![]() |
#181 |
Guest
|
![]() Mam pytanie (nie wiedziałam czy zakładać odzielny temat..).
Byłam na dwarfach, aż nagle mnnie wylogowało, znów sie zzalogowałam patrze a moje legi i helm leza na podladze, i znow mnie wylogowalo, i tak ciagle az w koncu cale moje eq lezalo na podlodze. Wkurzylam sie i wylaczylam komputer. PO jakis 20 minutach loguje sie patrze a tu a) jestem w Thais (byłam w Kazadroon) b) po eq ani sladu c) a co gorsza nabiłam lvl, (11 ;P) yo teraz mam 10 o.O Jestem na Elerze... I moje pytanie brzmi: Czemu tak sie dzieje? |
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
hacked, biedaczku. nabrales sie na fri pak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Odithos
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 30+
Skille: 62+/62+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() Mam do dyspozycji:
k armor, k legsy, blue legsy, golden armor, boh fur boots, brigt sword, vampirka od jakiego lvl co nosić żeby przy dedzie nie być super stratny myślałem nad: a) 30lvl k arm, k legs boh BS vampirka b) 40lvl g armor blue legs boh vampirka bs Mam 20lvl i niedługo skille 60/60 co zorbić a) skillować do 70/70 b)skillować do 65/65 c)skończyć skillowanie na 60/60 i iść expić Gdzie expić na 20lvl potem 30 narazie siedziałem na zamku (nawet loot fajny) ale exp wolny Myślałem nad Dwarf Solider ale niewiem którą kopalnie wybrać http://tibia.pl/earth.php?x=32520&y=...=0&q=32.17&r=1 u góry są 2 i na dole 2 które wybrać oraz na jakim poziomie siedzieć?? Z góry dzięki za Odp!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() mam od pewnego czasu problem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z góry dziekuje Ostatnio edytowany przez leszko - 18-04-2008 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up podziękuj cipom za kicki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik forum
|
![]() Od czego to zależy że wczoraj grałem normalnie a dzisiaj znowu to samo gram przez 5s a potem mi sie zacina i mnie wylogowywuje!!Od czego to zależy można to jakoś usunąć??? prosze pomóżcie
PROSZĘ ODPISZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez leszko - 26-04-2008 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
|
![]() PROSZE niech mi ktos odpowie błagam napewno ktoś wie napewno!!
odpiszcie ![]() z góry dziekuje ![]() k**** jak ktoś nie wie ja chce GRAĆ!!! Ostatnio edytowany przez leszko - 27-04-2008 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
globidebica |
Ta wiadomość została usunięta przez bosal.
Powód: hakier
|
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() jak mam podróżować od thais do carlin do kogo i co mam napisać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||
Guest
|
![]() Witam
Widzę, że jeszcze nikt nie odpisał, więc ja odpowiem na ostatnie 2 pytania. Cytuj:
Cytuj:
1. Hi 2. Carlin 3. Yes Podróż z Thais do Carlin kosztuje 110 gp (100 gp po wykonaniu Postman Quest). Pozdrawiam Krzysiek |
||
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Imię: Dangeros Devil Fire
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polskie Ziomki
Świat: Unitera
Poziom: 138
Poziom mag.: 71
|
![]() Elo potrzebuje pomocy
Banishment: Account banished until deletion because of offensive statement (Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a. Character comment: "KAZDY BR STARA KURWA JEST" (= "every br is an old bitch") [erased]) (dostałem bana za to że miałem napisane że all br to kurwy i nie wiem jak sie teraz odbanować) (Duration infinite ) <<<czas nieokreślony Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Note: Account scheduled for deletion! Character: Devil Danger Fire Reason: offensive statement Comment: Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a. Character comment: "KAZDY BR STARA KURWA JEST" (= "every br is an old bitch") [erased] Date: Jun 03 2008, 15:15:25 CEST Duration: infinite ![]() Co to wszystko znaczy?? Może ktoś pomuc?? ![]()
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Łódź
Świat: Aurea/Candia
|
![]() @up
masz po postaci kolego. i po co wyzywałeś innych graczy? możesz spróbować napisać do Cipsoftu maila, ale są b. małe szanse, że odzyskasz konto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2008
|
![]() Cytuj:
Współczuje, mi tez kiedyś zdeletowali 104 rp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Wyszedłem z Rooka do Carlin i przez jakieś 1-2 miesięcy wszystko było dobrze a teraz okazuje się, że jestem w Thais!!!!!!!!!!!!???????????? Dlaczego tak się dzieje?? Ja nie chce zaczynać od nowa
![]() Ostatnio edytowany przez Meryn - 05-06-2008 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#195 | ||
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Jesli tak, to zapewne zapomniales zmienic obywatelstwa wchodzac w teleport w wybranym miescie ; ). Mozesz znow isc do Carlin... @up Cytuj:
Juz odpowiedzialam mu w innym temacie..
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 05-06-2008 o 10:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik forum
|
![]() to jak to mam zrobić??????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Blondynka
|
![]() Jeśli umierasz to odradzasz się w świątyni w wybranym przez Ciebie mieście, którego jesteś obywatelem. By zmienić Thais na Carlin musisz udać się do świątyni w Carlin i wejść w znajdujący się tam teleport.
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Mam pytanie. Ostatnio zaatakował mnie jakiś koleś. Wcześniej nie był pk, ale gdy mnie zaatakował pokazała mu się biała czaszka. Gdy go zabiję (podczas jego ataku na mnie), to ja też będę miała białą czaszkę? Chciałabym się bronić, ale nie chcę być pk! Pomóżcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik forum
|
![]() nie bedziesz miała żadnej czaski mozesz bić wszystki pk!! (namawiam jak maja mniejszy lv
![]() |
![]() |
![]() |