|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#181 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
dyskoteki etc-raczej leci muzyka clubowa,techno itp. czyli problem do techno ?;p puszczać to one nie muszą się na dyskotekach...ale to już całkiem inny problem ;p lol!ktoś napisał że skejt słucha hh buhaha gówno prawda skejt jeździ na desce i słucha pank-rocka Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 03-03-2005 o 17:02. |
|
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ja pierdzielę, ludzie, wy nie rozumiecie co się do was pisze? Czy nie napisałem dlaczego sądze, że Rock i Metal jest ponad czasowy? Napisałem.
"Wiem to chociażby stąd, że Rock i Metal były jeszcze dłuuuugo przed narodzinami hh i cały czas się świetnie trzyma, a moda na hh nastała niedawno i wydaje się powoli przemijać.." Nie rozumiesz tego zdania? HH nie powstał wcześniej niż przed latami '90, chyba, że za granicą. Metalu i Rocka cały czas słucha więcej ludzi niż tych słuchających hh, tylko w Polsce jest odwrotnie. HH żyje nie długo i wszystko wskazuje na to, że nie jest już tak silny, a Metal cały czas się dobrze trzyma. Mówienie, że na Vivie i MTV Metal się nie trzyma jest IMO debilizmem. Nie będę pisał czemu, gdyż doskonale wyjaśnił to Raynold i nie zamierzam się powtarzać. Poza tym do zdecydowanej większości piosenek metalowych nie ma teledysków, więc jak mają je pokazywać? MTV i inne stacje muzyczne są nastawione na muzykę komercyjną dlatego góruje tam hh i inne, a nie Metal. Proponuję zamknąć temat, ta dyskusja chyba nie ma zamiaru się skończyć. P.S. Matek, skoro tak bronisz hh, to jak Ty się znalazłeś w Metal Militia ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Hmmm...hip-hop ma przesłanie??
Ale chyba tylko takie, żeby ćpać i być drechem, którego nikt nie będzie lubił. Teraz się naśmiewamy z kumplami z HH i zrobiliśmy "Krzywo". Cytuj:
Cytuj:
MTV i VIVA muszą dostosować się do mody, która panuje, bo by nie mieli widzów. To nie ludzie dostosowują się do telewizji, tylko telewizja do ludzi -.- @down A dobry hh to gówno z poznania? Hiphopolo? Oni nie śpiewają o ćpaniu, ale za to bardziej pop. Rozumiem, że to jest dla ciebie real hh. Ostatnio edytowany przez Dryb - 03-03-2005 o 18:37. |
||
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
omfg-.- wiesz co jak nie slyszales dobrego hh tylko peje itp. to sie lepiej nie wypowiadaj jak mnie tacy ludzie wku.rwiaja-.- |
|
![]() |
![]() |
#185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pan Gienek spod pubu
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() Cytuj:
i jeszcze Joł jol jol no i ****a jol jol no hiphop je za***isty no ****a o zrozumiesz kiedy sie z***ujesz a te jol to dla tych co ruchaje z hiphopem i nara jol ziom pirdol sie cho do dp nara narta Jtol ****a
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a tak btw. to przesluchaj plytke pfk albo k44, a nie tylko peja na MTV albo na jakims innym programie... |
|
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() I to jest cudowny przykład, że nie tylko "hiphopowcy" są ofiarami (chodzi mi o rypniętych 10-latków). Może mi ktoś przetłumaczyć ten tekst?
Ostatnio edytowany przez mejlun - 03-03-2005 o 20:04. |
![]() |
![]() |
#188 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
wtf? hiphopowcy sa ofiarami? a moze tak napiszemy metale sa ofiarami-.- nie rozumie takich ludzi jak ty nie lubisz hh to spoko, ja nie lubie metalu i toleruje ludzi ktorzy go sluchaja choc jak go nie znosze-.- |
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Cytuj:
Nie za bardzo zrozumialem co tu napisales... I co ma maszynka i hugo wspolengo z HH???Rozumiem ze ciebie doroslego 10 latka sluchajacego Ivana i Delfina denerwuje Hh ale nie musisz swojej zlosci przelewac na te forum... |
|
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sasek62
HAHAHAHAHAH człowieku.Napisz to jeszcze raz po kolei.Bo jak narazie rozumiem ze przestałes słuchac HH (przerzucajac sie na LP), ze wolisz o zone,i ze jak Slajt slucha HH to ma sie Pier*****(100%kulturki),ze HH prowadzi tylko do nałogów, i potem kilka interpretacji słowa HWDP (Hugo Wraca Do Polsatu - utworzcie od tego skrot - wyjdzie HWDP - moje gimnazjum jest połączone z podstawówką , wiec słysze takie texty ^^), a daleej to juz tylko jakies bluzgi w stylu 10 latka co mnie tylko utwierdza w przekonaniu ze takim ludzion powinni neta nie podłaczac.
![]() |
#191 |
Nieobecny.
|
![]() Zamykam. Głównie ze względu próśb użytkowników z IRCa, oraz na post Sasek62. I tak nikt tu nikogo już do niczego nie przekona..
|
![]() |