![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2008
|
![]() Pragnę przejąć Suhayl'a, podoba mi się jego karta i out - fajnie zrobione. Obyś mnie przyjał.
Ostatnio edytowany przez Goban - 14-09-2008 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() Zgłaszam się do przejęcia roli Aress'a[Avenlight'a znaczy się].
@down Nie. Znaczy, że chce grać zamiast Aressa czyli Avenlight'a...to jedna ta sma osoba... @edit Czy ty wogóle rozumiesz co się do ciebie mówi? Chcę grać jako Centaur o imieniu Aven, którego wcześniej grał użytkownik Aress[Avenlight], którego karta postaci jest TU. Żal...prowadzisz taką grę a nie znasz imion/nicków własnych graczy. Ostatnio edytowany przez shady<3 - 14-09-2008 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Tzn, chcesz "grać" centaurem ale o imieniu Aress? @Edit @Up Outa na pewno nie zmienie ![]() @Edit Człowieku, on to nie był ARESS tylko AVEN dlatego nie mogłem Cię zrozumieć -.-" Ostatnio edytowany przez Avios - 15-09-2008 o 07:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Dafaj next parta?
Ja chce w nim być jak nie to cie zjem
\G/órnik Zabrze Ostatnio edytowany przez Evil_Aragami - 15-09-2008 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powierdzam, chcemy next parta.
Biały Kamień na 14-13... |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() @do wszystkich
Autentycznie Avios to debil. Nie zna nicków ludzi, którzy grają jego postaciami. Mówie mu, że chce zastąpić Avenlight'a, a on uparcie twierdzi, że nie wie kto to. @edit Ostatecznie wkońcu zrozumiał! Święto! No to idziemy się najebać.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez shady<3 - 15-09-2008 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kcemy next parta! 19-20, Czarny... EDIT: @Down Nikt Ci nie każe czytać, intelektualisto... 20-20, Biały... Ostatnio edytowany przez Goban - 15-09-2008 o 21:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() Jak to kiedyś ładnie ujął Kogut, sesja Kedvena to jedyna prawdziwa i dobra sesja na tym forum. A reszta to chłam.
Pomijąjąc sesję Miszy, ale to stare dzieje. @down Tym postem tylko potwierdziles, ze debilem jestes. btw. Czyzby wladca wengla usunal swoje notki? Bo tak chcialem sie dowiedziec, co on tam napisal, a chyba juz za pozno. Poruszajac temat, pozdrawiam Alusaira, bo dzieki niemu (głównie) mamy tu troche spokoju ;D Ostatnio edytowany przez Glannath - 16-09-2008 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rozmiar czcionki poto żebyś zrozumiał (lub nie) PIER*OŁO SKĄD MIAŁEM WIEDZIEĆ, ŻE ARESS TO AVENLIGHT?! KU*** NIGDY NIE SŁYSZAŁEM/WIDZIAŁEM ŻEBY KTOŚ DO AVENA MÓWIŁ ARESS! Jasne? @Edit @Glannath Tą edycją posta, potwierdziłeś tylko, że jesteś debilem. Ostatnio edytowany przez Avios - 16-09-2008 o 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Dobra ja bym dolaczyl na nowe miejsce, ale widze ze jest durza ilosc chetnych wiec pewnie sie nie dostane ;/
@edit Dobra to ja ZAKLEPUJE MIEJSCE!111!11oneoneoen Powiedz mi tylko co dac oprucz outa i nicka? ;p @edit2 Ehhhh... Koniecznie musi byc? A moge byc wyjatkiem i dac outa bez chodzenia? ;< Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 16-09-2008 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit @Up Historię (nieobowiązkowo, ale może sie przydać) i na PW powiem Ci gdzie Cię "usadowię" i jak zaczniesz (zależnie od outu). Aha, i rasę I OUT MA BYĆ Z RUCHEM!!! @Edit2 @Up Niestety nie ;3 Ostatnio edytowany przez Avios - 16-09-2008 o 17:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 89
|
![]() Odświeżenie●•٠· na●•٠· prośbe●•٠· autora●•٠· |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luminellee
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 5
|
![]() Ja się może zgłoszę.Trzeba imię,historię,profesję i outfit,tak?
![]()
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Oops, literówka ;/ Zamiast "wam" miało być "was" ![]() Oż... Zagapiłem się! Miał być tekst: "Jeśli przełamiecie barierę będe was nauczał"! ![]() _____ ![]() _____ ![]() _____ ![]() _____ ![]() _____ ![]() _____ ![]() _____ ![]() _____ ![]() _____ ![]() _____ ![]() _____ Co robicie? ;] Ruchy, prosze przesyłać na PW! Mam nadzieje, że ktoś się zgłosi na rolę Hyuu'ego (moge nick zmienić ^^). @Edit @Lova Tak, historia nieoobowiązkowa, ale przydać się może. Ostatnio edytowany przez Avios - 16-09-2008 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 89
|
![]() Hahah^^ Own3d.
Dobił mnie power ranger i nic innego ...;p Tamci uczniowie mogli jakiś ruch tego lasera?? Fajnie że zdjął rękawice ; o. Czekaj musze przyzwac smokozorda by pomógł by mi ocenic.... |
![]() |
![]() |