|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wydaje Ci się najlepszym kandydatem na prezydenta RP? | |||
Donald Tusk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
149 | 60.08% |
Lech Kaczyński |
27 | 10.89% |
Włodzimierz Cimoszewicz |
31 | 12.50% |
Andrzej Lepper |
24 | 9.68% |
Marek Borowski |
5 | 2.02% |
Maciej Giertych |
3 | 1.21% |
Henryka Bochniarz |
1 | 0.40% |
Jarosław Kalinowski |
0 | 0% |
Gabriel Janowski/Maria Szyszkowska/Janusz Korwin - Mikke/Liwiusz Ilasz/Bolesław Tejkowski |
2 | 0.81% |
Inny |
6 | 2.42% |
Głosujących: 248. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#181 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() nie mówie, że jest kretynem. Ale jest nieczuciwy. Bo: Nasyła Miodowicza, żeby zroil aferę. Wcale nie był w AWS. Oczywiście sam założył PO. Wykorzystał sytuacje na Białorusi, do powiększenia swojego poparcia.
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Cytuj:
>>Wcale nie był w AWS. Czy bycie w Aws to grzech? >>Oczywiście sam założył PO. Czy powiedzial, ze sam zalozyl? >>Wykorzystał sytuacje na Białorusi, do powiększenia swojego poparcia I co z tego? Mial siedziec cicho i nie ruszac sie z miejsca? Brak argumentow plx? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Bo cimoszewiczowi cos udowodnili;]
![]() |
#184 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A teraz wytlumacz dlaczego tusk jest oszustem/pacanem/kretynem. Wg ciebie kazdy nie-komuch to kretyn, wiem. Ostatnio edytowany przez Sorcerer Maciek - 15-09-2005 o 21:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() >>>Czy bycie w Aws to grzech?
Nie, ale zapomnial napisać to w zyciorysie (pisalem to wyzej) >>>Czy powiedzial, ze sam zalozyl? W tym co mi wrzucil do skrzynki - Tak. >>>I co z tego? Mial siedziec cicho i nie ruszac sie z miejsca? Równie dobrze można powiedzieć: Cimoszewicz miał siedzieć cicho, gdy ktoś pytał się go czy pieprzył się z Jarucka? Pamięta ktoś reklame Tuska, gdy jego córka mówi, że jej Tata wstawał o 5 rano i pracował fizycznie? Mój wstaje o 4:45 i też ciężko rpacuje fizycznie. I wcle sie tym nie chwale..
![]() Miasto, które przeżyło własną śmierć! Regulamin Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk Ostatnio edytowany przez Parys - 15-09-2005 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
>>Pamięta ktoś reklame Tuska, gdy jego córka mówi, że jej Tata wstawał o 5 rano i pracował fizycznie? Mój wstaje o 4:45 i też ciężko rpacuje fizycznie. I wcle sie tym nie chwale.. A broni ci kto? Lepiej mowic ze pracowalo sie fizycznie, niz bylo w PZPR. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
AWS miało swoje 5 minut. Co z tego i z rządów SLD wynikło, widać teraz dobrze...
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Rząska City
Stan: Niegrający
Imię: Misiaq Pall
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam Gildii
Świat: Pandoria
Poziom: 12
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Hehehe jak dla mnei Tusk powinien wygrać...Chociaż Kaczyński jest za karą śmierci dla typków...Nie musielibyśmy wydawać kasy na utrzymanie ich...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() "Polskę trzeba zlepperowac!" LEPPER ROX!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wczoraj bylo spotkanie na jedynce kilku ciekawych osobistosci - z udzialem publiki
![]() najbardziej rozbawil mnie tekst Borowskiego do prowadzacej: "Moze trzeba dac Lepperwoi jakis srodek uspokajajacy - moze Melatonine". Przewodzniczacy Samoobrony nie dawal nikomu dojsc do glosu i rzeczywiscie wygladal tak jakby zaraz mial dostac wylewu ![]() Dziwny byl tez smark z LPRu. Nie dosc, ze malo wiedzial o programie (maja go?) to jeszcze raz za razem dawal sie prowokowac. Ogolnie ja bym lepiej od niego wypadl ![]() Fajny tez byl wystep Kaczyniaka na Polscacie. bardzo inteligetny koles - na kazde pytanie prowadzacego odpowiadal szybko i bez zarzutu. Tylko raz sie zawachal, kiedy zapytany zostal o to dlaczego nie przeprosil walesy. I wg mnie jako jeden z nielicznych ma wyklarowany program tego co che zrobic i JAK chce to zrobic! Bo inni wiedza co, ale nie wiedza jak. Szkoda tylko, ze moje poglady tak bardzo roznia sie od jego... edit: http://wiadomosci.onet.pl/1164693,11,item.html no comment ![]() ![]() @down: a sorka. czytalem o kaczyniaku i Tusku i z rozpedu napisalem, o Giertychu ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 16-09-2005 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Roman nie kandyduje, chyba ze masz jakies tajne informacje. btw, jesli dobrze pamietam, Cimoszewicz powiedzial kiedys "Uczciwi nie przegrywają". A cimoszewicz przegral. ![]() Ostatnio edytowany przez Sorcerer Maciek - 16-09-2005 o 16:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cimoszewicz stwierdził, ze nie ma osob godnych fotelu prezydenta. Odszedl. Zostawił mnie samego. Na rozszarpanie przez kruki, wrony i kaczory. Pozostawił polaków na pożarcie przez niegodnych tusków.
Prawdziwy mąż stanu, takiego człowieka nam było trzeba! Wziął zabawki i poszedł: http://wybory2005.wp.pl/gid,84949,galeriazdjecie.html Bez opieki pozostał też zakon lewusów pod wezwaniem Włodzimierza Cimoszewicza. Ach, pardon, przeciez on byl bezpartyjny! Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 16-09-2005 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Warszawa :)
|
![]() Zamknijta temat, Tusk wygral w pierwszej rundzie, zobaczymy jak za 3 tygodnie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 19-09-2005 o 13:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Nieobecny.
|
![]() MWAHAHAHAHA
Na PAL! NA PAL! To już wiem że zagłosuję na 150% na Tuska ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Kaczynski mysli, ze wystepami w radiu maryja i poparciem rydzyka zyska wyborców. Zapewne. Szkoda że nie pomyślał, ilu moze stracić.
Jednak niewiele trzeba, zeby zaglosowac na "oszusta/pacana/kretyna" (jak tuska matek nazwal). Ludzie sa jak chorągiewki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...17&ticaid=1380
Bleh - im wiecej czytam tym blizej jestem zaglosowania na Tuska. Bardzo ciekawy wywiad z Tymochowiczem A to to juz totalna komedia: http://www.lepper.com.pl/pages/00.Start/ na samym dole: sondaż prezydencki ![]() ![]() ja sie przewidzialem?
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 20-09-2005 o 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() I bardzo dobrze, że go wypuścił! Jedyny sposób na powstrzymanie przestępczości to przemawianie do rozumu za pomocą kija i innych sprzętów.
Ta cała resocjalizacja g***o daje za przeproszeniem. Kara śmierci za zabójstwo, obcięcie ręki za kradzierz lub pobicie, kastracja za gwałt idt itp.
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 20-09-2005 o 16:17. |
![]() |
![]() |