|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#181 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Imię: Shrek Royal Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 17
Skille: 50/40
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() no, no, no... bardzo ładnie
![]() fabuła też niczego sobie, naprawde podoba mi się ocena ogólna: 9,5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arcarae
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera/Ank
Poziom: 28
Skille: 22
Poziom mag.: 34
|
![]() czytalem duzo fake story ale ta jest jedna z najlepszych ;] super fabula ciekawe postacie =) btw. tristan to moj ulubiony rycerz okraglego stolu xP
rob dalej 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mi tam się o baaardzo podoba. Daję 9/10. Ale nie mart się, że to niska ocena bo ja bardzo surowo oceniam ;]
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() Widać że masz łeb taki sam jak gościu który wprowadził 2 dni w tygodniu wolne od szkoły moja ocena 10/10 gratuluje
![]()
![]() |
#185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Świat: Chimera
![]() |
![]() Wszystko pięknie, cudnie ... Ale literówka! Pisze się ''przecież '' ;<
Dłuugo szukałem, nic nie mogłem znaleźć, ale jednak! xD Wiem, że się czepiam, pewnie byłeś zmęczony, matka cię goniła czy coś ![]() @down,down Też sobie miejsce znalazłeś na tego typu informacje ;P Ostatnio edytowany przez Er4dor - 29-06-2006 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Dzisiaj obejrzałem wszystkie części, które stworzyłeś do tej pory i bez wachania oceniam je na 10/10. Wykonujesz tu fantastyczną robotę i cały fake cho_lernie mi się podoba.
Btw. Middle-Earth = Middle-earth = Midarth? ;]
![]() |
#187 |
Guest
|
![]() ocena: 9/10
----------------------------------------------------------------------------- A tu zamieszczam cos niezwiazana z fake'ami ale zwiazane z ots ostatnio na uczciwych forach tibi pojawilo sie duzo noobow ktorzy pisza na nich czemu ots jest nielegalny w stosunku do rl tibi a ja dla takich noobow mam odpowiedz: Ots jest nielegalny w stosunku do rl tibi poniewaz wszystkie silniki napedzajace ots np YurOTS nie sa utworzone przez firme CipSoft . I mozna sie domyslic tego samemu tak mozna powiedziec ze program Tibia jest stworzony przez firme Cipsoft a bez programu Tibia nie da sie grac na zadnym Otsie ze wzgledu na to Ots jest nielegalny w stosunku to tibi. ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kuba Ratus
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Skille: Zmienne
|
![]() Ten fake jest po prostu świetny! Napracowałeś się chłopie. Wielkie GRATZ!!! Ocena bez wachania 10/10. CZEKAM NA KONTYNUACJĘ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jeśli budynków nie robiłeś w edytorze to daje 9/10, za postacie 10/10 bo to chyba twoje ?, no i fabuła nie zabardzo twoja ale 8/10, razem 9/10. Rób więcej !
![]()
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() A wiec sprawa wyglada tak:
Rzucilem fejki juz dawno temu, chyba z 3 miesiacde, ale teraz cos mnie ciagnie spowrotem ![]() Ale narazie nie mam dostepu do niczego, zadnych programow, etc, ale moge przynaimiej obmyslac fabule, wiec powinno byc jakis tydzien przed koncem wakacji ![]() pozdro,
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@: Aha, to fajnie że jeszcze będziesz robił fake'i. Ja już się szykuję do może długiego fake'a(dalszej części).
|
![]() |
![]() |