![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 103
|
![]() @Girni
Temat jest jaknajbardziej trafiony Ja mu tylko daje rade jak ma z "Wami" żyć w pokoju |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
|
![]() A ja też gram na SIlverce o to mój char:
Name: Heart of Silence Former Names: John Frusciante (miałem namelocka,bo brazol mnie zakapował, żal ) Knight lvl 40 SKile 72\72 mlvl 5 ![]() ![]() ![]() A co do SOLARA to kojarze, tylko go jak mi dodał na Mana fluida, LOL ![]() Ostatnio edytowany przez sew333 - 23-10-2007 o 06:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Imię: Solar mlody
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 175
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Wiec nie mow mi ze ich nie mam ;] Poza tym "Gnoju" to chyba raczej do ciebie pasuje ![]() I to temat o haku wiec po co niektórzy wyskakuja z tekstami typu NIE MASZ DOWODOW to logiczne ze ich nie mam bo nie siedzialem kolo asena jak mnie hakowal i nie robilem mu zdjec. Ale mi wystarcza same fakty a jest ich duzo zeby twierdzic ze to on. A wy jakie macie dowody ze to NIE ON? nie no 132 lev to nie hakuje hmmmm mylicie sie nawet 132 chce sie wzbogacic a ze asen odchodzi z silvery o tym bylo dosc glosno wczesniej
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leathoon
Profesja: Knight
Gildia: Arystokracja
Świat: Candia
Poziom: 74
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @SOLAR
Zamknij morde solar bo w*****asz ucho skończ -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Jak nie wiesz co powiedziec to lepiej nic nie mow... Wcalnie nie potrzbuje tego zebys mnie lubil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Heh ja i tak jestem za asenem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Tak jak każdy.
@Solar Twoje teksty mnie rozbrajają, ciekawe jak długo będziesz płakał za tymi pikselami, i ciekawe kiedy do ciebie dotrze że to tylko gra ![]() @Topic Nikt zdania nie zmieni, trzeba mieć gówno w mózgu żeby być shackowanym przez X a oskarżać Y. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() Solar ma 14 lat. Powiedziala mi to jego kolezanka z gildi, ma na imie Pawel. A glosno bylo, ze odchodze od dawna?? pierwsze slysze... Jescze w czwartek wieczorem siedzialem na mines. I nie mow mi, ze to bylo zamierzone i wogule bo juz mialem paladina 56lvl. Chara qpilem za avengara i 120k w piatek.
P.S. Zapraszam do tematu z fotami. Zobaczymy naszego doroslego solara. Ja sam zaraz dam bo mam na imageshack jedno xd. aha ja nie mam 14 tylko 15 lat i nie mam zamiaru sie wieszac jak ty z powodu gry. Proponuje ci dobrego lekarza jesli w takim wieku z takich blachostek chcesz sie wieszac...
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Druid Poloni
Profesja: Elder Druid
Gildia: On The Edge
Poziom: 49
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
To pokaz mi film gdzie ty pokazales swoje "pr0 pk" mistrzu^^... jakby mi to napisal shorty,circa czy inny ho'lu to inaczej bym to przyjal ale nie ty ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @Solar
Naprawdę jesteś poj**** i już ci nigdy nie uwierze na słowo. Kiedyś mówiłeś, że chodzisz do liceum ;o i masz 18 lat HEUEUHE. Po 1. 18-latek nie przyswaja sobie żadnej gry do mózgu tak jak ty, chyba że jest chory psychicznie. Po 2. W większości twoich zdaniach są same kłamstwa. W tamtym tygodniu ja Asena widziałem 2-3x rano przed szkoła online. Po 3. Zakończ ten nudny, bezsensowny temat, bo i tak ci nic nie pomoże, a Asenowi wierzy każdy jego kumpel, a ty po prostu jesteś dzieckiem bez argumentów uzasadniających, że to Asen cię hacknął. Trzeba było robić screeny, bo taką sytuacje każdy może zmyśleć. NAUCZ SIĘ STAWIAĆ KROPKI JAK KOŃCZYSZ ZDANIA.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zapraszam do tematu rl photo, wklej swoje :X @Boromir O PVP nie radze ci się wypowiadać... Nie jedna sytuacja była że cie dojebałem gdy byłeś z qmplem jakims Radkiem Zoltanem czy coś takiego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @poreda
Chętnie bym wrzucił ale niedawno mi dysk padł i wszystko mi poszło się je***. Ale poszukam na mp3, może coś jest.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Stan: Niegrający
Imię: Bonczas/ Lorgin
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() BUAHAHAHAHAHHAHAHA
Ale wy macie jebnięcie... Solar dla waszej informacji (mam nadzieje, że dotrze ona do waszych małych móżdżków) ma lat 18. Cytuj:
@noob down Jeden ch*j ^.-? I według Ciebie noob to ktoś kto źle poda nick, tak ?
![]() Ostatnio edytowany przez Artezz - 23-10-2007 o 19:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Po 1... Smieszne to bylo ze solar ma 14 lat :> ma 18 i nikt nie musi gadac jakihs glupot ze nie ma bo go znam i wiem ze ma
![]() Po 2. Poreda, Druid Poloni, Mendolina, Adrius, DeGlord, Shinhosu i inni ktorzy sa TAK BARDZO za asenem... napiszcie mi chociaz po 1 dowodzie lub jakims tam fakcie na to ze mu tak wierzycie... Ja widze ze pisza tu ludzie ktorzy nawet chyba nie graja na silverze a sa w 100% przekonani ze asen tego nie zrobil i po Solarze jezdza jak po psie.. Solara znam juz dlugo i uwazam ze w porzadku kumpel z niego.. i bez wzgledu na to jakie tu glupoty piszecie nie zmienie tego zdania.. Czekam na jakies sensowne fakty czy dowody na to ze tak poprosto mowicie ze Asen na 100% jest niewinny a Solar to idiota... -.- Tzn tam gdzie Asen mozna tez przeczytac Vake bo ja juz nie wiem o kogo do konca chodzi ale mowie ogolnie o jednym z nich(chyba wiecie o co mi chodzi)... @Pulpet, juz ci wyslalem numer ![]() K,thx,PzDr Ostatnio edytowany przez Kacperka - 23-10-2007 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() To daj mi tym powod dla czego mialem go schakowac?
Chcialem tym charem grac i schakowalem go by go stracic? Skad moglem wiedziec co taki 72 ms ma? Raczej gowno i nie oplacalo by to sie. Wisi mi juz to wierzcie se komu chcecie nie gram tu juz przez te zajscie i niemam po co tu wracac. Pozdro ja juz w tym temacie nie mam zamiaru sie wypowiadac i jest to ostatni post here bo to niema sensu. Ja wiem ze tego nie zrobilem. jakbym byl to nawet ja muglbym sie przyznac bo juz tu eq rozdalem i tylko mam pustego chara.
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
Pzdr i mam nadzieje ze zostalem poprawnie zrozumiany... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Imię: Solar mlody
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 175
Poziom mag.: 70
|
![]() ![]() Zgadnijcie czyje to byly itemy hmmmm i czy z waszej strony on zachowuje sie dojrzale?
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
to było zajebiście zabawne jak 30 osób krzyczało SOLAR IS NOOB hahaha xDD Nie zakrywaj nicku, każdy wie że ty to rekin... :~ @Edit Wizatlor Elmaris konfident :X Ostatnio edytowany przez poreda - 23-10-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86