![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A skąd ma wiedzieć czy będą zgłoszenia?
@UP. Popieram :> @Edit A jak tam zwierzęta? Ile masz już? Ja wiem, że masz conajmniej 2 (nie, nie powiem wam jakie ![]() Ostatnio edytowany przez Archtyp - 29-04-2008 o 17:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
|
![]() <Przegląda temat od samego początku aż dotąd>
Nie, na 100% nikt się nie zgłosi. ironia, jasne że się rzuci 4553 osób, aby zagrać ;d @down: Na atakującego (chociaż z tekstów niektórych osób, to bardziej na gracza >.>) Poprzednia, i jeszcze poprzedniejsza strona Ci odpowie ;p
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 29-04-2008 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() up
na kogo sie mozna zglosic? down Ale na kogo mozna sie zglosic?
Fake-.- wait Ostatnio edytowany przez Krolon - 29-04-2008 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może im się odechciało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Za późno. Już się nim stał.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() A według mnie i tak to nie robi różnicy , bo po 1 primo nie zagram XD Po 2 i taka jest fabuła najeźdźcy vs OSADNICY... Proste? A ten "dead" trolla to mi sie kojarzy bardziej z trollowskim parkour xDD buahaha , super to wyszło
![]() ![]() ![]()
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja sie zglaszam na najezdzce albo kogos
![]() 1.Wojownik- bezmozgi zombi ktory wykonuje rozkazy swego pana. Oczywiscie dosc slaby. Sa 3 rodzaje z toporem mlotem i mieczem. 2.Lucznik- Martwe Elfy zaraz po smierci stja sie biale. Wtedy Zombi szukaja ich cial i zanosza do Krola ktory tworzy z nich niewolnikow 3.Mag-Duchowe Zmory to duchy ktorych przyczyna smierci bylo spalenie(czesto na stosie) Ich atutem sa czary ognia i palenie wszystkiego do okola 4.jezdzcy- Szkielety ktore stracily zdolnosci manualne(czyt. stracily rece nogi albo to i to) dosiadaja Wielkich pajakow 5.Special-Rycerze mroku. Chociaz ich ciala sa male posmiertnie dostali wielka moc niszczenia. Ich pancerze blokuja uderzenia o nawet duzej sile. 6. Luna- (ksiezyc) Przed smiercia byla stracniczka krolowej.Zostala zabita. Jej cialo elfki pochowaly na swietym cmentarzu. Jednak Krolon pod postacia chlopa przekonal ludzi zeby rozkopali cmentarz i wtedy zdobyl cialo Luny tworzac z niej swoja niewolniczka. Zna sie na magi 7.Krolon- Wladca wszystkich umarlych od przeszlo 425 lat. jego atutem jest magia. Chociaz nie lubi sobie brudzic rak wiec przyzywa zombi.(1) Za zycia byl krzywdzony i bity zmarl w wieku 38 lat na cholere(chorobe) Nie nawidzi ludzi elfow i ras im podobnym. Reszta ras ma na stopniu neutralnym. Zawiera sojusze jesli jest to mu na reke rasa martwi XD
Fake-.- wait Ostatnio edytowany przez Krolon - 29-04-2008 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dałem pierwszy szkieleciaki
![]() Jak chcecie to macie (ale się nie śmiejcie) ![]() ![]() Dla ridera nie chce mi się hostować nowego obrazka ![]() A i 2 moich potworków nie pokaże ![]() ![]() - Chimera - Smok Górski Ostatnio edytowany przez Archtyp - 29-04-2008 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Wiem, że to sesja RPG, ale ile można...
Na cały temat, który ma 10 stron, autor dał maksymalnie 3-4 posty obrazków! Bez jaj! Poza tym, uważam, że tu powinna rozgrywać się tylko sesja, a zgłoszenia na PW. No, rzygać mi się chce...
![]() |
#191 |
Guest
|
![]() kogucik jak ZAWSZE ma rację. NASTĘPNY GŁUPI POST BĘDZIE UZNAWANY ZA SPAM! Bezie REPORTOWANY (chyba można Xd Niewiem). AAA I CZY JA WOGÓLE KURWA MÓWIŁEM ŻE OTWIERAM KURWA REKRUTACJE KURWA JAKĄŚ? NIE!!!!!!NIE!!!!! NIE!!!!! Przerwa kończy się jutro o godzinie 17:30 albo o 17:00. ZERO SPAMU!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Mniejsza, nie doczytałem postu.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]() KONIEC PRZERWY O GODZINIE 18:00!!!! DO TEGO CZASU - PRZERWA TECHNICZNA.
|
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]() eeee... do mnie nic nie doszło ;<.
Dostałem tylko ruchy dark Alphadrona i Pisaya. Twoich nie ;< Wyślij mi je jeszcze raz. |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie wysyłajcie do niego propozycje co macie robić bo teat zdechnie :/
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() @Up A Ty z łaski swojej nie spammuj tyle...
@Topic , hmmm Troche lipnie.. Obrazek na ruch? Nie wysilasz się Osar ![]()
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]() Wiecie co... chyba nie dąłem rady
![]() |
![]() |