![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobre macie trunki!!!!!!!1111
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2009
Lokacja: Włocławek
Imię: hilgax / old Edions
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gwiezdna Flota
Świat: Guardia
Poziom: 235
Poziom mag.: 83
|
![]() wywalone juz byly =p
#183 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() DodaŁeŚ CoŚ Innego NiŻ Helczfajtery !!!
Graty Means ! |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
Poziom mag.: 9
|
![]() Nie nudza Cie te hff?:x
|
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: Ciechanów!
Stan: Niegrający
|
![]() jakos acanem potrafil zakopac sie na wrl, to normalne
@1 kurwa left (w sumie u mnie to 2 , i chuj) ! |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
|
![]() @naki:
nie nudza, kiedys bilem wrle po 10h dziennie, teraz hffy max 4 wiec weisz ;d ja za te Twoje 2 to juz na kacu sie obudze xd
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa Ostatnio edytowany przez 1acan1 - 01-07-2009 o 10:38. |
![]() |
![]() |
#189 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2008
Profesja: Knight
![]() |
![]() Fajne, fajne, oby tak dalej.
![]() btw. Gram sobie na Ots a tu nagle "14:25 You see Damian Knajt (Level 103). He is an elite knight. He is a Member of the Dashers (Gta sandreas)." xd |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
|
![]() BANA MU!!!!!!111111 copirajter zasrany ='(
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wrocilem!!!!111
Ale temat upada ![]() No to 166 lvl : ![]() Lootpic (z 1,5h) : ![]() Teraz patrzcie na ten hunt sprzed kilku dni ![]() Wiem, że był podobny ss, ale nie mogłem się powstrzymać ![]() ![]() Potem postanowiliśmy zrushować : ![]() Nie wszystkim to się udało ![]() ![]() To miszczu musiał wykazać się klatą ![]() ![]() No i luuteq : ![]() Waste było ale za to jaki fun ![]() KOMENTS PLIKS
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Gildia: Convidents
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() Gz runeda ;d
ile Alm miał hp ?xP i sami lowy jestescie !!! ;** |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
|
![]() 30
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Poznań
Imię: Kun Gustaw
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 9
|
![]() równe 30 hp i topilo mnie chyba , po 20 xddd ale bylo dobrze
|
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Imię: Isop
Gildia: Imperatives
|
![]() Joo
Jakieś smoki: ![]() Jakieś Wyrmy: ![]() Jakiś lvl: ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2009
Lokacja: Siedlce
Imię: Ufek Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 205
Skille: Duże
|
![]() Jakiś boss dzinów
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Poznań
Imię: Kun Gustaw
Świat: Olympa
Poziom: 9
|
![]() isop = kara xDD
|
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() W pogoni za necropharusem wbity lvl :
![]() Jak narazie na 400~ zabitych mam bohy i skull staffa ![]() pjona o/
![]() |