|
Notki |
Elysia Wydarzenia ze świata Elysia |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo obstawiacie kto wygra war ? | |||
Wri & Hk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 39.81% |
GiPO & CVG |
![]() ![]() ![]() ![]() |
65 | 60.19% |
Głosujących: 108. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
|
![]() PROSZE cie ... Przeciez kazdy wie ze na openie toba gral hicham , widac jest roznice grania newba ktory padal na d lair od 2-3 80 lvli majac 130 lvl a kolesia ktory na open battle troche sie zna na zeczy lol...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Świat: Elysia
|
![]() Cytuj:
Gratz. Z bp mf, nie ryzykując utraty softów etc. Myślcie jak chcecie, mi wystarczy że przyjaciele wiedzą co muszą. Powiem tylko powodzenia. "od 2-3 80 lvli " Jakbyś zauważył było ich znacznie więcej, ale nie będę już tego tematu komentował. Jeśli nie jesteś poinformowany dobrze do końca to nie udzielaj błędnych informacji. Dziękuję za wyrozumiałość. __________________________________________________ _____________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() "od 2-3 80 lvli " Jakbyś zauważył było ich znacznie więcej, ale nie będę już tego tematu komentował.
Jeśli nie jesteś poinformowany dobrze do końca to nie udzielaj błędnych informacji. Dziękuję za wyrozumiałość." Tak tak 60 kina i 38 sorc ^^ bax idz do szkoly daj pasy hichamowi i po sprawie 13:57 Vivienne De Marco [132]: hinczyk ja na miejscu twojej matki bym sie zabil... miec syna takiego idiote Ostatnio edytowany przez ELaro - 20-05-2007 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@ELARO Mając takiego syna jak Ty - brak słów!!!! Z mojego jestem dumna i nie życzę sobie, żebyś mu i mi ubliżał!!! Zastanów się sam nad sobą!!! |
|
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
|
![]() www.gotujzbaxamama.pl
myslalem ze tylko synek jest zryty ale jesli ty jestes dumna z synka ktory pisze "hinczyk" i ma podobno 18+ lat to sadze ze cala rodzinka zryta przy wigili pewnie tez gadacie o tibi? wez wyslij baxa do szkoly i zabierz mu komputer bo zamiast wnukow to bedziesz miala nowego uhmakera.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() lol ,pierwszy raz widze ,zeby rl rodzinka grala w tibie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
|
![]() dlamnie to nie nowosc na berylii tez gra jedna rodzinka , przytocze wam tu ciekawy cytat
21:54 Demon Kauczuk [117]: wyjazd 21:54 Ravuse Junior [6]: Kauczuk, co ty taki nie mily ? 21:54 Demon Kauczuk [117]: bo revico zabil mi tate rl ojciec demon kauczuka to Komanndoos xDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Huje muje
Dzikie węże |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
teraz bede slawny nawet na Elysii ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze tak nie napisałem. Nie przerabiaj/podrabiaj. Jak już to napisałem "Nie, Hinczyk." Bys zauważył to na każde twoje zdanie tak napisałem. Nie było to w kontekście znaczenia Chińczyka. (Każda rasa jest taka sama, Nie bądź rasistą.) Elaro dobra rada. Przemyśl i zastanów się zanim coś powiesz lub napiszesz! __________________________________________________ ______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() co do wojny chris juz padl arioc padl ,wiec pora na trasa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
HAHHAHA OWNS się śmiejecie kiedys Lanik zjechał baxa ze mu wjazd do szkoły zrobią itp itd . To stara Baxa dzownila do lanika ojca ze syna Mu zastraszyli HAHAHAHAHAHHA Kiedys Stara Baxa Grała Gimebe 40 + Sorc. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po prostu, na tym forum można sie pośmiać jakie błędne informacje są wypisywane, a i nawet wkręcane. Serdecznie zapraszam do mnie, jestem gościnny. __________________________________________________ _________________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aj dobra baxik co tam u ciebie ? :d Miales byc neutralny i co taka zmiana ? co ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() meaty czy hamki ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Byłbym. Przeczytaj sobie posta na 'forum.com'. Jestem człowiekiem z honorem. __________________________________________________ ______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jesteś honorowy tyle ze to ty sprzedałes polaków . Co tobie to dało jak przegrasz wojne to sobie mozesz robic nowego chara bo polacy nigdy tobie nieodpuszczą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |