![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
Stan: Niegrający
|
![]() @up Again
Ty to pewno tam jeszcze w tej dziurze gnijesz wraz z Majorem xD Byłem wtedy "Gośćiem" Jak Arashel był spox. @up Ehh osobiście też nie jestem przeciwko Arashelowi, bo to forum bez krytyka byłoby do dupy. Arashel jest bardzo ważny dla forum. Poprostu wtedy akurat myślałem, że grupa ma takie oto cele, czyli vs. Arashel, a jak większość tam idzie to czemu ja nie? No i teraz uświadomiłem sobie swój błąd. Jeszcze raz przepraszam Arashela. Arashel też nie zaczynał jak mastah, szczerze to pierwszy part jego fake'a (Angmarr book) był żałosny, ale z biegiem czasu doszedł do tego kim teraz jest. Koniec Offtopu Co z ludźmi w sensie z tą drużyną? Domyśl się, A co z ludźmi w sensie z tymi co zostali na ziemi? Stali się mutantami, zresztą jak i wszystkie zwierzęta.
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 24-08-2008 o 21:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Carbon mam do ciebie 2 rzeczy
Pierwsza - w sprawie Arshela już pisałem moje zdanie warte by bylo przeczytanie go. Druga - DLACZEGO JA ZAWSZE UMIERAM PIERWSZY!@?#> Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 24-08-2008 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]() Super, Carbon, teraz tak pisz. Dobrze wiem, o tym co pisałeś na temat Araszela Kedvenowi, Gargowi, czy innym. Teraz poprostu chcesz jakos zatuszowac to, co mowiles innym. Jak jestes taki kozak, to napisz poprostu co o nim sadzisz i bedzie po sprawie. Takie czajenie sie jest poprostu zalosne. Masz honor? Jakbys go mial, to bys wszystko sobie wyjasnil z Arashelem, a nie, ze komus piszesz, jaki to on nie jest popierdolony, a tutaj co innego.
Wiec przestan teraz lizac dupe, tylko powiedz, co myslisz. I tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Reported - Obiecałem @Torog Tak jakos mi się złożyło... ale nie zginąłeś pierwszy. Pocieszaj się tym, że przed tobą zginęło jeszcze wielu Twoich ^.^ Ale Mutantów też sporo ubiłeś ^.^ aż dwóch ^.^ PS: Mam już 14 obrazków next part'a. Otwrzę zaraz chyba nową rekrutację, ale muszę to przemyśleć, jak coś to dam Edita . Wkrótce ruszą prace nad Forum (Jak mi te chol***e małpy z Jun.pl wyślą aktywację konta xD) a jak prace ruszą, Party będą wolniej się pojawiały. Ale zato forum będzie cacy, będzie całe kompendium wiedzy o ziemianach, wszystkie bronie, pojazdy (zmienię myśliwiec bo naprawdę brzydki :<), mundury, itp. Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 24-08-2008 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Bardzo ładny fake, jednakże jak już było mówione, prawie nic w tym fake'u sie nie rusza, przez co staje się on statyczny. Co do fabuły, czy nie oglądałeś kiedyś filmu Deep Impact czy jak on się nazywał, bo ten motyw z meteorytem walącym o ziemie i to w niemcy, a także akcja poprzednich partów w Berlinie nie wygląda mi na taki sobie przypadek
![]() 8/10 bo wogóle nie mogę sobie wyobrzić ruchu w tym fake'u, a rzeź jak w obcym normalnie xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @Cały team który jest za "spox Arashel'em"
Już dajcie sobie siana gdyż on nigdy nie istniał, udawałem spokojnego mało rozgadanego itp. aby do końca zorientować się w terenie i ludziach i waszych zachowaniach... Możecie se to porówanać do Aizena z Bleach... @Alusair Nie musisz mnie bronić... Jakbyś nie wiedział nie liczę się z żadnym zdaniem na tym forum (Oprócz regulaminu)... Tak, Władca Węgla coś tam pisał ze mnie za coś przeprasza i że jeśli mam honor to nikomu o tych przeprosinach nie wspomnę, ale kto by się przejmował jego tępym gadaniem... PS. Widzę że teraz konflikt Spoko ziomki team vs. Samozwańczy "Pro Elo" Arashel skończył się a zaczyna się Spoko ziomki Team vs. Samozwańcza Sekta Samozwańczego "Pro Elo" Arashela? Cytuj:
@Torog Velrock Ludzie nie chcą słuchac prawdziwej/ostrej krytyki... @Evil_Aragami Cytuj:
Cytuj:
@Topic Nędzny mały amatorku/autorku tego fake'a nie strasz nikogo reportami, sam ze swoją ferajną pozwoliłeś sobie spamić inne tematy, więc "Równa Wymiana" rodem z FMA cie powinna czekać... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie Death Impact - Strefa Śmierci - oglądałem, ale wcale się na tym niewzorowałem. No, może na lokalizacji trafienia. Ale oni w Death Impact odnaleźli, że ludzie żyją na ziemi - u mnie nie żyją xD. U mnie wszyscy są martwi. Pozamieniani w Mutanciki. Zaraz next part, tylko uporam się z zamówieniem Lagon'a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]() @top
To śmiesznawe forum umrze tak szybko, jak wasz cudowny projekt, który miał zawojowac świat. Tak, tak, wiem o nim (patrz, patrz, jestem tak samo poinformowany jak, ty) Możecie sobie wejśc na forum ich sesji ^^ www.ckgsquad.pun.pl <-- całkiem ładnie to zrobili, ale projekt upadł tak szybko, jak powstał. Po twoim nędznym forum, będzie mozna sie spodziewac tego samego. Szczegolnie, ze uzywac bedziesz tekstow z ksiazki, ktora kupiles w Empiku. -,-Troszke wlasnego wkladu by sie przydalo. Poprostu caly twoj czar prysnal. W koncu wyszlo na jaw, jakim jestes cudownym czlowiekiem, a na dodatek, jak ladnie umiesz tworzyc fake'a. Po prostu wykorzystujesz to, co pisali inni ludzie. Brawo! To sie nazywa inwencja! Dzięki za warna, ale jakos sie nie martwie =* Strasz nas dalej, strasz, w koncu musisz jakos pokazac, jak wysoko jestes postawiony w hierarchii, no nie? I to chyba nie jest spam, no nie? W koncu pisze na temat fake'a, a o mistrzu pisze tylko dodatkowo ;p Ostatnio edytowany przez Alusair - 25-08-2008 o 11:36. |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Skąd wiesz ;p Nie muszę się wzorować na zrąbanej książce która ma 30 stron ![]() @Topic: Dobra daję next parta a zarazem koniec sezonu II. W tym part'cie mało Akcji, bo bardziej się wszystko wyjaśnia powoli. Starałem się poprawić kałamarnice - nie wyszło:< Na wasze życzenie poprawiłem kosmos. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -.- Zrąbanie wyszo -.- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Robić next Sezon? Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 25-08-2008 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Imię: Sqito of Knight
Profesja: Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() No jasne ze tak ;pteraz sie zrobilo ciekawie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() No wiesz, nieładnie byłoby tak nagle kończyć fake. Rób dalej, a że zrobiło się ciekawie, to będzie większa oglądalność.
10/11 na zapas dodatkowy bo może być jeszcze lepsze.
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() off: Obaj się myliliśmy
![]() fake: W ostatnim parcie nikt się nie ruszał więc nie wiem gdzie oni tu mają ruch (na jednym screenie zdaje mi się że widze ruch tego ufoląga, ale zasłania go wszechobecny napis ![]() Ps. Ziemskie lotnictwo ownzz, niech się ufole chowają przed nim ![]() @down: Jak teraz nad tym pomyślę to filmów i gier z fabułą tego typu było więcej niż dużo. Ostatnio edytowany przez Anerian - 25-08-2008 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]()
Jak dla mnie oklepana fabuła... Ludzie prawie wymierają (asteroida, choroba...), uciekają na inna planetę, po pewnym czasie bez potrzeby wracają na ziemie, tam połowa ich wojsko zostaje udupiona a nie ginie ani jeden mutant, potem podczas ucieczki/zbierania sił dobijają ich jakieś ludziki z innej galaktyki, które uważane są za najbardziej krwawą rasę która posiada najlepsze nowinki militarne w całym wszechświecie ale i tak przegrywają z grupą kulawych ziemian... |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Co ty walisz? Twoja "Fabuła" nie jest ani troszkę zgodna z tym Fake'iem. (Truelandem, nie rozmawiamy tu o HoA) Fakt i tu się z Tobą zgodzę, tak jakoś mi Elita pasował w tym Fake'u. Ale zmienię jego wygląd. Najpierw jednak zmienię wygląd myśliwca. @Anerian Post Impact, racja. Ale oni nie uciekli na południe, a do stanów xD, bo pocisk uderzył w Europę, a u mnie pocisk przeciął orbitę ziemi, i niegdzie nie było ratunku xD Wiecie o co chodzi no nie? REKRUTACJA Potrzebuję jeszcze 4 Dowódców Eskadr. Zgłoszenie: Kolor na skrzydłach (nie może być czerwony, niebieski i żółty), Imię (mogą zgłaszać się osoby, które były w grupie Komandosów na ziemi, ale trza podać inne nicki, niż forumowe. Osoby które nie były w Drużynie Komandosów imię mają forumowe). Kolory nie mogą się powtarzać. Jak ktoś już wybrał czarny, to czarnego już nie można wybrać. Slave - Zielony Fushion - Biały Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 25-08-2008 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2008
Profesja: Knight
|
![]() zglaszam sie
kolor :Zielony Imie :TwinSlave |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() "Dzięki temu gazu"? ;o GAZOWI! Tak to się odmienia.
Ten dziwaczny, czerwony efekt jest conajmniej żałosny. Kosmos lepiej nie wygląda, bo efekt mgły nie wystarczy... A te bzdury, które ty wypisujesz, dotyczące naszych nabliższych galaktyk, planet możliwych do zamiekszanie i inne podobne teksty, są tak płytkie i głupie, że się tego czytac nie da. Aha, i o Arashela fabule nic nie pisz, bo ona jest przynajmniej oryginalna, a nie wzorowana na czyjejs książce. Aha, i super kałamarnice, które niszczyły 'floty' składające się z myśliwców, teraz przez te myśliwce zostały prawie całkowicie zniszczone? Coś tu nie pasuje... @down Po pierwsze, dowiedz się co oznacza "anegdota". Po drugie, jaki jest cel kłótni? Ja się nie kłócę, poprostu niszczę szkodniki, albo to, co niepotrzebne. ^^ Nie, nie pogodzimy się. I nie sraj tak, nie mam zamiaru (przynajmniej narazie) napisac o tych najciekawszych aspektach twojej 'kariery', wiec jeszcze sobie jakis czas na tym forum poistniejesz. Ale grozby, nie? ^^ btw. dobrze bylo sie zakumplowac z Kedvenem i sie dowiedziec kilku ciekawych rzeczy o mistrzu wegla ^^ A czy ja musze robic swoje fake'i, zeby krytykowac? A w ogole, to nie wiem czy sie oplaca cos tu pokazywac, jesli calkiem spora czesc uzytkownikow tego forum, to smieszni ludzie twojego pokroju. Uwazasz sie za niewiadomo co, a nic takiego nie zrobiles. Jak sobie czytalem to co pisaliscie na chatboxie, jak jeszcze byl Garg i Kedven to nie moglem patrzec na te bzdury, ktore wypisujesz. Chlopcze, troche samokrytyki! I powiem ci, ze mozesz sie odpier**** (nie chce Tompiorowi pracy robic ![]() Argumenty sie skonczyly? Albo nie chcesz przyjac do siebie prawdy? ^^ Ciebie i twojego fakea mozna skomentowac tylko tak: szal.pl Carbonku, czemu posty edytujesz? :< Przegrałeś. Ostatnio edytowany przez Alusair - 25-08-2008 o 16:40. |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
I co z tego? Eh... Kolejna przegrana w moim życiu @up Kałamarnice nie zniszczyły flot, a jedną eskadrę, składającą się z 50 myśliwców, tak więc jak wy;eciało kolejne 200 myśliwców to logiczne że myśliwce wygrały, przypuszczając, że tych noobskich kałamarnic było z 300. Myśliwce wyposarzone w rakiety i działka pulsacyjne logiczne że by wygrały no nie xd? @Down Może byś uzasadnił ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 25-08-2008 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() kosmos twój jest zryty
Troszke wyobraźni Mój ![]() A korzystaj se. Ej mam taką prośbe daj mi żyć niech mnie ci kosmici ocalą plax :< ps. 9/10 bo new sezon będzie?
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Usuń tę wilką supernove to pomyślę
![]() Będzie next season - oczywiście. Pomyślę, bo kilku z was napewno ocalę. Tych co wpadli do dziury. ale i tak nie wszystkich a ze 3. Teraz czas na korupcję xD Nie zrobiłeś mi Drizzt'a... No nie wiem... Żartuje, w moim fake'u nie ma korupcji! Ja nie jestem Howard Webb ani Carbon Webb!
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 25-08-2008 o 17:53. |
![]() |
![]() |