![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Rypin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Paldir Deathspage
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Chyba chodziło Ci to, że jest to Supported Tibia Fansite.
![]() "-What is reason? - PL." Gdyby wszyscy na raz się zbuntowali to może... Ale przecież chyba i tak na forum tibia.com jest jakaś petycja. Jest napisane. ![]() Ostatnio edytowany przez Patrickus - 23-12-2007 o 19:33. |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() Ciekawi mnie teraz "expienie" low lvli na światach PvP-enforced
![]() Myślę że gra na tych światach będzie ciekawsza, bo dotychczas polegała na klikaniu Hotkeya z SD (lub uzywaniu bota ![]() Dla mnie zmiana jest neutralna bo nie gram w Tibię. PS: Widzę napis "Nowy na Forum" Data dołączenia: 03 05 2006 ^^ Ostatnio edytowany przez Atulex - 23-12-2007 o 19:26. |
![]() |
![]() |
#185 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aevolana Zamizuelin
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
![]() po 2) chodzi o to zeby nie bylo takiego noobostwa, "a, nie gram, to troche powrzucam na tibie, pospamuje, co mi szkodzi" @Patrickus Cipsoft musi sie liczyc z tibia.pl fansite to skrut ![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
|
![]() W porządku. Ale mam dziwne wrażenie, że CipSoft jest niezwykle dumny ze swych decyzji, niezależnie czy podobają się one graczom czy nie.
|
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Imię: Ania Aduro
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 46
Poziom mag.: 51
|
![]() moim zdaniem to dobrze ze tak zrobili ale tylko z sd-kami bo jezeli ktos by chcial zrobic mass loga to bedziesz musial najpierw powbijac te wszystkie trzydzieści postaci do 45-go lvlu a torche mu to zajmie wiec sobie odpusci, skoncza sie te glupie magebomby, chociaz troche mi szkoda niskich lvli co nie beda mogli uzywac innych run ale to przyczyni sie do tego ze nie beeda oni konczyc grania jakas postacia do powiedzmy 11-go lvlu tylko beda dalej expic bo to mnie wkurza jak gosciu ma 10 postaci na przypuscmy 10-tych lvlach bez sensu a tak sobie bedzie expil jedna psotacia ale do dobrego lvlu
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]() nawet nawet jusz mi kumplowie nie ebda podkradac runek
![]() |
![]() |
#190 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gdzie , poproze linka , bo gadacie i gadacie .. po za tym to ze nie gram to nie znaczy ze nie moge sie gra interesowac chyba , no nie ? Cytuj:
![]() @patrickus , co do CIPow w sumie to oni moze nie tak ze sa dumni ze swoich decyzji ale z osiagniec , popatrz ile ludzi kupuje teraz PACCe i ile przy kazdym uptade jest zamieszania i ludzi online w tibi .. to chyba oczywiste ze zrobili gre , dorobili sie dobrej kasy , to teraz sie moga troche pobawic ![]() pozdrawiam <o/ |
||
![]() |
![]() |
#191 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aevolana Zamizuelin
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
|
![]() Powiem tak:
Nie gram od jakiegoś czasu, ale miałem plan. Czekać aż zrobią nowe serwery wbić z kumplami, zrobić ~25 lvl kupić magic walle,sd lub zre obić palla a kumple będą z sd walić i pk'ować do bólu i się dobrze bawić. Teraz: - Pall idze na śmietnik (może przesadzam, ale kto miał pall, ja też, ten wie co z nim zrobili) - Sd czy magic walle to sobie pomarzyć o tym na 25 lvl - I tak pewnie nowy serwer to będzie non-pvp -.-. Teraz to nawet nowe serwery nie pomogą, chyba że w klimacie 7,4-7,6. Nawet chiałem odrazu pacca kupić tam 1 zł dziennie da się przeżyć, a ułatwienia duże. Hmm chyba zrobie przerwe na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuużej, albo doczekam się porządnego MMORPG, tańszego od WoW'a. |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha, nie skumałeś.
![]() ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() hehehe bez zadnych sond mozna stwierdzic ze wiekszosc uzytkownikow tibia.pl ma mniejszy lvl niz 20.
btw jaka tibia 7.4 7.5? najlepsza byla 7.1
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Pallek Rafaels
Profesja: Paladin
Świat: Pythera
Poziom: 47
Skille: 79/60+
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Myśle, że to bedzie ciągneło za sobą jakieś poważne koskwencje u graczy! przecież każdy sie przygotowuje do pierwszego spotkania z dragonem, albo z innym lepszym potworem i bije high mlvl a tu co??
Robią runy lvlowe! ![]() ![]() |
![]() |