![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
|
![]() huhu no no hiszpańska masakra piłą mechaniczną...
Nasz błąd to byliśmy za pewni siebie , ale to już sie nie powtórzy a tak ogólnie koło huja nam lata ilu z nas padło i tak będziemy walczyć. Cya w wojnie raczej nie liczą się fragi ^^ to będzie długa i zimna wojna ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Madzinia - 20-01-2008 o 23:35. |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() Hmmm śmieszne to jest jak czytam "Na Oath grali ludzie z Aurery" i wymieniają inne servery. ;/ Żal was, po prostu słuchamy się rozkazów jednego dowódcy.
![]() Next OB na ankh? ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
![]() Vassanti
Jan 20 2008, 23:54:58 CET Killed at Level 133 by Sliccery and by Keri Inferno Btw skoro Kafarek walczy to chyba ja przejelam informowanie tu jako obiektywny widz ![]() Ostatnio edytowany przez motorolka164 - 21-01-2008 o 01:05. |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() Wybaczcie.. ale Kafar~ zrobił lekki sąd na wolfy
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() dawajcie jakiś filmik z wojny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heya.
23:47 Forlond [178]: exiva "vassanti Wiedziałem, że go będą chcieli zabić. ;d Tak w ogóle mógłby ktoś mi wytłumaczyć powód jego śmierci? Z góry dziękuję. Ciekawe, czy frag byłby wliczony ... :s (ironia). Ostatnio edytowany przez Rengerau - 21-01-2008 o 02:24. |
![]() |
![]() |
#191 |
Guest
|
![]() @Lavio
Lavio Cold [124]: ZA POLSKE? XD Dotychczas, nie obchodziło mnie to, że walczysz po stronie Eter~/Oath. Ba, nawet byłem trochę po twojej stronie, gdy inni cię krytykowali za byle gówno. Twierdziłeś ,że masz tam kumpli i nie zdradzasz Polaków tylko chcesz pozostać lojalny itp. Nie znałem dokładnie sytuacji i myślałem, że to prawda. Ale tym tekstem pokazałeś jakim naprawdę jesteś fałszywym dupkiem. Brak mi słów żeby opisać pogardę jaką do ciebie czuję. Tym tekstem nie tylko zakpiłeś z Rise, lecz z wszystkich Polaków. Nie wiesz co to szacunek dla kraju.Takich nam nie potrzeba... @Rise & Oath/Eter~ Walczcie uczciwie, bo na razie to nie przypomina uczciwej wojny. Na charach Rise gra Furora, na charach Oath/Eter~ Aurea. Dlaczego nie pokażecie swojego pvp? I przestańcie używać noob charów do trapowania bo to jest żałosne jak 100+ lvle uciekają się do takich sposobów... To tyle ode mnie. Pozdrawiam psm |
![]() |
#192 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() zwidu 0:11:21
Feyrety The Wolf mi chce dac zwidu 0:11:35 200 zl za adres forlonda i fureyki XD Feyrety The Wolf! DONT PK IRL ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Get a life... Cytuj:
joke, żeby nie było Ostatnio edytowany przez Gogar - 21-01-2008 o 02:20. |
||
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]() Chciałbym na wstępie się przywitać
![]() Intryguje mnie powód śmierci Vassantiego... |
![]() |
#195 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Up Chciał jeszcze podpgować i dojść do wojny. Nie mówcie, że to nieprawda tylko ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Llein - 21-01-2008 o 02:51. |
|
![]() |
![]() |
#196 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Rozumując w ten sposób można to samo powiedzieć o całej naszej gildii (ww) i wielu innych ludziach. O mnie również czyż nie? Ostatnio edytowany przez web the wolf - 21-01-2008 o 03:05. |
|
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tu nie chodzi o spekulacje na ten temat, lecz fakty. Vassanti chciał dojść, były na to dowody, więc dlaczego miałby nie paść? Dlaczego miałby zebrać więcej kasy oraz zrobić więcej leveli? Było to pewne. Wolfy sobie trochę przejebały po tym, jak kilku od was zabiło Solle. Obawiam się, że może na tym ucierpieć cała gildia. Nie potraktuj tego jako ostrzeżenie czy też groźba, aczkolwiek radziłbym to porządnie wyjaśnić z Nizahe, Rogstahem czy Russelem. Pozdrawiam.
![]() |
#198 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2008
|
![]() Cytuj:
A ty Fureyko co mam Ci napisac. Kiedys rozmawialem z twoim Kuzynem forlondem jak mialem jeszcze niski lvl zaproponowalem spotkanie integracyjne bo jak nazlosc sporo Wolfow mieszka kolo was jak byscie nie wiedzieli a co wtedy na to uslyszalem od trzesidupy twojego kuzynka ze Avis uwaza ze jestesmy po stronie Victerona i ze sie boi z nami spotkac. Wielkie LOL z mojej strony ale taka jest prawda wiec kto tu te gre bierze na powaznie. A co do tekstu z kasa to jasne chcetnie sie dowiem gdzie mieszkasz bo tylko ty dajesz dupy w tibi za tibijska kase. ![]() Glupia jestes i az czasem wstyd mowic w tibi ze jestes Polka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tsunek - 21-01-2008 o 04:34. |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak czytam to ze oath placilo za doscie lub ze odalo passy aurenie to mi plakac chce ael to co innego
po tym open widac ze po 3 przegranych openach oath sie pozbieralo i widac skutki jakiego byscie lidera nie mieli to on sam nie wygra wojny po zabicu vic lub elvena biegaliscie jak kaczki mam nadzieje ze nastempnym razem bedzie ciekawiej |
![]() |