![]() |
#181 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
Stan: Początkujący
Imię: Speed Wojtek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 127
Skille: 99/70
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() @up
yhy ![]() Speed~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
|
![]() dawajcie wiecej ss a nie tylko biedny wojtek ktory nie wychodzi za obszar gs island
![]()
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Therumus
Profesja: Paladin
Gildia: Division of Honour
Poziom: 20
Skille: 75/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Gz btw czemu Lis tak malo gra? Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
|
![]() Thx za odp i gz lootow nice ;p ja na ofie teraz nonstop ;p ostanio 2 w helmets polecialy 3sie powodzenia
![]()
![]() |
#185 |
Zbanowany
![]() |
![]() Oj nupy nic nie daja to ja dam ^^
2 dni przed Annihilatorem ... Neostrada Power ! ![]() Odrobiony lvl: ![]() 4h Gs ![]() Odkupiony aol ![]() ![]() Teraz pare ss Furory :> 41 kina going down ![]() ![]() ![]() 2 lvle spadly ale smiesznie bylo ![]() Speed~ Ostatnio edytowany przez Wojtek Speed - 19-05-2007 o 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Straciłem druida , nie szkodzi, nawet dobrze.. Robie teraz knighta
![]() Skile 41/41, mlv 2 Lv zaraz 11 xD Wasze foty wymiatają, tylko szkoda że Wojtek jedyny praktycznie daje ssy :< Przynajmniej są ciekawe.. Aggro/Shadowtrooper
Ostatnio edytowany przez Aggro - 20-05-2007 o 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Fajne sski xD
@Wojtek Jestes z Łodzi? Gdzies tam napisales cos o baluckim rynku dlatego pytam xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 07 2006
|
![]() Hail!
Wiem ze niemam uprawnien do wklejania tutaj swoich ssow ![]() Dzieki Speed ze mnie oprowadziles i wogule ^^ [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/7527/loothw0.[IMG] skromny lootcik ![]() Btw. tez mam pekera na furorze ![]() ![]() May 16 2007, 14:14:12 CEST Killed at Level 19 by Lill'Ceng Ostatnio edytowany przez ...:::Dark:::... - 21-05-2007 o 09:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Bogatynia
Imię: Elite Czarrak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Old Camp
Świat: Elera
Poziom: 130
Skille: 92/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() bardzo ladne ssy ;]
czekam na wiecej i wiecej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() gz fraga loocik widac ze raczej sie zwrucilo
![]() ![]() lis/ Worek ze tak sie wyslowie nie o*******ac sie !!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2007
|
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ashir - 22-05-2007 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zbanowany
![]() |
![]() Dzisiaj na Guardie okolo godziny 9:00 przybyl Ferumbras lecz dopiero ok. godziny 16 byl team ktory skladal sie z m.in. ze Slox'a,Pervalidius'a,Wyborna,Sharley'a,Kwasa,Nathy na~,Van Sentara itp. Wieza poszla gladko - 0 zgonow, gdy juz wszyscy byli gotowi na spotkanie z Ferumbrasem i wbiegajac do tp uzywali magicznych run- FERUMBRASA NIE BYLO XD. Najprawdopodobniej czas w jakim zebrano team (czyt. 7h) byl za dlugi zeby Ferumbras czekal^^.Osobiscie nie bralem udzialu z powodu braku czasu, czego nie zaluje, moze kiedy indziej sie uda.
![]() Jeszcze bylo 10k w kasie ale zapomnialem przelozyc do bp ![]() A tutaj bonus, listow sie nie czyta ale ja zrobilem wyjatek^^ jezeli chcesz wejsc w link zawarty na ss'ie, nie ponosze zadnej odpowiedzialnosci bo nawet nie skanowalem tego pliku ![]() ![]() Speed~ Ostatnio edytowany przez Wojtek Speed - 23-05-2007 o 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]() czemu nie dziala forum guardii ?
![]() A tak wogole to gz dla Ciebie Wojtek ;p |
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]() TY masz wojtek fantazje Omfg gorzej niz kwas.
To byl Team: Slox, Wyborna, Sharley, Skillord, Doktor Uszek, Melon Zawodowiec, Nicole Sunrise ,Dzidzius, Kwasotto Gravedigger, Phil Odaerin and Pervalidus. A co do tego czy byl ferumbras czy nie bylo wiadomo jak wbili do Cytadeli ,skoro juz wbili do srodka to po co sie cofac?ulali w pizde pare nup potworkow. Nawet byl pokaz Kwasa "Macie pozyczyc kase bo na mf'y nie mam zeby isc" ,a zajebal z 6 ue albo wiecej niepotrzebnie ![]() p.s. Nathyn byl offline ,a Sentar bal sie o swoj lv. Next time Umyj sie zanim cos napiszesz ![]() We dzis pusc sygnala mi to wbije pogadac jak bedziesz ![]() Ostatnio edytowany przez Fifti_elo - 24-05-2007 o 04:53. |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() Taki kozak jesteś to pokaż co potrafisz
![]() Nie chcialem żeby ktoś z teamu padl. Btw. w Teamie był jeszcze Doktor Uszek i Pyro Galthran. ~Kwass |
![]() |
![]() |
#197 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Kwas ty miales wogle nadzieje ze jak by ferumbras byl to bys cos z loota dostal? i czy wogle bys mial party? I dont think so ![]() Nie ma to jak byc gownem co nie? kwasq? Jak spawacz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]() 1. Nie zauwazlem :s
2. Party jakoś mialem ![]() 3. Byla by loteria, w sumie loot mnie nie obchodzil ![]() 4. Jak gówno wiesz to po co piszesz glupoty?:> 5. Na miejscu speed'a bym juz report wyslal za zaśmiecanie tematu, w sumie ja to tez robie, ale musze odpisac dla dziecka z porazeniem mozgowym ~ Chill Out... @Speed Anyway Gratz. |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]() Rotfl ze smiechu double posta zrobilem
![]() Sorki:* Ostatnio edytowany przez Fifti_elo - 24-05-2007 o 18:20. |
![]() |
![]() |
#200 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
2.Miales party bo ferumbrasa nie bylo ![]() 3.Na loterie to mozesz stara wystawic,czapke by mial ktos z nas (bym se Pacc kupil dla czapy) ,a ty bys dostal z tego Hmmmm Pale do pyska dostal. 4.Wiem,wiedzialem i bede wiedzial zawsze wiecej niz ty pomimo ze nie gram.Nie da sie ukryc ze jestes poprostu typowe Low. 5.Masz najebane ,zasmiecanie? jedyny smiec ktory tu widzie to jestes ty! ![]() Btw. to z takimi tekstami to do starego bo jestes zasmarkaty zeby tak gadac do mnie. Ostatnio edytowany przez Fifti_elo - 24-05-2007 o 18:24. |
|
![]() |