|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Czy ptrzylaczysz sie do akcji ? | |||
Tak (mam rookstayera) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
338 | 44.07% |
Nie (mam rookstayera) |
90 | 11.73% |
Nie (poniewaz nie posiadam rookstayera) |
339 | 44.20% |
Głosujących: 767. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
powinieneś bajki dla dzieci pisać |
|
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Carlin :)
Stan: Niegrający
Imię: Padme Light
Profesja: Druid
Świat: Shivera
Poziom: 12
Skille: 17/17
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Może jesy związek z tym:
czytałam w którymś tam temacie że w tym budynku co gość szczury kupuje jest na drugim piętrze za zamkniętymi drzwiami dźwignia schowana pod wiadrem niech ktoś pujdzie i zobaczy ja już widziałam i rzeczywiście tam jest.
Życie i Moc - Stronka o Star Wars, czyli... opowiadanie, szablony na bloga, avatary, tapety... Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij a zobaczysz!Wszystko by wspaniała Lady Kenobi! Jak dla mnie numer jeden w Polsce! ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Profesja: Paladin
Świat: Julera
![]() |
![]() Ja dzisiaj widziałem(a raczej nie widziałem
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Własnie sie wczytywalem w te posty i znalazlem wiele ciekawych teroii, ale moze to jest quest na maini tzn ten tp co widac kolo mino maga jest z maina. I kto treraz przekopie caly main hehehe.
|
![]() |
![]() |
#186 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Rookstayer
Imię: Whitr on Rook
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Hiberna
Poziom: 12
Skille: 17+/20+
Poziom mag.: 32
|
![]() Cytuj:
Słyszałem jeszcze inna : Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() ja cos pamietam ze są soft botsy i one są od cipów i w ogole to jest tak ze...to juz staje sie nudne xP ale wierze!
re5pect
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nawet nie czytałem całego tematu dlatego że były takich tematów już tysiące ale powiem wam to czego ja się dowiedziałem (a mi warto wierzyć <joke>)
1.Do mino maga na roku nieda się już dostać ponieważ -kiedyś był klucz otwierający drzwi do niego ale często ludzie "zapominali" zamknąć drzwi i nikt później niemógł sobie zrobić carlin sword questa i cip soft usunął wszystkie klucze na forum tibia.com byl kiedyś temat jak Sunrise i jego przyjaciele pytali się dlaczego zniknęły ich klucze a "bogowie" odpowiedzieli że znikneły na zawsze (tylko niepamiętam dlaczego ale to mało ważne) -Cip soft nie lubi rookslayerów czy jak tam się oni nazywają bo tylko utrudniają gre ludziom chcącym sie czegoś nauczyć na rooku (pużniej wychodzi taki noob na mainland i myśli że może wszystkim zabijać potwory i utrudniać życie) 2.Jeżeli chodzi o ghoula to niema żadnego dowodu na to czy można się dostać czy nie ale pewna szanująca się gildia "rokowców" na antice i ich przyjaciel Sunrise przekopali praktycznie cały rookgard kilofem i nic <joke?> rozmawiali tak że ze wszystkim npc i też nic i wogole bóg wie co oni jeszcze wymyślili ale w każdym razie nie udało im się dostać do tego monstera . Cip soft uważa rookgard tylko za trening przed właściwym życiem na pełnym tajemnic mainlandzie więc po co miał by byc jakiś ''quest'' na scale armor z ghoula ![]() 3.Jeżeli ktoś by miał jakieś wątpiliwości co do dźwigni nad sklepem Toma która jest "ukryta" pod wiaderkiem to jest ona częścią MARTWEGO questa w ktorym można było zdobyc klucz do mino maga 4.uczcie się angielskiego i czytajcie forum na tibia.com to nie bedzie 100 takich samych tematów na tibia.pl Ale się rozpisałem ![]() Edite : Na "prośbę" Pana piszącego post podemną poprawiłem błędy mam nadzieje że wszystkie Ostatnio edytowany przez Taka patologia - 02-12-2005 o 23:28. |
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
Ty zacznij lubić słownik...bo z deka dużo "oRtOgrAfuF" walisz;] Pierwszo sie naucz j. polskiego;p a potem przerzuc sie na jezyki obce;] no ale masz troche racji w tym co napisałes
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
#190 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No nareszcie ktoś mądry sie wypowiedział. No ale szkoda bo sam mam rookstaylera i by mi sie sprzydał Spike Sword ![]() Albo Scale Armor ![]() |
|
![]() |
#191 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Rembertów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Inkwizytor Olek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś Great Family :D
Świat: Jamera
Poziom: 21
Skille: 19/26
Poziom mag.: 23
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Micia sorcerer
Gildia: Killerzy PK
Świat: OTS
Poziom: 20+
![]() |
![]() Właśnie zrobiłam sobie new postać na Antice. Chciałabym rozwiazać tą zagadkę, ponieważ intryguje mnie i myślę, że ten quest na spike sword czy scale armor jeszcze jest! Nie mam dowodów, ale możliwe, że z tego powodu, iż kiedyś jakieś nOOby wchodziły i zabierały spike sworda utrudnili quest i trzeba się nad nim trochę pogłowić, bo Cip Soft nie chce aby Spike Sword wziął jakiś 1 lvl-owiec
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Dico De'Line
Profesja: Paladin
Gildia: Monastery of Death
Świat: Kyra
Poziom: 20
Skille: 55/34
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jeden z forumowiczów napisał coś takiego:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#194 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Steel
Świat: Elysia
Poziom: 30
Skille: 19/21
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Ten quest z minomagiem i ghoulem jest juz dawno zamkniety.
a szkoda ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Micia sorcerer
Gildia: Killerzy PK
Świat: OTS
Poziom: 20+
![]() |
![]() Niestety mam dla Was złą wiadomość! Nie można dojśc do minomaga... Kiedyś był ten quest ale już go nie ma! Myślałam, że jest, ale zauważyłam coś na forum...
![]() Ehh, jeśli modki (Sorcia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
|
![]() O LOL ! A gdzie ty downie masz life ringi czy scale armory na rooku ! BOże .. co za debil :/
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Up:
Sam jestes debil przeczytaj dokladnie post to zrozumiesz a nie nabijaj posty po koledze 2 debilu. Nauczie sie czytac ludzie
#199 |
Guest
|
![]() ja zamiezam tą zagadke rozwiazac wiec poszukuje ludzi chetnych na xanteze kontakt to gg lu e-mail
|
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() @mof
Przesadziles Zacznijmy od tego ile osob zabilo by tego gohula-.- Dwie? Trzy? Góra cztery lub jakas zgrana ekipa ale z ekipo by sie nikt nie wybral bo nie wiadomo kto by wzial scale armor czy life ringa A pozatym na mainie zadko kiedy life ring wypada z gohula a ty chcesz bp taszczyc na rooku |
![]() |