Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-08-2008, 21:18   #181
Carbon_Lord
Użytkownik Forum

Carbon_Lord's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)

Stan: Niegrający
Domyślny

@up Again
Ty to pewno tam jeszcze w tej dziurze gnijesz wraz z Majorem xD
Byłem wtedy "Gośćiem" Jak Arashel był spox.

@up
Ehh osobiście też nie jestem przeciwko Arashelowi, bo to forum bez krytyka byłoby do dupy. Arashel jest bardzo ważny dla forum. Poprostu wtedy akurat myślałem, że grupa ma takie oto cele, czyli vs. Arashel, a jak większość tam idzie to czemu ja nie? No i teraz uświadomiłem sobie swój błąd. Jeszcze raz przepraszam Arashela.
Arashel też nie zaczynał jak mastah, szczerze to pierwszy part jego fake'a (Angmarr book) był żałosny, ale z biegiem czasu doszedł do tego kim teraz jest.
Koniec Offtopu

Co z ludźmi w sensie z tą drużyną? Domyśl się, A co z ludźmi w sensie z tymi co zostali na ziemi? Stali się mutantami, zresztą jak i wszystkie zwierzęta.

Nie ma Wirusów!

Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę

Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 24-08-2008 o 21:39.
Carbon_Lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-08-2008, 21:57   #182
Torog Velrock
Użytkownik Forum

Torog Velrock's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
Torog Velrock ma numer GG 6504355
Domyślny

Carbon mam do ciebie 2 rzeczy
Pierwsza - w sprawie Arshela już pisałem moje zdanie warte by bylo przeczytanie go.
Druga - DLACZEGO JA ZAWSZE UMIERAM PIERWSZY!@?#>

Ukryty tekst:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Torog Velrock Pokaż post
Uwierzcie, krytyka Arshela jest potrzebna - nie dla tego że według nie których jest bogiem fakeów, czy dlatego że ma swój porządny faq, ale dlatego że POTRAFI krytykować - potrafi znaleźć błędy, takie błędy których sam popełnia (nie mówię o gramatyce i składni). ARSHEL MÓW O BŁĘDACH W FEJKACH mówi o rzeczach których nikt nie widzi i nikt nie mówi - oczywiście Gargion, Sir Speed, Kadven, KalasantyX i inni mogli by mówić o błędach o których mówi Arshel.

A teraz z drugiej strony barykady - Ty, Arshelu naprawdę widać że uważasz się za najlepszego fakeowca - uwierz korzystając z tylu Ironi, Sarkazmów i innych takich słowach jest część prawdy - ty naprawdę podświadomie sobie myślisz "na tym pod forum naprawdę nikt mi nie dorównuje w tworzeniu fake." I nie pytaj się mnie "Gdzie ja coś takiego napisałem na serio", to wychodzi z tego że ZBYT CZĘSTO MÓWISZ O TYM W sarkzmie, a to oznacza że w ukryciu naprawde tak sądzisz.

Raz, dwa, trzy - bluzgasz ty. Kto pierwszy obrzuci mnie błotem za to co napisałem ? ;]

Radze zrobić temat "Czo sondzimy o arszelu i innyh prlo faqofcah". Wesołego nowego roku cya.
Po chwili namysłu nie mam pojęcia po cholere, Cię odesłałem do tego postu ;p xd

Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 24-08-2008 o 22:41.
Torog Velrock jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 22:06   #183
Alusair
Guest

Domyślny

Super, Carbon, teraz tak pisz. Dobrze wiem, o tym co pisałeś na temat Araszela Kedvenowi, Gargowi, czy innym. Teraz poprostu chcesz jakos zatuszowac to, co mowiles innym. Jak jestes taki kozak, to napisz poprostu co o nim sadzisz i bedzie po sprawie. Takie czajenie sie jest poprostu zalosne. Masz honor? Jakbys go mial, to bys wszystko sobie wyjasnil z Arashelem, a nie, ze komus piszesz, jaki to on nie jest popierdolony, a tutaj co innego.
Wiec przestan teraz lizac dupe, tylko powiedz, co myslisz. I tyle.
  Odpowiedz z Cytatem Received Infraction
stary 24-08-2008, 22:30   #184
Carbon_Lord
Użytkownik Forum

Carbon_Lord's Avatar

Domyślny

@up
Reported - Obiecałem

@Torog
Tak jakos mi się złożyło... ale nie zginąłeś pierwszy. Pocieszaj się tym, że przed tobą zginęło jeszcze wielu Twoich ^.^ Ale Mutantów też sporo ubiłeś ^.^ aż dwóch ^.^
PS: Mam już 14 obrazków next part'a.

Otwrzę zaraz chyba nową rekrutację, ale muszę to przemyśleć, jak coś to dam Edita .

Wkrótce ruszą prace nad Forum (Jak mi te chol***e małpy z Jun.pl wyślą aktywację konta xD)
a jak prace ruszą, Party będą wolniej się pojawiały. Ale zato forum będzie cacy, będzie całe kompendium wiedzy o ziemianach, wszystkie bronie, pojazdy (zmienię myśliwiec bo naprawdę brzydki :<), mundury, itp.

Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 24-08-2008 o 22:36.
stary 24-08-2008, 22:42   #185
Anerian
Użytkownik Forum

Anerian's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
Anerian ma numer GG 1494880
Domyślny

Bardzo ładny fake, jednakże jak już było mówione, prawie nic w tym fake'u sie nie rusza, przez co staje się on statyczny. Co do fabuły, czy nie oglądałeś kiedyś filmu Deep Impact czy jak on się nazywał, bo ten motyw z meteorytem walącym o ziemie i to w niemcy, a także akcja poprzednich partów w Berlinie nie wygląda mi na taki sobie przypadek . Jeszcze motyw 1 ekipy po której słuch zaginą mógł być z tego, ale za to już głowy nie dam.

8/10 bo wogóle nie mogę sobie wyobrzić ruchu w tym fake'u, a rzeź jak w obcym normalnie xD.
Anerian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 23:03   #186
Arashel
Użytkownik Forum

Arashel's Avatar

Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38

Stan: Na Emeryturze
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
Arashel ma numer GG 2865512 Send a message via Skype™ to Arashel
Domyślny Gadanie...

@Cały team który jest za "spox Arashel'em"
Już dajcie sobie siana gdyż on nigdy nie istniał, udawałem spokojnego mało rozgadanego itp. aby do końca zorientować się w terenie i ludziach i waszych zachowaniach...

Możecie se to porówanać do Aizena z Bleach...

@Alusair
Nie musisz mnie bronić...
Jakbyś nie wiedział nie liczę się z żadnym zdaniem na tym forum (Oprócz regulaminu)...
Tak, Władca Węgla coś tam pisał ze mnie za coś przeprasza i że jeśli mam honor to nikomu o tych przeprosinach nie wspomnę, ale kto by się przejmował jego tępym gadaniem...

PS.
Widzę że teraz konflikt Spoko ziomki team vs. Samozwańczy "Pro Elo" Arashel skończył się a
zaczyna się Spoko ziomki Team vs. Samozwańcza Sekta Samozwańczego "Pro Elo" Arashela?

Cytuj:
Ale zato forum będzie cacy, będzie całe kompendium wiedzy o ziemianach, wszystkie bronie, pojazdy (zmienię myśliwiec bo naprawdę brzydki :<), mundury, itp.
Ale za to forum padnie po kilki miechach/tygodniach z powodu braku chętnych...

@Torog Velrock
Ludzie nie chcą słuchac prawdziwej/ostrej krytyki...

@Evil_Aragami
Cytuj:
@Arashel
Zauważ ,że niewszyscy siedzą w tym 2 lata ,żeby robić super fake wytykać błedy możesz ale nie.. "Wyjdz z forum żałosne" a ty jak zaczynałeś.
Niestety ktoś musi "poświęcić" swoje zdanie i uświadomić innych o stanie danego fake'a...

Cytuj:
Byłem wtedy "Gośćiem" Jak Arashel był spox.
Jako gość byłeś bardziej znośny...

@Topic
Nędzny mały amatorku/autorku tego fake'a nie strasz nikogo reportami, sam
ze swoją ferajną pozwoliłeś sobie spamić inne tematy, więc "Równa Wymiana" rodem z FMA cie powinna
czekać...
Arashel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 09:14   #187
Carbon_Lord
Użytkownik Forum

Carbon_Lord's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anerian Pokaż post
Bardzo ładny fake, jednakże jak już było mówione, prawie nic w tym fake'u sie nie rusza, przez co staje się on statyczny. Co do fabuły, czy nie oglądałeś kiedyś filmu Deep Impact czy jak on się nazywał, bo ten motyw z meteorytem walącym o ziemie i to w niemcy, a także akcja poprzednich partów w Berlinie nie wygląda mi na taki sobie przypadek . Jeszcze motyw 1 ekipy po której słuch zaginą mógł być z tego, ale za to już głowy nie dam.

8/10 bo wogóle nie mogę sobie wyobrzić ruchu w tym fake'u, a rzeź jak w obcym normalnie xD.
Jakto bezruch? o.O? Przecież Marines mają ruch - dodałem im. Ale go zmienię, bo jest fee.
Nie Death Impact - Strefa Śmierci - oglądałem, ale wcale się na tym niewzorowałem. No, może na lokalizacji trafienia. Ale oni w Death Impact odnaleźli, że ludzie żyją na ziemi - u mnie nie żyją xD. U mnie wszyscy są martwi. Pozamieniani w Mutanciki.

Zaraz next part, tylko uporam się z zamówieniem Lagon'a.

Nie ma Wirusów!

Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę
stary 25-08-2008, 11:34   #188
Alusair
Guest

Domyślny

@top
To śmiesznawe forum umrze tak szybko, jak wasz cudowny projekt, który miał zawojowac świat. Tak, tak, wiem o nim (patrz, patrz, jestem tak samo poinformowany jak, ty)
Możecie sobie wejśc na forum ich sesji ^^ www.ckgsquad.pun.pl <-- całkiem ładnie to zrobili, ale projekt upadł tak szybko, jak powstał.
Po twoim nędznym forum, będzie mozna sie spodziewac tego samego. Szczegolnie, ze uzywac bedziesz tekstow z ksiazki, ktora kupiles w Empiku. -,-Troszke wlasnego wkladu by sie przydalo.
Poprostu caly twoj czar prysnal. W koncu wyszlo na jaw, jakim jestes cudownym czlowiekiem, a na dodatek, jak ladnie umiesz tworzyc fake'a. Po prostu wykorzystujesz to, co pisali inni ludzie. Brawo! To sie nazywa inwencja!
Dzięki za warna, ale jakos sie nie martwie =* Strasz nas dalej, strasz, w koncu musisz jakos pokazac, jak wysoko jestes postawiony w hierarchii, no nie?
I to chyba nie jest spam, no nie? W koncu pisze na temat fake'a, a o mistrzu pisze tylko dodatkowo ;p

Ostatnio edytowany przez Alusair - 25-08-2008 o 11:36.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 11:56   #189
Carbon_Lord
Użytkownik Forum

Carbon_Lord's Avatar

Domyślny

@up
Skąd wiesz ;p Nie muszę się wzorować na zrąbanej książce która ma 30 stron? Masz Ignora ;pSesja nie padła tylko czekam na Gargona.

@Topic:

Dobra daję next parta a zarazem koniec sezonu II.
W tym part'cie mało Akcji, bo bardziej się wszystko wyjaśnia powoli.
Starałem się poprawić kałamarnice - nie wyszło:<
Na wasze życzenie poprawiłem kosmos.

-.- Zrąbanie wyszo -.-

Robić next Sezon?

Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 25-08-2008 o 14:02.
stary 25-08-2008, 12:04   #190
Fushion
Użytkownik Forum

Fushion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..

Profesja: Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
Fushion ma numer GG 2566119
Domyślny

No jasne ze tak ;pteraz sie zrobilo ciekawie
Fushion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 12:09   #191
Lagon Night
Użytkownik Forum

Lagon Night's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Domyślny

No wiesz, nieładnie byłoby tak nagle kończyć fake. Rób dalej, a że zrobiło się ciekawie, to będzie większa oglądalność.
10/11 na zapas dodatkowy bo może być jeszcze lepsze.
........................ R. Newcomb
Lagon Night jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 13:40   #192
Anerian
Użytkownik Forum

Anerian's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków

Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
Anerian ma numer GG 1494880
Domyślny

off: Obaj się myliliśmy , ten film to był "Post Impact", deep impact to też film z asteroidą ale inny. Wiedziałem że to nie będzie nic ze śmiercią bo tytuł angielski nijak mi się miał do polskiego. A co dofabuły to chodziło mi o to że w tamtym filmie część ludzi wyleciała przed walnięciem asteroidy na południe, a tu na Marsa i to i to efektowna ucieczka. I co z tego że tam było że ktoś przeżył, tu przeżyły mutanciki ^^.
fake: W ostatnim parcie nikt się nie ruszał więc nie wiem gdzie oni tu mają ruch (na jednym screenie zdaje mi się że widze ruch tego ufoląga, ale zasłania go wszechobecny napis ).

Ps. Ziemskie lotnictwo ownzz, niech się ufole chowają przed nim

@down: Jak teraz nad tym pomyślę to filmów i gier z fabułą tego typu było więcej niż dużo.

Ostatnio edytowany przez Anerian - 25-08-2008 o 13:48.
Anerian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 13:40   #193
Arashel
Użytkownik Forum

Arashel's Avatar

Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38

Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
Arashel ma numer GG 2865512 Send a message via Skype™ to Arashel
Domyślny

• Nie używaj Halo'watopodobnych postaci i miecza...
  • Brzydki postaci z Halo i te miecze też kiepskie...
  • To już nie jest żadna szybka akcja tylko pie*rzony chaos...

Jak dla mnie oklepana fabuła...
Ludzie prawie wymierają (asteroida, choroba...), uciekają na inna planetę,
po pewnym czasie bez potrzeby wracają na ziemie, tam połowa ich wojsko zostaje udupiona a nie ginie ani jeden mutant, potem podczas ucieczki/zbierania sił dobijają ich jakieś ludziki z innej galaktyki, które uważane są za najbardziej krwawą rasę która posiada najlepsze nowinki militarne w całym wszechświecie ale i tak przegrywają z grupą kulawych ziemian...
Arashel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 13:55   #194
Carbon_Lord
Użytkownik Forum

Carbon_Lord's Avatar

Domyślny

@up
Co ty walisz?
Twoja "Fabuła" nie jest ani troszkę zgodna z tym Fake'iem. (Truelandem, nie rozmawiamy tu o HoA)
Fakt i tu się z Tobą zgodzę, tak jakoś mi Elita pasował w tym Fake'u.
Ale zmienię jego wygląd. Najpierw jednak zmienię wygląd myśliwca.

@Anerian
Post Impact, racja. Ale oni nie uciekli na południe, a do stanów xD, bo pocisk uderzył w Europę, a u mnie pocisk przeciął orbitę ziemi, i niegdzie nie było ratunku xD
Wiecie o co chodzi no nie?

REKRUTACJA

Potrzebuję jeszcze 4 Dowódców Eskadr.
Zgłoszenie:
Kolor na skrzydłach (nie może być czerwony, niebieski i żółty),
Imię (mogą zgłaszać się osoby, które były w grupie Komandosów na ziemi, ale trza podać inne nicki, niż forumowe. Osoby które nie były w Drużynie Komandosów imię mają forumowe).
Kolory nie mogą się powtarzać. Jak ktoś już wybrał czarny, to czarnego już nie można wybrać.

Slave - Zielony
Fushion - Biały

Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 25-08-2008 o 20:31.
stary 25-08-2008, 14:09   #195
TwinSlave
Użytkownik forum

TwinSlave's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2008

Profesja: Knight
Domyślny

zglaszam sie
kolor :Zielony
Imie :TwinSlave
TwinSlave jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 14:19   #196
Alusair
Guest

Domyślny

"Dzięki temu gazu"? ;o GAZOWI! Tak to się odmienia.
Ten dziwaczny, czerwony efekt jest conajmniej żałosny.
Kosmos lepiej nie wygląda, bo efekt mgły nie wystarczy...

A te bzdury, które ty wypisujesz, dotyczące naszych nabliższych galaktyk, planet możliwych do zamiekszanie i inne podobne teksty, są tak płytkie i głupie, że się tego czytac nie da.

Aha, i o Arashela fabule nic nie pisz, bo ona jest przynajmniej oryginalna, a nie wzorowana na czyjejs książce.

Aha, i super kałamarnice, które niszczyły 'floty' składające się z myśliwców, teraz przez te myśliwce zostały prawie całkowicie zniszczone? Coś tu nie pasuje...

@down
Po pierwsze, dowiedz się co oznacza "anegdota".
Po drugie, jaki jest cel kłótni? Ja się nie kłócę, poprostu niszczę szkodniki, albo to, co niepotrzebne. ^^
Nie, nie pogodzimy się. I nie sraj tak, nie mam zamiaru (przynajmniej narazie) napisac o tych najciekawszych aspektach twojej 'kariery', wiec jeszcze sobie jakis czas na tym forum poistniejesz. Ale grozby, nie? ^^
btw. dobrze bylo sie zakumplowac z Kedvenem i sie dowiedziec kilku ciekawych rzeczy o mistrzu wegla ^^

A czy ja musze robic swoje fake'i, zeby krytykowac? A w ogole, to nie wiem czy sie oplaca cos tu pokazywac, jesli calkiem spora czesc uzytkownikow tego forum, to smieszni ludzie twojego pokroju. Uwazasz sie za niewiadomo co, a nic takiego nie zrobiles. Jak sobie czytalem to co pisaliscie na chatboxie, jak jeszcze byl Garg i Kedven to nie moglem patrzec na te bzdury, ktore wypisujesz. Chlopcze, troche samokrytyki!
I powiem ci, ze mozesz sie odpier**** (nie chce Tompiorowi pracy robic ) od Arashela, bo on ma prawo do krytykowania, po tym co zrobil. Dla mnie to ty uwazasz sie za Pro i to ty sie wozisz po forum, a nie on. Wiec ta wasza ostatnia wojenka, byla calkiem bezsensowna.
Argumenty sie skonczyly? Albo nie chcesz przyjac do siebie prawdy? ^^ Ciebie i twojego fakea mozna skomentowac tylko tak: szal.pl

Carbonku, czemu posty edytujesz? :<
Przegrałeś.

Ostatnio edytowany przez Alusair - 25-08-2008 o 16:40.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 14:36   #197
Carbon_Lord
Użytkownik Forum

Carbon_Lord's Avatar

Domyślny

@up
I co z tego? Eh... Kolejna przegrana w moim życiu

@up
Kałamarnice nie zniszczyły flot, a jedną eskadrę, składającą się z 50 myśliwców, tak więc jak wy;eciało kolejne 200 myśliwców to logiczne że myśliwce wygrały, przypuszczając, że tych noobskich kałamarnic było z 300.
Myśliwce wyposarzone w rakiety i działka pulsacyjne logiczne że by wygrały no nie xd?

@Down
Może byś uzasadnił xD

Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 25-08-2008 o 16:48.
stary 25-08-2008, 16:28   #198
.hobnail
Zbanowany

.hobnail's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2008
Wpisy bloga: 17

.hobnail ma numer GG 406216 .hobnail ma login Tlenu cornn@tlen.pl
Domyślny

Stfugtfon'bye.

Ten fake jest fuj. Nie podoba mi się.
.hobnail jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 17:09   #199
Evil_Aragami
Użytkownik Forum

Evil_Aragami's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48

Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
Evil_Aragami ma numer GG 9041627
Domyślny

kosmos twój jest zryty
Troszke wyobraźni

Mój

A korzystaj se.

Ej mam taką prośbe daj mi żyć niech mnie ci kosmici ocalą plax :<
ps.
9/10 bo new sezon będzie?
stary 25-08-2008, 17:50   #200
Carbon_Lord
Użytkownik Forum

Carbon_Lord's Avatar

Domyślny

Usuń tę wilką supernove to pomyślę
Będzie next season - oczywiście.
Pomyślę, bo kilku z was napewno ocalę. Tych co wpadli do dziury. ale i tak nie wszystkich a ze 3.

Teraz czas na korupcję xD
Nie zrobiłeś mi Drizzt'a... No nie wiem... Żartuje, w moim fake'u nie ma korupcji! Ja nie jestem Howard Webb ani Carbon Webb!

Nie ma Wirusów!

Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 25-08-2008 o 17:53.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania