![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Hiho dawno nie wrzucałem =/
Nowa zabawka: ![]() ![]() Mpa, g legs, heroic axe, 8 lvls left =) Signed, Aggro. P.S - Buy all bp uh. Piszcie na PW albo w grze.
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, naprawde fajnei fotki, ale lookajcie moją porcje weekendowa !!!
Zacznijmy od kolejnego poziomu ;D Nareszcze 39, a juz niedlugo bedzie 40, i OF quest ^^ ![]() Tutaj taki mały przerywnik miedzy fotkami, i jest hit 200+ xD Nie bylo zadnego takiego screenu, wiec zawsze jest ten pierwszy ^^ best 252 ;p ![]() Następnie mamy skromniutki awansik w Distansie ;D [72] ![]() Kolejyn przerywnik ^^ Idzie zima, nastna gorsze czasy ;| czemuz by się nie zabezpieczyć ? ;D 1500 Royali, i jeszcze 500 jest w drodze ^^ powiedzmy, że mam leniwego dostawce ;D [pozdro] ![]() Lootwanie, czas zacząc ;D maly double na początek ^^ ![]() No i nareszcie, mega loot weekendowy ^^ niestety poleglem, poniewaz za zadanie postawilem sobie 10 holy orchids, ale i tak jestem bardzo zadowolony ^^ Zdj, nie jest pierwszej pięknosci, ale Anciemu [pozdro] spieszylo sie, i musialem orchidy sprzedac ^^ ![]() A teraz, cos, co podoba mi sie najbardziej ;D Balance tak zwane ^^: 10.11.2007 [rano] ![]() 11.11.2007 [polodnie] ![]() Robi wrazenie ?? ;> No, to narazie tyle fotek ^^ mam nadzieje, ze wam sie podobaja, i komentujcie ^^ Pozdrawiam ;**
![]() |
#183 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() @Jogsoon
Nareszcie dałeś "inne" screeny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jogi nieźle sobie radzisz =) Szkoda że nie mam weny do takich ss =( Chociaż.. mam pomysł! Szczegóły wkrótce...
Coming soon
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Yakoob, to dzieki Tobie ^^ Twoje rady co do forum okazaly sie dobre ^^ juz tylko takie foty bede staral sie dodawac ;] dzieki =] Pozdrawiam ;p
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Gz all adwanców a szczególne brawa dla Joogsona który przebudził się ze śpiączki letnio-jesiennej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Widzę, że Aggro zainwestował w mms'a
![]() ![]() Btw. (nie mogę się powstrzymać) oglądnijcie sobie http://pl.youtube.com/watch?v=dCWUiBn2yXc ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
|
![]() Gz Shadow~~,Xynox i Jogi, oby tak dalej. Jogi ale żeś loota wyciągnął.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo elo ludzie ^^ Ciezki tydzien teraz mam w szkole, wiec z expienia raczej nici... ale kto powiedzial, ze zdjęcia muszą miec advance ^^
Pobawiłem się troche w detektywa, i oto moje 2 znaleziska ;P Ok, to miejsce znalazlem zupelnie przypadkiem, ale mi sie spodobalo ^^ Malo noobow, cisza, spokoj ^^ Jak w filmie =] Tylko brakuje fajnej laski ^^ Mlvl, mozna tu potrenic ;P ![]() Wykorzystujac miejscie, pochwale sie, ze jestem w nowej guildi ^^ Atmosfera naprawde spoko ;P zapraszam 40+ ![]() No, i 2 moje nowe zabaweczki ^^ Po ostatnim loocie na EF'ie pozwolilem sobie, na drobne zakupy ^^ (Kinght Legs, Frozen Star Light) ![]() Ok, zostawmy juz to miejsce ^^ Poszukajmy czegos innego =] Przechodząc sobie obok depo venore zobaczyłem takie cuś ;D Napoczatku myslalem, ze to jakis GM czy cos =0 ![]() Bez chwili zastanowienia, pomyslalem sobie... musze znalesc wejscie ^^ Okazalo sie to nie takie trudne =] zajelo mi to kilka minut, zanim wpadlem na pomysl ^^ I oto jestem =] ![]() Bedac w nowy ciekawym miejscu postanowilem dobic tam magic lvl ^^ tylko 12 ;/ ![]() Mlvl dobilem, ale mam teraz problem ^^ Schodzac zaczail sie na mnie niejaki Jiggi. Zabral mi parcele, i zejsc nie moge -.- zal mi go troche bo widac, ze cos z glowa ma nie tak.. -.- Ale ogolnie, to spoko ^^ Komentujcie fotki, a ja kolejne zapowiadam na niedziele ^^ [chyba] xD POZDRO ;*
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czas na lekką zmianę;]
Niestety z powodu niektórych ludzi musiałem wyjść z gildii: ![]() Trochę smiechu z photobucketa: ![]() Nowa zabaweczka... Gwiazdka z nieba *_* ![]() Trochę treningu nikomu nie zaszkodziło ^^ Oby był jakiś best hit ;] Me ninja *__* ![]() ![]() Niestety, poległ wojownik. Zabiły go elfy. Silne stworzenia w grupie. Przynajmniej na tym zyskałem... Po prawej łup =) (jeszcze do tego obsidian knife i bp kasy) ![]() To na tyle =)
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Lokacja: Mielec
Imię: Ken'light
Profesja: Paladin
Gildia: Legendary Souls
Poziom: 51
Skille: 80/66
Poziom mag.: 15
|
![]() Heh, nieźle się obłowiłeś
![]()
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trzeba tak jakby odświeżyć temat
![]() Jakiś tam level ![]() Na wieży padł znowu jakiś gość ale zapomniałem ss zrobić. Zabił go smok. Loot to platinum amulet, kasa i "kfjatki" xD Signed, Shadowtrooper.
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Chyba ostatnio za bardzo Ci szczęście dopisuje. Teraz ja bym uważał, bo po szczęściu przychodzi...
Fajnie, że postanowiliście trochę więcej poświęcać czasu tematowi. Efekty widać gołym okiem i sami to z pewnością widzicie ![]() Edit: Shadow znalazł trzeciego deda ... xD Ostatnio edytowany przez Kup.Se.Musk - 17-11-2007 o 10:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yakoob nie spoiluj =( xd
Ta, znalazłem trzeciego deada. Kondolencje dla Sir Krzema. Loot to Green Dragon Scale i 3 bp uh. ![]() No cóż, utrzymamy ten temat w klimacie RPG. "Dostałem rozkaz wyczyszczenia lokalnej kryjówki smoków w Venore. Nie było łatwo, wszędzie te bestie się panoszyły. Poszedłem do jednej z wież. Spotkałem tam przywódcę smoków. Był czerwony, pluł gorętszym ogniem niż jego podwładni. Ale i jego udało mi się pokonać. Wziąłem sobie łuske jako trofeum." ![]() I ogólny loot z dragów: ![]() Signed, Shadowtrooper Prosze o komentarze i notki!
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bez kitu, skubany ma ostatnio zbyt duze szczescie ;D Ja bym chcial, zeby mi tak chociaz raz dopisalo ^^ no, zdjecia juz dodajemy troche lepsze, ale i tak temat upada. Co tez widac gołym okiem. Na koniec weekendu dodam moze cos nowego ^^ Pozdrawiam
![]()
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Niezłe Aggro :d pisz więcej opowiadań to powiększy się grono oglądających tego tematu
![]() ps. mam nadzieję, że nie zapomniałeś o starym kumplu z refugii? huh? ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ladnie sie udzielacie,gratulacje all awansow
![]() Aggor@ Dasz mi 50% twojego szczescia?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cześć! Ten tydzień był dość interesujący. Dużo się działo.
Chciałem sobie w niedzielę przed kościołem poexpić na dragach.. a tu z0nk o_O ![]() Było dość ciekawie ale w końcu się dostałem. I mam nauczkę, bez life ringów ani rusz! Muszę iść na efa =( Mały loocik z dragów: ![]() Zapomniałem dodać 7 skór. Jak na mnie to fart. I pod koniec dnia level. Jednak nie to mnie zdziwiło. Od dzisiaj expię na guardach BEZKOSZTOWO. Ktoś mówił że sie nie opłaca trenować? x] ![]() Signed, Shadowtrooper.
![]() |