![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() kiedyś bp uhów stał 2k, bp mf'ow również 2k, mf'em mogles do 100 many "doładować" a jeden uh "kosztował" 100 many, malo kto sprzedawal uhy, wiec sie robilo farme druidów/robiło 1 druida i mf'y/druid+lf'y/mordowanie farm druidow/czekalo sie aż ktoś łaskawie sprzeda uhy, nie mówiąc już o ihach, których nikt normalny nie robił. Chociaż z tym kupnem uhów to było dziwnie bo raz wszyscy sprzedawali, a raz nikt. Cóż brak "soul pointow" brak robaków i najoplacalniejszą drogą na otrzymanie uhów byla jednak farma druidow;] lub jej zabijanie;d
Ja osobiscie nigdy nie miałem takiej farmy, z powodu słabego łącza bo przy wlączonym mc żadna postać nie mogla sie poruszać. A i co do mlv, przed update(sierpień '05) nie bylo soul pointów i moim "main charem" miałem 46 magic level na 26 levelu.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() A wiec gdy otworzylem ten temat i przeczytalem co osoba mowi zaczolem sie głosno smiac, mianowicie dlatego ze:
1. 2 Najwyrzszy lvl w tibi ma Australijczyk Eternal Oblivion i jest knightem 288lvl 2. Mowcie co chciecie ale najwiecej osob na Tibi wybiera profesje Knight gdyz jest ich okolo 5% wiecej niz sorcow ktorzy sa na 2 miejscu 3.(z zycia wziete) Moj kumpel siedzi na tombach w ank<32lvl elite knight skille 67/65> na sobie bs i vampirka w bp gs. Nagle widzi 27 master sorc z 2 zerkami zaczyna go lac (knight ma 2bp uh) zaklada gsa na zerki zchodza mu 3 uhy i leje sorca gdyz ten do pk'owania nie uzywa bohow a kumpel takowe ma dogania go i zadaje mu hity 50/100+ gdyz kazdy do pk'owania zaklada noob eq. Sorc zostaje zabity a kolega cieszy sie lotem. 4. Moj knight 31lvl skile 64/62(male) zostaje zaatakowany przez 64 paladyna w malym pomieszczeniu ja odwazny z bp uh zaczo;lem go bic z d lancy i ten dostawal obrazenia 70/100+ poniewaz niemial tarczy i zginol by ale mial wiekrzy lvl i uciekl. 5. Jezeli ktos umie grac Knightem poniewaz jest to bardzo trudna postac do gry umie poradzic sobie z pk itd. Jezeli jeszcze raz gdzies/ktos bedzie mowil ze knight to zla profesja mozemy sie pobawic ja zrobie knighta 30lvl+ i wytrenuje ty dana inna postac i mozemy powalczyc zobaczymy kto wygra... A wiec nie mowic mi ze Knight jest slaba profesja bo sa to BREDNIE ps. sory za dlugiego posta ale jesli ktos obraza knighta robie sie agresywny |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
|
![]() Aha zapomnialem jeszcze dodac ze knight na 100lvlu+ zadaje z explo w ludzi obrazenia okolo 100 a w explo sa 3 uzycia wiec nierozni sie duzo z sd explo 300/sd 400 a sd sa duzo drozsze a zreszta kto powiedzial ze knight niemoze uzywac hmm/gfb/explo no ludzie niegadajcie glupot jak jestescie Newbie jesli chodzi o knighta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
to sie da leczyc.
![]() |
![]() |
#186 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Cytuj:
3. Moj best hit w bandita na 69 skillu z g hally to 186, a w czlowieka 94, wiec jak twoj kumpel walil hity po 100+!? 4. Tak to jest jak ludzie kupuja postacie na Allegro. (to samo co w 3 punkcie) 5. Taaak, bardzo trudna. Wystarczy nie wpadac w trapa i chodzic nawet do kibla z uhami. Strasznie trudne :/ A tak btw. byl najdluzszym postem jaki czytalem na forum -.- Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Flisik - 07-04-2007 o 10:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Lordun
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 53
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() Nao@ cię posrało?
Knight ze skillami 67 NIE MA PRAWA zadać takich obrażen jakie podałeś, skoro twierdzisz że twoj kolega siekał tego maga za 100+ to znaczy że zadawał obrażenia powyżej 200 pkt. Nawet jeżeli Sorcerer miał noob eq. o czym pewni nie jesteśmy (bo przez p. set'a to by sie wbijał może za 40+) to takie obrażenia na takim skillu są zbyt duże. Na dodatek pragnę przypomnieć iż mój stary dobry Knight na 40 poziomie o skillach 75/74 zadał Cyklopowi hit'a za 202, i to był jego best. A Cyklopy zbyt wielkiego def'a nie mają.
R A D I O H E A D - M Y L O V E . 16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
O jakis smiesznych 30 knightach to ty se mozesz mowic w domu mamie jak prasuje @Gremlin Brawo otwieram temat patrze twoj post taki dlugi a go przeczytalem od gory do dolu 1 raz mi sie zdarzylo przeczytac dluzszego posta z chcia Ostatnio edytowany przez Kreda - 07-04-2007 o 12:12. |
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
PO 2. hmm/gfb chodzilo mi o expa PO 3 jezeli mowisz ze knight jest taka strasznie latwa do zrobienia postacia to zrob 100lvl+ i pogadamy PO 4 Gram w tibie 3lata i gralem tylko 1raz drutem a tak knighci PO 5 Vill ma chyba jakis problem (nie do tematu) vill ma chyba jakis uraz do knightow albo wogule do tibi bo czytajac jego posty smieje sie glosno Vill mam taka prosbe jezeli niegrasz w tibie i popierasz to co mowisz cytatami z forum to sie wogule nie odzywaj bo to co mowie ja jest z zycia wziete wiec... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik forum
|
![]() Dodam tylko ze przenosze sie z tego forum na www.tibia.org.pl bo na tym forum siedza chyba same tibijskie NOOBY!!!
A co do tego kumpla sorcek na rsie nie nosi lebszego eq niz scale armor jezeli wogule takowe nosi Kiedys na afku zabilem 42 rsa sorca i spadl mi only chain armor wiec newbie zamknijcie wasze malo wiedzace mordy i posluchajcie jak ktos doswiadczony mowi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
Świat: Astera
|
![]() omg jesli myslisz ze knight to slaba profesja to zal mi ciebie
po 2 sorca/druta jest latwiej zabic niz knighta dobry trap i lezy jesli ciebie mino mag jedzie do reda to wielka szkoda poskiluj troche i sam zobacz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobry trap to i rycek padnie... Dłużej będzie stać, ale padnie... chyba, że kumple przybiegną i mu pomogą... to chyba jedyny plus rycka w trapie, bo może dłużej na kolegów czekać...
![]() |
#193 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Calmera
![]() |
![]() Teraz to knight lipa max jest.Jedyne plusy jego to,to że ma duzo cap i duzo hp...Po za tym knight ma waste max bo musi uhy kupywać.Chyba że ma uh makera ;] .Mimo to i tak gram knightem bo w sumie to trudna profesja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 07-04-2007 o 14:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2 Jesli masz uzywac run ofensywnych do expienia knightem to zrob maga po 3 Na zrobienie 100lvl sklada sie sporo czasu, wytrwalosci, a i PACC by sie przydal po 4 No i? Mozesz grac w tibie od poczatku jej powstanie i wiedziec mniej niz osoba ktora gra 2lata. To samo sie tyczy hlvl z PK. po 5 Ciekawe z zycia kogo... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Flisik - 07-04-2007 o 14:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Ktos tam napisal ze Eternal wydaje 50k i zarabia 500+
i ze gra najtem jest fajna. Lecz knight pogrąża sie z KAZDYM nastepnym wbitym lvlem w porownaniu do sorca. Prawda EO zabija sobie dragi w 7-15 hitow a sorc na 300 lvlu zabij go w UWAGA ! 1,5 SEKUNDY puszczajac 3 visy tracac 60 many .... Jezeli twoj COOL najcik EO wbije 400 lvl dalem bedzie srał w dragi bijac w tyle samych hitow a sorcek na 400 lvlu zabije go w ... sekunde ... Podsumowujac Zycie knighta w tym update NIE MA SENSU
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() To fajny musi być ten OTS, skoro taki niski exhaust jest.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]() Każdy wie ze knight to najgorsza profesja w tibii z wszystkich czterech
Sorc - lepszy od knighta Druid - lepszy od knighta Paladin - lepszy od knighta Wniosek: Knight najgorszy, |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik forum
|
![]() Niema Lebszego Od Knighta Doskonalego!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() |