|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @buksonn2007
to moglbys napisac wlasna historie badz przeredagowac w podanym wczesniej tekscie to z czym sie nie zgadzasz? Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
|
![]() jak dasz rade to znajdz
![]() Obecnie nie mam za duzo czasu przeprowadzka praca malowanie , oraz szukanie miejsca na miting duskines , jak uporam sie z tymi sprawami postaram sie cos naskrobac z reszta chlopakow ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Magrami(1 owner grał do 133 lv potem sprzedany jakimś noobom a 3 owner to rl Taifuna)
Nie noobom tylko mojemu koledze z Lukowa (lubelskie) Bylo ich 3, w tym jeden byl noobem i dal sie hacknac qel... Pozostali 2 zlali go. Ty sam masz postac na ~50 a jeden z "noobow" ma 93lvl na furorce ;// |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A może mi ktoś powiedzieć kto to był Dalanthi bo wydaje mi sie że jak oglądajac jeden filmik w składzie vision był jakiś Dalanthi ze 101 lv ktoś z namelockiem ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
Lokacja: Wawa
Stan: Usunięty
Imię: Dalanthi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision<long time ago...>
Świat: Furora
Poziom: 108
Skille: 88/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Tak był Dalanthi to byłem ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Acha dzieki ![]() A tak mniej więcej kiedy?? Bo wydaje mi sie, że jak Taifun padał po raz pierwszy jak sie wjebal w trapa to jeszcze istniało twoje konto?? @edit po raz pierwszy to chodzilo mi że od Vision ;] Ostatnio edytowany przez Slovik - 10-06-2007 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
Lokacja: Wawa
Stan: Usunięty
Imię: Dalanthi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision<long time ago...>
Poziom: 108
Skille: 88/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Tak zgadza się. Tego dnia nigdy nie zapomnę z dwóch powodów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
![]() Btw, Jasiu wbijaj częściej na "Koperaland".
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 234
Skille: 15/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Na filmikach z wojny Sunblade vs Duskiness był Stigandi, nie wiecie co sie z nim stało? Jego postać nadal jest ale nie logował sie od lutego.
![]() |
#190 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Oświęcim
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Henry Cortez
Profesja: Paladin
Poziom: 62
|
![]() @up
nie ma internetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]() haha co tu duzo mowic ten server jest skonczony....
przez te wojne bylo bardzo duzo hackow np.magrami,daluss on suns,pavodi,feliana,sindubia(jakos tak xD) i wiele innych w tym moj sorc na 80 lvl i 55 ek lepiej nie grac na tym servie.. |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Mój ostatni advance na Furorce (pomijając noobchary : P)
Dokładnie 15 sekund później wpadło mi na respa 5 Visionów na noobach : P ![]() Avis to też część Furory, gildia ta istniała na niej w końcu ponad rok. No i pierwszy addon backpack na Furorce w wykonaniu Galeba Plugaworekiego Xd ![]() Hunt na Dragach z Erio, przestał grać także przez Vision. Będę go dobrze wspominał. ![]() Ślub Guteno Mard i Shani Arcam w kościele w Thais. ![]() Ehhh, aż się łezka w oku kręci. Ale to już było. I nie wróci więcej...
People all grow up to die. Killed Katrila at Level 246 ok Killed Vilshion at Level 187 unjustified Ostatnio edytowany przez QuanChi - 04-08-2007 o 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Do Wszystkich
Prosze o zameiszczenie gdzies jak najwiekszej ilosci screenow i filmikow .rec (linki do youtube tez moga byc) przedstawiajacych historie/zycie Furory w necie i podanei mi namiarow w tym temacie/temacie o Historii Furory badz na PW. Takze dla chetnych mam zadanie ;] spiszcie co mozecie o Furorze, wojnach itp. Cel? Zamierzam stworzyc w miare kompletna i obiektywna historie tego serva i oczywiscie zamiescic ja na stronie, nad ktora teraz zamierzam wreszcie zaczac pracowac. Jak uda sie to zrobic z Furora to postaram sie rozwinac projekt nad inne servy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() jak ktos jest zainteresowany kiedys na furorze w thias dochodzilo do starć na ringu zrobionego z parceli.Niezla jazda byla wtedy
|
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() niewchodzcie w zdjecie up, ***** do sciagniecia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...ade+tigerheart <---- tu macie ss'ki z old furory robione przez niejakiego Blade Tigerheart
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie 2 lata temu, czyli 13.11.2005r. dołaczyłem do gildi Duskiness. Miałem wtedy 60 lvl i expiłem z Pavodim na hero...aż się łeska w oku kręci, szkoda, że te dawne czasy już nie wrócą
![]()
![]() |
#200 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Minuta Ciszy.
![]() |