![]() |
#181 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() bez Papieza jusz nie bedzie tak samo
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
|
![]() W kosciele nie bylem od roku az do wczoraj!!Papiez umarl ale lepiej ze nie zyje nic by mial cierpiec przez dlugii okres...Byla to jedynka osoba ktora dazylem szacynkiem z tego ***nietego kleru!!Mial gosc Autorytet jak nikt innyy!!
|
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() ja powiem jedno niesmuccie się widocznie bog twierdziul ze papiez zasluzyl juz na wejscie do kego krolestwa i ze wiecej niemusi robic i meczyc sie z chorobom parkinsona jak powiedział Jezus Chrystus-"consummatum est" czylli "stało się", ale świeczke zapalić można [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
|
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]() To co dzieje się dzisiaj na świecie dokładnie pokazuje jakim człowiekiem był Ojciec Święty.Był wielkim człowiekiem który w takim momencie zjednoczył cały świat.Szkoda że już go z nami nie ma...Zawsze jednak będzie w naszych sercach...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
|
![]() niech spoczywa w pokoju....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#187 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Sam Papież napisał wczoraj: "radujcie się!". Dlatego nie powinniśmy płakać, wszak celem papieża, tak jak każdego wierzącego człowieka jest zbawienie, Papież wreszcie dotarł do tego celu, jeśli miałbym typować kto najpewniej zostanie zbawiony z mi znanych ludzi to oczywiście byłby to Papież, dlatego ja wierzę, iż teraz cieszy się radością Życia Wiecznego.
Tak tylko chciałem dodać, iż moment jego śmierci jest ogromnym symbolem: - oktawa Wielkanocna - wigilia święta Miłosierdzia, które z resztą sam ustanowił 10 lat temu interpretację pozostawiam wam ... Ps. Pozostaje "Nam" jedno: "Jezu ufam Tobie" |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
|
![]() Jak dowiedizałem sie otym że papierz umarł, przeszyła mnie jakby błyskawica. Zakręciło mi ise w głowie i omało bym, niezemdlał. Jan Karoł II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje. Nauczył nas pokory i miłości do bliźnich.
W niełżym stylu zachowała sei tibia.pl wspominając o tym tragicznym wydarzeniu i zmieniając button n aczarnobiało. Co z koleji niemożna powiedzieć o tych skur.wysynach CIPSOFTÓW którzy niewspomnieli o tym na swojej stronce. JAKBY NIEGDY NIC SIE NIESTAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moim zdaniem na okres min.1 dni wszysktie serwery powinny być wyłączone! Co to mają być za polacy jak o godzinie 22:37 papież zmarł a "[SIZE=0.5]polacy[/size]" sobie grali w tibie i mieli problem "gdize kupic BOHY ZA 60k!" wstyd mi jest za takich ludzi. Ja niegram w tibie od 3 dni i jak dzisiaj sobie włonczyłem to odrazu mi sie odechciało grac gdy sobie przypomniałem o tym wydażeniu! ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Bez niego świat ten realny i ten tibijski już nie będzie taki sam
![]()
#190 |
Guest
|
![]() Wczorajsza Chwila Mnie Zaskoczyła
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() Polacy grajoncy na pandori zapewno widzieli juz grupy ""NIenormalnych szwedow "" którzy zabijajom wszystkich ubranych w żałobnone szaty polakuw
tzn na czarno Uważam to za zniewage wielkiej tragdi kturaspotkła swiat __________________________________________________ ______________ Dołanczam szczere kondolencje z powodu smierci Ojca Świentego Ostatnio edytowany przez Mały1 - 03-04-2005 o 21:10. |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Jagoda
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Dlaczego on odszedł?? Czy nie mógł chociaż poczekać do niedzieli?? Święta, które ustanowił?? Albo na mnie, ponieważ ja już nie moge przeżyć w moich problemach, trzymając nóż w ręku czekałem (mając nadzieję, że się to nie stanie) na Niego, ale zrezygnowałem, ponieważ wierzyłem, żę to nie będzie tereaz. I mam załamkę
![]() ![]() Im więcej cierpień na tym świecie, tym krótsza droga na tamten...
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
#193 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Siergiey - 03-04-2005 o 17:47. |
||
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
|
![]() [quote=Zadek Wielki]Jak dowiedizałem sie otym że papierz umarł, przeszyła mnie jakby błyskawica. Zakręciło mi ise w głowie i omało bym, niezemdlał. Jan Karoł II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje. Nauczył nas pokory i miłości do bliźnich.
W niełżym stylu zachowała sei tibia.pl wspominając o tym tragicznym wydarzeniu i zmieniając button n aczarnobiało. Co z koleji niemożna powiedzieć o tych skur.wysynach CIPSOFTÓW którzy niewspomnieli o tym na swojej stronce. JAKBY NIEGDY NIC SIE NIESTAŁO!!!!!!!! Nie dorabiajcie ideologi gdzie jej nie ma i nie badzcie hipokrytami,Ojciec Swiety nie zyje ale to czy bedziesz gral czy sral czy cokolwiek innego robil zalezy tylko od Ciebie a szacunek okazuje sie w inny sposob,zapytaj mamy albo taty jak nie wiesz... |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() [*] Dla Ciebie Ojcze Święty. Spoczywaj w pokoju.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 03-04-2005 o 18:02. |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Niech spoczywa w pokoju...Pokoj jego duszy[*]
#197 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() sluchajcie dla kazdego to wielka tragedia
![]() ![]() ps.ale co zrobimy jak nasz nowy papiez bedzie murzynem czy to bedzie koniec swiata ?? |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() I jak będzie bez niego... ??? |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
|
![]() Lipa,lipa,a po lipie jeszcze jedna lipa. Tak ode mnie to też jestem smutny i przygnębiony. Po prostu nie mogę się pogodzić z odejściem wielkiego Polaka.
![]() -------------------------------------------------------------------------- Postać-Maciek Mecks LvL-10 (i ciągle rośnie) Mlev-3 (to samo co w poprzednim) Profesja-druid |
![]() |
![]() |
#200 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
|
![]() Chciałem sprostować moją wypowiedz "Jan Karol II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje" Dlatego napisałem karol bo gdy pisałem "Jan Paweł II" zastanawiałem sie czy nie napisać Karol Wojtyła. Próbowałem edytować ten post ale nieiwem dlaczego nieda sie. Bardzo przepraszam tych których uraziłem i oczywisice Ojca Świętego.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |