Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-03-2005, 16:53   #181
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
LOL. Fajne przykładywybrałes Pierwszy pokazuje totalna oblude w naszym panstwie: pozerstwo, ganianie za szmalem... podobało mi sie. Drugi... to raczej nie hh Ale tez jest calkiem calkiem. Klamstwo?? To ciekawo czemu tyle mlodych lasek zachodzi w ciaze. Bo sie PUSZCZAJĄ... na dyskotekach wlasnie;]
tego posta można interpretować różnie mój odbiór:
dyskoteki etc-raczej leci muzyka clubowa,techno itp. czyli problem do techno ?;p
puszczać to one nie muszą się na dyskotekach...ale to już całkiem inny problem ;p
lol!ktoś napisał że skejt słucha hh buhaha gówno prawda skejt jeździ na desce i słucha pank-rocka

Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 03-03-2005 o 17:02.
PiXik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-03-2005, 18:17   #182
Brave
Użytkownik Forum

Brave's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa

Brave ma numer GG 1472401
Domyślny

Ja pierdzielę, ludzie, wy nie rozumiecie co się do was pisze? Czy nie napisałem dlaczego sądze, że Rock i Metal jest ponad czasowy? Napisałem.
"Wiem to chociażby stąd, że Rock i Metal były jeszcze dłuuuugo przed narodzinami hh i cały czas się świetnie trzyma, a moda na hh nastała niedawno i wydaje się powoli przemijać.."
Nie rozumiesz tego zdania? HH nie powstał wcześniej niż przed latami '90, chyba, że za granicą. Metalu i Rocka cały czas słucha więcej ludzi niż tych słuchających hh, tylko w Polsce jest odwrotnie. HH żyje nie długo i wszystko wskazuje na to, że nie jest już tak silny, a Metal cały czas się dobrze trzyma.
Mówienie, że na Vivie i MTV Metal się nie trzyma jest IMO debilizmem. Nie będę pisał czemu, gdyż doskonale wyjaśnił to Raynold i nie zamierzam się powtarzać. Poza tym do zdecydowanej większości piosenek metalowych nie ma teledysków, więc jak mają je pokazywać? MTV i inne stacje muzyczne są nastawione na muzykę komercyjną dlatego góruje tam hh i inne, a nie Metal.

Proponuję zamknąć temat, ta dyskusja chyba nie ma zamiaru się skończyć.

P.S. Matek, skoro tak bronisz hh, to jak Ty się znalazłeś w Metal Militia ?

...Growing darkness, taking down
I was me but now he's gone...

Brave jest offline  
stary 03-03-2005, 18:28   #183
Dryb
Użytkownik Forum

Dryb's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005

Domyślny

Hmmm...hip-hop ma przesłanie??
Ale chyba tylko takie, żeby ćpać i być drechem, którego nikt nie będzie lubił.
Teraz się naśmiewamy z kumplami z HH i zrobiliśmy "Krzywo".
Cytuj:
Krzywy świat i krzywi ludzie!!
Właśnie w tym momencie wysyłam eska, żeby se nothing else matters sciagnac. Obok tego jest syf "Prosto" buahaha wyrywam to z gazety.

Cytuj:
Jak najbardziej. Viva i MTV warunkuja popularnosc danego typu muzyki, bo sa to dwie najpopularniejsze muzyczne TV na świecie. Jeśli puszczali by non-stop metal to, uwierz mi, słuchało by go o wiele wiecej osob
Niemiecka VIVA z HH gra tylko eminema i 50centa. Tak to tylko rocka i czasami rammsteina.

MTV i VIVA muszą dostosować się do mody, która panuje, bo by nie mieli widzów. To nie ludzie dostosowują się do telewizji, tylko telewizja do ludzi -.-
@down A dobry hh to gówno z poznania? Hiphopolo? Oni nie śpiewają o ćpaniu, ale za to bardziej pop. Rozumiem, że to jest dla ciebie real hh.

Ostatnio edytowany przez Dryb - 03-03-2005 o 18:37.
Dryb jest offline  
stary 03-03-2005, 18:31   #184
morwi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]

morwi ma numer GG 4695891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dryb
Hmmm...hip-hop ma przesłanie??
Ale chyba tylko takie, żeby ćpać i być drechem, którego nikt nie będzie lubił.
Teraz się naśmiewamy z kumplami z HH i zrobiliśmy "Krzywo".

Właśnie w tym momencie wysyłam eska, żeby se nothing else matters sciagnac. Obok tego jest syf "Prosto" buahaha wyrywam to z gazety.

omfg-.-
wiesz co jak nie slyszales dobrego hh tylko peje itp. to sie lepiej nie wypowiadaj
jak mnie tacy ludzie wku.rwiaja-.-
morwi jest offline  
stary 03-03-2005, 18:35   #185
Sasek62
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
Sasek62 ma numer GG 6369280
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
mam nieodparte wrażenie, że jedyny zespół hh jaki ty znasz to 18L

Nie... nie będe cię bluzgał... nie warto bluzgac osoby, która jeśli czegoś nie lubi albo nie rozumie to uważa, że jest to złe.

Z mojej strony życze tobie słuchania tak inteligetnych kapel jak Shazza albo LP.
LP jest fajne ale ja sie od HLANIA-HLIPOWEGO SIE WYRWALEM i *******ic HLANIE-***ANIE juz wole o-zone tak jak Slajt a pozatym jak sluchasz HLANIA ***ANIA to sie ******* ogolnie my tu mamy stajla i joł wiesz ale ja to nie mowie tylko te ziomy ze strzykwa w lewej i woreczkiem koxa w prawej a HH moze tylko doprowadzic do jarania marysi i chlania piwa i drzec maszynke do golenia wlosow co minute zeby byc lysym i ogolnie miec stajla wiesz? A pozatym wiesz dlaczego marysia? - Bo kazdy jołowiec [inaczej jołop] taki ktory naprawde slucha tych wierszykow i spiewania Joł Joł HWDP CHOMIK WPADL DO POMIDOROWKI,CHWALA WSZYSKIM DOBRYM POLICJANTOM,HUGO WPADA DO POLSATU,PALISZ WÓDKE DUPY POLIZUJESZ,
i jeszcze Joł jol jol no i ****a jol jol no hiphop je za***isty no ****a o zrozumiesz kiedy sie z***ujesz a te jol to dla tych co ruchaje z hiphopem i nara jol ziom pirdol sie cho do dp nara narta Jtol ****a
stary 03-03-2005, 19:56   #186
morwi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sasek62
LP jest fajne ale ja sie od HLANIA-HLIPOWEGO SIE WYRWALEM i *******ic HLANIE-***ANIE juz wole o-zone tak jak Slajt a pozatym jak sluchasz HLANIA ***ANIA to sie ******* ogolnie my tu mamy stajla i joł wiesz ale ja to nie mowie tylko te ziomy ze strzykwa w lewej i woreczkiem koxa w prawej a HH moze tylko doprowadzic do jarania marysi i chlania piwa i drzec maszynke do golenia wlosow co minute zeby byc lysym i ogolnie miec stajla wiesz? A pozatym wiesz dlaczego marysia? - Bo kazdy jołowiec [inaczej jołop] taki ktory naprawde slucha tych wierszykow i spiewania Joł Joł HWDP CHOMIK WPADL DO POMIDOROWKI,CHWALA WSZYSKIM DOBRYM POLICJANTOM,HUGO WPADA DO POLSATU,PALISZ WÓDKE DUPY POLIZUJESZ,
i jeszcze Joł jol jol no i ****a jol jol no hiphop je za***isty no ****a o zrozumiesz kiedy sie z***ujesz a te jol to dla tych co ruchaje z hiphopem i nara jol ziom pirdol sie cho do dp nara narta Jtol ****a
twoj wiek mowi sam za siebie.... wiec lepiej troche podrosnij i dopiero wtedy zacznij pisac na forum
a tak btw. to przesluchaj plytke pfk albo k44, a nie tylko peja na MTV albo na jakims innym programie...
morwi jest offline  
stary 03-03-2005, 20:00   #187
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny @Sasek62

I to jest cudowny przykład, że nie tylko "hiphopowcy" są ofiarami (chodzi mi o rypniętych 10-latków). Może mi ktoś przetłumaczyć ten tekst?

Ostatnio edytowany przez mejlun - 03-03-2005 o 20:04.
S.P.M jest offline  
stary 03-03-2005, 20:09   #188
morwi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mejlun
I to jest cudowny przykład, że nie tylko "hiphopowcy" są ofiarami (chodzi mi o rypniętych 10-latków). Może mi ktoś przetłumaczyć ten tekst?

wtf? hiphopowcy sa ofiarami? a moze tak napiszemy metale sa ofiarami-.-
nie rozumie takich ludzi jak ty nie lubisz hh to spoko, ja nie lubie metalu i toleruje ludzi ktorzy go sluchaja choc jak go nie znosze-.-
morwi jest offline  
stary 03-03-2005, 20:12   #189
Ma$ter MatiK
Użytkownik Forum

Ma$ter MatiK's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Knurów

Ma$ter MatiK ma numer GG 5400468
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sasek62
Pop****olilo cie????
Nie za bardzo zrozumialem co tu napisales...
I co ma maszynka i hugo wspolengo z HH???Rozumiem ze ciebie doroslego 10 latka sluchajacego Ivana i Delfina denerwuje Hh ale nie musisz swojej zlosci przelewac na te forum...
Ma$ter MatiK jest offline  
stary 03-03-2005, 20:28   #190
]v[ichal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Bydgoszcz, 4don

Imię: Odin Raven
]v[ichal ma numer GG Nie podaje...
Domyślny

@Sasek62
HAHAHAHAHAH człowieku.Napisz to jeszcze raz po kolei.Bo jak narazie rozumiem ze przestałes słuchac HH (przerzucajac sie na LP), ze wolisz o zone,i ze jak Slajt slucha HH to ma sie Pier*****(100%kulturki),ze HH prowadzi tylko do nałogów, i potem kilka interpretacji słowa HWDP (Hugo Wraca Do Polsatu - utworzcie od tego skrot - wyjdzie HWDP - moje gimnazjum jest połączone z podstawówką , wiec słysze takie texty ^^), a daleej to juz tylko jakies bluzgi w stylu 10 latka co mnie tylko utwierdza w przekonaniu ze takim ludzion powinni neta nie podłaczac.
stary 03-03-2005, 20:45   #191
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Zamykam. Głównie ze względu próśb użytkowników z IRCa, oraz na post Sasek62. I tak nikt tu nikogo już do niczego nie przekona..

Dżizas!
$corcerer jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania