij a cos dostaniesz ;] Ostatnio edytowany przez Jactrans Pacera - 06-12-2004 o 18:27. |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Szczerze mówiąc fajnie by było gdyby to co teraz się dzieje z Tibią to był update chociaż jest bardziej możliwe że im servy siadły.
PS. A może nie pojwił się napis plz logout in 5 minutes bo te CIPy chciały nam zrobić niespodziankę?? Ostatnio edytowany przez Arthus Drag'Tail - 06-12-2004 o 18:29. |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
|
![]() www.tibia.gery.pl ----> serwery offline
czasami mi sie włacza tibia.com mój serwer - Danubia ponad 500 online Kumpel teraz gra, a wiec wątpie, żeby teraz był jakiś up ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]() To chyba rzeczywiście nie Up'Date ale IP mi bloknęło
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Tylko jedno: "Gardze tymi co mówią, że skillbar nie powiniem zostać wprowadzony do gry... Po prostu gardze!"
|
![]() |
![]() |
#190 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() I jeszcze dwa słowa co do waszej kolejki... Na pewno ktoś by się dobrze poczuł jak by sie dowiedział, że jest na 200 miejscu... To co jest teraz, jest wystarczajace i lepiej nie eksperymentować z logowaniem sie... Bo nie które eksperymenty kończą się gorzej.
|
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
![]() |
![]() ej, powiedzcie mi, co jest ze skill barem. czy juz on jest wpowadzony?
|
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() see you in Tibia ![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Bytom
|
![]() Christmas Update Teaser!
Report: Tibianews Link: http://www.tibianews.net/article.asp?id=312 Od dziś na stronie www.tibianews.net można przeczytać artykuł na temat możliwości i udogodnień które zostana zawarte w nowym, nadchadzącym udpacie. W wielkim skrócie: - 8 nowych ras potworów! - automatycznie generowane rajdy potworów na miasta !!! - skill bar - nowa grafika - faccowie będą czekać w kolejce na wejście na świat - nowe obiekty do domku , większe depoty - nowe tereny, itd Tera tylko czekać |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
|
![]() a ja podam ssy z tej stronki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() a co to za dziwny znaczek zamiast taktyki "trzymaj na dystans" ?
dodatkowo, dlazego jest on wcisniety razem ze znaczkiem "stoj w miejscu" ? czyzby ten safe mode ?
#197 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: 3 miasto
Imię: Vincent Bell
Profesja: Knight
Gildia: Order of Merlin
Świat: Refugia
Poziom: 121
Skille: 94/94
Poziom mag.: 7
|
![]() No panowie, to będzie coś
![]() 8 nowych ras!!! Nie do wyobrazenia... Szkoda tylko ze nie mam pacca, bo chcialbym zobaczyc na test serwer jak to sie prezentuje. Ehh... Zapowiadają się kolejne długie nieprzespane zimowe wieczory ![]() btw jeżeli komus uda się wbić na test serwa niech zamieści jakies ss-y (z góry thx) TIBIA 4 EVAH C ya in Tibia Xarv~ Ostatnio edytowany przez sir xarvi - 08-12-2004 o 01:47. |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Łódz-Eudezet
Stan: Na emeryturze
Imię: Witifi techace
Profesja: Paladin
Gildia: Nowy świat nowa nadzieja
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 26/25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() czy przez tego updata jest tyle kicków i niemozna potem sie zalogowac na tibie jesli tak to ja sobie dziekuje taki update prawie 3 deady
|
![]() |
![]() |
#199 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Cytuj:
@Catrishia : szkoda ze Cie zbanowali :F ale dlaczego źle, że Corentiros się przeprowadzają? ![]() Cytuj:
Cytuj:
A oto stopki z info : Sugusit (Sweden/Halmstad) Jejihev (Sweden) Isacilia (Helsingborg, Sweden) Faowind (Helsingborg) Laceruz (Sweden/Halmstad) Markoh (Luleå ![]() Warto też dodać, że inni Del'Toro są np w Shuriken (Kemalo, Jamalo, Rumicośtam ![]() Najlepiej gdyby tutaj wypowiedzial sie nieco Catrishia bo on miał wyższy lvl ode mnie (zresztą dalej ma)
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Żeby tylko wymagania nie podskoczyły, bo tibia jest jedną z niewielu sieciowych rpg, chodzących na słabszych kompach. Ja mam 64 ramu, PIII 730 Mhz o dysku nie wsponę, a karta grafiki lol intel graphics controller 8..... (szkoda gadać
![]() |
![]() |