--> | --> |
![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ktoś ma wątpliwości, że nie rozłączał? :>
Cytuj:
Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2007
|
![]() No taaaa...sie narobilo : |. Dajcie mi kogos do mojej grupy bo sie jeden wycofaj..no chyba ze walkpower jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down Pisałem, już do moderatora.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 27-08-2007 o 16:16. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() w zwiazku z "nowymi dowodami" w sprawie, oczekuje publicznych przeprosin od kazdej osoby, ktora oskarzala mnie o oszustwo. Poza tym nie wyobrazam sobie, aby cala ta afera nie pozostala bez konsekwencji dla kilku osob, ktore za bardzo sie unosily i zaczely wyzywac mnie oraz Svena. Zabawa zabawa, ale za stary jestem zeby pozwalac sobie na bezkarne wyzwiska sfrustrowanych dzieciakow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Możemy zagrać rewanża i będziesz cały mecz gnił na swojej połowie boiska...a nie tylko 45 minut : (((
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
|
![]() Sven jak mozesz to wez zarzuc nowa tabela grup bo juz sie pogubilem kto odszedl a kto nie !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Lokacja: 100lica
Imię: Quczy Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Al-Kaida( za co dostalem bana;>)
Świat: Aldora
Poziom: 40?
Skille: 20/20
Poziom mag.: 4*
|
![]() gramy turnieja
![]()
"Spożyć przed terminem" - oto moje motto życiowe. Szukałem go w wielu mądrych księgach, znalazłem na kefirze Ostatnio edytowany przez patrykxv - 24-10-2016 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Imię: Chan Sitush
Profesja: Knight
Gildia: Dragon Team
Świat: Unitera
Poziom: 36
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
|
![]() blue master zagraj ze mna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2007
|
![]() mozecie mnie wykluczyc prosze bardzo i z hamachi i z turnieju całego i z forum ale to co zrobił sven to jest czyste hamstwo
wiedział gdzie mnie zaboli więc specjalnie poddał mecz 4-3 dla hoomika .Ja do hoomika nic ogólnie nie mam oprócz tego meczu . Gdyby nie ten mecz nawet bym nie zawracał głowy na forum Jeśli czymś hoomika uraziłem to sorry ale do tego 13 letniego gówniarza zdania nie zmienie takie gówno mi tu nie będzie rządzić. Normalnie jak z człowiekiem rozmawiałem . Zebrałem ludzi aby mnie poparli i teraz juz jest zasada złamana bo ja mniałem ludzi na poparcie więc mecze w grupie 1 powinny być wznowione. Dzięki bardzo za grę w tym turnieju powodzenia dla prawdziwych kumpli |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cynk na gg please...
edit: hoomik na co ty liczysz??? że takie nie umiejące się bawić dziecko Cię przeprosi??? wątpie w to edit2: bezimienny13 chce zagrać z Tobą sparing...krótko mówiąc reważ za tamtą porażkę 3-1 ;]
Wy macie historię, my ją tworzymy// Ostatnio edytowany przez Maggic - 27-08-2007 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Tibia.pl Support
|
![]() Cytuj:
![]() W 2007 gram od kilku dni ![]() To co.. teraz na Barce? eh obstawiajcie
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
@Do wszystkich Błagam, nie spamujcie tutaj i nie podawajcie wyników, które mnie mylą. Wiecie jaka to jest katorga wyszukiwać wyników wśród takiej ilości spamu? Napiszecie raz, że chcecie grać i starczy. Numery wszystkich macie na pierwszej stronie Tabela: http://rapidshare.com/files/51613681...forum.xls.html Błąd? Mów. @down ...
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 27-08-2007 o 16:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
W sumie, to nieździwiłabym się gdybyś ty miał lat 12. Zchowujesz się trzy razy gorzej od tego "13-latka". On jest przynajmniej kulturalny, w przeciwieństwie do ciebie, gówniarzu umysłowy. Thor, tak trzymaj. : P Miłej końcowki wakacji. Jade od was odpocząć ![]()
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Thor, jak na razie ja dzierżę berło największego cieniasa i wpuszczacza bramek, wybacz.
|
![]() |
![]() |