![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Av dla ignomasa:
pod tym adresem ![]() @Venderer Mam juz obrazek, tylko musze napis zrobić, a jutro zapowiada się ciężki dzien w szkole ![]() @DJ Nekro Spox... Po pierwsze EILEEN, błagam tylko i wyłącznie o jedno: nie piszcie Elieen :/. Av postaram się zrobić wieczorem razem z avem Venderera... |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() a ja prosze jakiegos fascynujacego Feniksa z rozpiętymi skrzydłami
#183 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a ja to co byem szybciej xD |
|
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() EDIT: JESTEŚ BOSKA DOROBIŁEM MAŁY NAPISIK I WYSZŁO SUPER !! i jak by co jestem Igomas a nie Ignomas ![]() Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 16-05-2005 o 14:51. |
|
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Nie dziala link do mojego avatara
![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]() Strona nie wchodzi.... Sorki, że przeszkadzam ale chyba mam za słabe łącze.... Nie wiem - połączneie zostało odrzucone.
|
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Już poprawiam błędy. A potem biore się za ava Dj Nekro i Venderera.
@Aval'yah Linki poprawione... @kurczaczek Mi link działa :/ Potem jeszcze popatrze.. @Igomas (teraz dobrze ![]() Sorki za błąd w nicku... Wiesz mnie tez to czasami złości, ale pocieszam się tym ze jestem rozpoznawana po tej błękitnej róży ![]() @down Robi się... @edit DJ Nekro's new avatar ![]() tutaj ![]() Venderer's new avatar : I tu ... Więcej już dzisiaj nie przerobie, jeszcze musze z religii coś natworzyć (tak, umiejętoność wyczarowania czegoś z niczego jest bardzo użyteczna ![]() Ostatnio edytowany przez Eileen - 16-05-2005 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
![]() |
![]() A co z moim strusieeeeeeem?
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Wszystko w porzadku ale dziwie sie ze ludziom na tyle brakuje kreatywnosci ze sami sobie nie potrafia znalezc lub zrobic avatara. Po prostu nie rozumiem :/
|
![]() |
![]() |
#191 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Arrivald
Niektorzy nie umia albo chca sprawdzic umiejetnosci danej osoby ![]() @Eileen Ja przypominam ![]() Ostatnio edytowany przez TehRegent - 16-05-2005 o 21:40. Powód: drobna literówka |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Arrivald
<patrzy na twój post miną królika z twojego ava> Nie rozumiem w czym problem. Jednym się nie chce robić avów (np. taki jeden zibi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() Ja prosze o jakiegoś faceta w złotym łańcuchu z dwoma pięknymi paniami (najlepiej w bikini
![]() plz ![]() ps. ja też z Wrocka @edit: Panie bo bokach. Jedna z prawej, druga z lewej. Na tle Morza. Po jednej stronie może też być palma, jak Ci się będzie chciało ![]() Ostatnio edytowany przez El'Magnifico - 17-05-2005 o 08:44. |
![]() |
![]() |
#194 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Eileen
I nawet penatgramu ze skrzydlami i 2 czaszkami na dole ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Eileen JESTEŚ BOSKA A AWATAR ZAYEBISTY!!!!!!!!
Very THX o to mi chodziło!!!! @Arriwald Ja akurat nie mam takeigo talentu jak Eileen, więc proszę ją o pomoc! A dzieczyna fajna i uczynna jest! Więc jakiś problem?
#196 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Pelnia ksiezyca, ciemno, a na tej ciemni napis "Dadej" - poproszę coś w tym stylu.
|
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Jeśli mogłbym zawrócić Ci głowe to czarny smok na ogniowym tle a nad nim napis SUPEK
![]() Ostatnio edytowany przez Gratul - 17-05-2005 o 17:15. |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Verender
<Jeszcze mnie nie widziałm, a już jestem boska. Muszę przerobić sobie zdjęcie, dorobic okularki i krzywe zęby. A potem mu je wyśle (i powiem ze to z rl) ![]() Daje avy dla skneruska (czyżbym nie tylko ja zaczytywała się kiedyś w komiksach ![]() strus... Av dla Rege-N-tuSa (a trudniejszego nicka nie mogłeś sobie zwiąść ![]() ten uskrzydlony pentagram... @edit: Gratul (akurat miałam coś pod ręką): drago Ostatnio edytowany przez Eileen - 17-05-2005 o 18:14. |
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |