![]() |
#181 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Obejrzałem sobie Gran Torino i Prawo Zemsty. Dwa całkiem fajne filmy. Gran Torino chyba bardziej mi się podobał. Jak ktoś nie ma co oglądać i tego nie widział, to polecam : >
Btw, poda mi ktoś jakieś ciekawe tytuły z półki dramat/psychologiczny? Ostatnio edytowany przez Rybzor - 29-12-2009 o 23:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Obłęd, Zostań, Dom z piasku i mgły,
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ostatnio mnie wzięło na oglądanie, i mam w tej chwili scheduled:
Godfather I-III Band of Brothers Schindler's List American Beauty Trainspotting Truman Show Shawshank Redemption Lolita Fight Club Platoon Jest tego trochę a czasu mam dużo tylko chwilowo (brak nogi), więc jakbyście mogli zrewidować mi tą listę i powiedzieć, na czym najmniej stracę, jeśli to odłożę 'na kiedyś', byłbym wdzięczny.
![]() |
![]() |
#185 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Obejrzałem, dobry film i świetna muzyka.
@Lasooch Ciężko powiedzieć jakie bym odrzucił. Wszystkie warto obejrzeć, mogę tylko napisać, od czego bym zaczął, tj: Skazani na Shawshank, Truman Show, Lolita, American Beauty. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 30-12-2009 o 03:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Potwierdzam zajebistosc Stay, muzyka strasznie klimatyczna, kawalek 'Dance Class' z soundtracku juz od dawna lata na komorce a ta scena, w ktorej pokazuja jak napisal na tej scianie takim malym pismem 'forgive me' to bym wrzucil na pulpit jakbym mial w dobrej jakosci.
Las, imo najmniej stracisz na Godfatherach bo dlugie sa (chociaz wiadomo, ze klasyka)
The rest is empty with no brain but the clever nerd The best emcee with no chain ya ever heard -------------------- Ostatnio edytowany przez piramjida - 30-12-2009 o 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() przeciez godfathery to pozycja obowiazkowa, mi by bylo wstyd sie w ogole przyznawac ze jeszcze tego nie waczalem ;p
W koncu zaliczylem Children of men. Tbh takie sobie. Dobrze ze malo Julian Moore, bo jej nie lubie. Troche bez sensu koncowka, ale coz... Co jeszcze... Córka prezydenta z Katie Holmes i Michaelem Keatonem. Epic shit. 4/10 max. Katie jest sweetasna, ale dochodze powoli do wniosku ze wole patrzec na jej foty niz gre aktorska ; A od jutra w sprzedazy Niesamowity Jezdziec z Eastwoodem jako Kaznodzieja. Cena - 19.98 pln. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() ja obejrzałem sobie Przerwaną Lekcje Muzyki. bardzo fajny film.
Volver z penelope, raczej polecam kobietom lub fanom penelope, bo nic strasznie porywającego, historia o kobietach i ich problemach.. Forresta Gumpa tak dla przypomnienia obejrzałem sobie.. oczywiscie jak ktos jakims cudem nie widzial to niech oglada. jeszcze Puls z Kristien Bell ogladnalem.. horror niby, ale mało straszny. jeszcze wacznalem film z 50 centem. Before I Self Destruct. nawet niezły jak na niski budżet itp. ujdzie oglądnac, ale bez szału. nic odkrywczego w tym filmie nie pokazał. na dziś mam Dom Zły i cos wybiore jeszcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Zombieland nawet fajny, ale to komedia nie horror ;D
zombiekill of the week xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
BadBoy
![]() |
![]() W Zombielandzie najlepsza akcja z Billem Murrayem :>
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() znacie jakies dobre tytuly dreszcowcow co mozna sie niezle pobac ?
Moga byc nawet takie starze tytuly z 2007 czy tam 2006 roku |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Zombieland - coś świetnego : D
Left2Dead irl. Fajny film pełen świetnych scenek. W sam raz do oglądania z kimś do towarzystwa : ) Ostatnio edytowany przez Rybzor - 30-12-2009 o 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Dom Zły geniusz. akcja porusza się między dwoma planami czasowymi. zajebiscie ujęta rzeczywistość lat komunizmu, do końca trzyma w napięciu. i wszystko wydaję się takie prawdziwe. krew, sperma i łzy. fajnie, że akcja się rozgrywa w Bieszczadach. wszystko tu pasuje.. ciesze się, ze Smarzowski nakręcił to w okolicach gdzie się urodził czyli nieopodal Krosna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() dzis waczniete:
Shake Hands with the Devil. Oparty na faktach film o ludobojstwach w Ruandzie 15 lat temu. Nawet niezle, niech swiadczy o tym fakt, ze zaraz po seansie z Shake... mialem jakies glupie teen comedy ogladac, ale jakos jednak nie bylem w nastroju... lekko zryl mi banie ten film. X-files z 2008 r. Wiadomo, X-files = storyline glupi az do bolu, ale nie spodziewalem sie niewiadomojakzajebistego filmu, tylko odmozdzacza na 1.5h. Dostalem to co chcialem. Plus Amanda Peet ![]() Wczoraj wacznalem tez jakis film z Gooding Jr i DeNiro na Polsacie. Ja pierdole. Ostatni raz w zyciu ogladalem film na tym &%!*@%$& kanale. Z zegarkiem w reku - reklamy co 20 minut. Tak sie kurwa nie da waczac. Srsly. Mialem sobie na wieczor jak zwykle zapuscic jakiegos klasyka sprzed 50 lat, ale tbh jakos niespecjalnie mi sie teraz chce. Ide sobie chyba po raz kolejny Alpha Dog wlaczyc. Cze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
BadBoy
![]() |
![]() Niech teraz ktoś mi podrzuci jakieś tytuły takich irracjonalnych-surrealistycznych
Sci-Fi w klimacie Autostopem Przez Galaktyke.
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Oglądał ktoś The Birth OF The Nation W. Griffitha, z 1915 roku bodajże? Bo temat wydaje sie być ciekawy, ale te 190 min i data premiery troche odstrasza :/
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() obejrzalem wlaasnie paranormal entity, i wam powiem ze activity bylo lepsze, gdyz w entity juz wiedzialem o co chodzi i zwlaszcza ze bylo duzo motywow z activity... Ogolnie jak ktos lubi sobie narobic stracha, ogladajac film na ktorym nic sie nie dzieje to polecam Paranormal Activity.
I ponawiam requesta o jakis dobry dreszczowiec |
![]() |
![]() |