![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 1
|
![]() Zaznos Nem~
Mówisz o moim pvp? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ziomek, spoko wszyscy już wiemy że kochasz RN, ale nie każdego wyrazu z dużej litery bo przypominasz mi Lavio Colda jak z nim gadam w Tibia też tak pisze, co wy pedanci jesteście jacyś że tak piszecie? Helixers słownik też by Ci się przydał i nie pisz takich postów bo one nic do tematów nie wnoszą. @Lavio~ No twoje PVP jest "Evul" ostanio pokazałeś co potrafisz jak biłeś nasze noob chary nad Thais z E Vis i Mort Hur nie mogłeś sobie trafić i wtedy zauważyłeś że nie dajesz nam rady poszedłeś po swoją pro evul mastah ekipe (Dizt Cold, Tabasuga~ i reszte tych szwedzkich pajacy i za czeliście nas bić na slepo 2 z 8 od nas padło. Więc stad nasuwa mi się pytanie do Ciebie, masz zamiar opuszczać PZ jak Avis będzie robić akcje? Czy siedział na noob charze i ruszysz aby blokować i kraść loota ludzi z RN ;> bo do tej pory najlepiej Ci to wychodzi =). Tyle z mojej strony. Z Bogiem. |
|
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 1
|
![]() @Up
Mam śmiać się czy płakać z Ciebie? Nie będę się tłumaczył, bo to nie ma najmniejszego sensu. Aczkolwiek powiem że mort hur mi 2 razy nie wyszedł dlatego że mieliście 3 noob chary, które były bez skulla. A co do sprawy wojny, to oto nie musisz się bać. Ohh wiedz że to nie ja wziąłem jakiś głupi loot, więc mówienie o tym że mi to dobrze idzie jest naprawdę bezpodstawne. Pewnie po moim poście znowu napiszecie jakieś pierdoły na temat mojego pvp itp. Nie obchodzi mnie to, bo jak mogę się mierzyć z mega super shadow's combo users. ![]() Ostatnio edytowany przez Lavio - 06-06-2007 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Czy ty znasz przynajmniej znaczenie słowa "pedant"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 44
Skille: 72
Poziom mag.: 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() @MarcinStw
Tak na marginesie... Znam Lavia od 2óch lat i NIGDY nie pisał "Tak Jak Niektórzy, Wszystko Dużymi Literami, Więc Nie Wiem Co Cię Pojebało". |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://rapidshare.com/files/35623850...nwed*****.html
"*****" - ". w m v ." bez spacji wmvka z akcji na sollego @2x down thx ![]() Ostatnio edytowany przez Zabster - 07-06-2007 o 03:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
@Helixers Just another kid. @MarcinSTW A ja znam Lavia ponad..4 lata już i widziałem go w 1006996863098 akcjach i uażam, że ma dobre pvp ![]() @Zabster downloading~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Imię: Exiva :P
Profesja: Sorcerer
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() Cytuj:
@Zab~ film fajny
![]() |
![]() |
#190 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Lavio ma nice pvp jak pekowaliśmy na mostku obok Thais na 6 Mort hurów trafił 1 i nie ma to jak sie bać 6 osobowej grupki noobów z 20 lvlami bez run z wyj.... ilością mf(10mf max). Jak Dla mnie all na tym forum są żalowi jedni się napinają jacy to oni nie w rl a drudzy za to jacy to oni nie super hiper mega mastah pvp w Tibii weźcie idzicie lepiej do sql albo na jakies piwo z kolegami (jeśli ich macie) a nie spędzacie 3/4 dnia przed tą grą albo na forum.
Yours Shejq |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 44
Skille: 72
Poziom mag.: 15
|
![]() [quote=Spai;1469207]Co masz z polaka?
A co cie to Po 1 Do budy niechodze A po 2 to se Bende Pisał jak Ja bende chcial I hu...j mnie to Ze tam sa blendy a jak ci to pszeszkadza to kurw.... twoja sprawa I wes mi juz wiecej takich tu niepisz bo cie spotkam gdzies w rl to ci dupsko skopie Noobie !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Imię: Exiva :P
Profesja: Sorcerer
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() [quote=Helixers;1469872]
Cytuj:
2. Nie chodzisz do szkoły, bo ją oblałeś? (2 gimn. oblać to już jest chore) 3. Co miałeś z polaka jak chodzileś do szkoły? (jeżeli w ogóle chodziłeś) 4. Stary taka cenzura nie przejdzie ( pogrubione) 5.Przekladasz forum i tibię na rl , psychol. Co do wojny , jakaś taka nudna , od czasu do czasu jakiś frag =( No i filmiki nie są ogólnie udpostępniane ;s
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
|
![]() macjei moim idolem
![]() |
#195 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Racja racja ![]() @Vic~ Gratuluję kolejnego kroku...huncenie all rl Lavia napewno Ci pomoże...a i tak dalej nie masz mojego niku ![]() Mówię Ci, że zaliczysz glebe z moim nickiem na death list. Your's xXx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() Noo.. Lavio ze swoim pr0 pvp na pewno pomoże Avisą HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHA
Wyjdzie z domu troche ludzie ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |