![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Kiedyś oglądałem temat na jakimś forum z rasistowskimi żartami. Wiem,że to nie miło etc. Ale zaliczałem 3 rotfle na minute. Przytocze kilka,które pamiętam.
Siedzi Rumun na stacji benzynowej i smaruje chleb gównem. Nagle podjeżdża autokar z turystami z Ameryki. Ludzie wysiadają,jeden z nich podchodzi do rumuna i pyta: -Rumun! Czemu smarujesz chleb gównem? -A!Bo bieda.. Amerykanowi zrobiło mu się go żal i dał mu 100 dolarów. Lecz Rumun dalej smarował ten chleb gównem,po jakimś czasie przyjechał autokar z turystami z Anglii.Jeden z turystów podszedł do rumuna. -Rumun! Czemu smarujesz chleb gównem? -A!Bo bida... Anglikowi zrobiło się żal rumuna i wręczył mu 200 Funtów. Rumun pomyślał.. "Kurde! To jest dobry biznes" więc zaczął dalej smarować chleb gównem.Podjechał autokar z turystami z Polski. Ludzie wysiedli,jeden z nich podszedł do rumuna. -Rumun! Czemu smarujesz chleb gównem? -A.. Bo Bida! -To na chuj tak grubo smarujesz?! Co jest szybsze od murzyna uciekającego z twoim telewizorem? -Jego brat uciekający z twoim Wideo. Przychodzi rumun do domu -Mamo,kupe! -Idź do kuchni i se ukrój! Czym różni się Żyd od trampoliny? -Po trampolinie nie skacze się w glanach. A co biegnie po ścianie i zabija żydów? -Instalacja gazowa. Na forum nie wolno podawać treści rasistowskich,ale to temat z żartami. Mam nadzieje,że nikogo nie obraziłem...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() - jestem cytryna, lubi mnie rodzina!
- jestem kiwi, co wszystkich Was zadziwi! - jestem marakuja... i nie wiem co powiedzieć Wraca sobie babcia z zakupów i pod blokiem spotyka ekshibicjonistę. - o kurczę, jajek nie kupiłam!
![]() |
#183 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() Skoro już o Rumunach mowa:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Pewnego razu klub sportowy piłki nożnej w warszawie zorganizował wycieczkę to Bagdadu, najsilniej bronionego miasta tamtych czasów. Gdy grupa po wielu bitwach stoczonych w autobusie o wode przyjechała do Bagdadu, okazało się, że nie wpuszczą ich ze względów bezpieczeństwa.
Na to kierowca autobusu wywalił wszystkich uczniów z pojazdu i pozwolił zostać jedynie nauczycielkom. Po krótkiej ciszy kierowca przemawia: - No to mamy problem... przejęte nauczycielki odpowiedziały - co się stało? - srać mi się chce. (ale głupota hehehe) Ostatnio edytowany przez janek@ - 14-03-2008 o 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Od Kolegi:
Idzie ślepy ulicą. Zobaczył go gołąb. Myśli se gołąb "Zbombarduje go!" i podlatuje, spuszcza kupe, a ślepy w ost. chwili zrobił unik. Potem drugi gołąb. Podlatuje, spuszcza, a ślepy robi unik. Jaki za tego morał? Ślepy gówno widzi! huasuhauhsuahsuahsau Nkuoacwy orlykdi, że nie ma zczanaiea klejonśoć psicynah ltier w swiołe. wnżae jset tklyo, aby pzswiera i otisnaita lteria sołwa się zzagdłayy, oarz by błyy zartewae wzsytkiee letriay sowła. Odkryli taksze, sze ortokrafia nei jest konieczna w sapisie słuf.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Cytuj:
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Dlaczego Zydzi nie mieli zebow ?
Bo hans wyswietlil im chleb na scianie Dlaczego Bog wymyslil alkohol ? Zeby brzydkie kobiety tez mogly uprawiac seks >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Podchodzi marchewka do cebuli i
marchewka: cześć! cebula: cześć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() up
no way!
![]() |
#190 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Leżą dwa jajka na patelni. Nagle jedno z nich zaczyna dialog:
-Ufff.. Ale tu gorąco co.? Jajko leżące obok: -AAAAA.! Gadające jajko.! Ha.. Haa.. Haaaa...
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() A morał z tego taki, że lodówką się nie ogolisz, a drugi rowerzysta lubi ciastka.
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Mama mowi:
Jasiu opowiem ci bajke. Byl sobie zamek a w nim same dziwy... Jasiu mowi: To burdel mamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() Songo i Chi Chi jedza obiad. Nagle Chi Chi mowi:
- zapros Vegete na obiad - po co? - bo z Vegeta smakuje lepiej asahshashashasha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 02 11 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 182
Skille: n/d
Poziom mag.: 76
|
![]() Kto pod kim dołki kopie ten ma szpadelek....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jeszcze dodam jeden od siebie: Dlaczego trzy nie chce lapac dwoch? BO TRZY MA CZTERY!
"There's no pride to be found when you follow sheep around." Ostatnio edytowany przez Arrivald - 16-03-2008 o 16:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Imię: Unknown...
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() Popiewa zajebista suszą ten temat. Ale niewiem chyba o to chodzi ? : d
![]() |
#200 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Ja słyszałem to w takiej wersji. Długo przed jakimiś babeczkami. Co nie zmienia faktu, że jest prześmieszny..
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |