![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Yo String Twoja stara to cos... Reszta idiotow... po 10 sek. (ciemne umysly) hahahaah ;/ MI must win ! Do zawodowek czy do podstawowek. ![]()
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() Cytuj:
bardzo sie boje prosze nie bij mnie;[ |
|
![]() |
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
n00b -.- ja ciebie nie musze sytarczy ze ktos inny to zrobi
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() No wiec dzisiaj jeden member MI, pobiegl sobie po Koledownika (sam po niego pobiegl) do Cyclopolis i widzac go napisal :UCIEKAJ. Co zrobil Koledownik? DAL LOGA!
A tak kozaczyl...Co wy na to? ![]()
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died Ostatnio edytowany przez Eny the Noob - 11-10-2005 o 18:16. |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Imię: Sting
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]() nie oszukujmy sie jakby liam i paco mieli bany to reszta by siedziala w pz a MI by robilo toco robia oni czyli expia tzn probuja bo narazie to Julia tylko robi lvle (szacunek dla niej) a reszta to cos nie bardzo moze kasy juz nie ma??
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Sprzedal?Kazdy kto powinien mnie zna ;] |
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Stringi Sorry ale Twoj poziom to jest naprawde dno ...
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#191 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nom kazdy by sie zdziwil widzac jak twoi kolesie uciekaja do domu z placzem a ty bys nawet nieprzyszedl ![]() |
|
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Jojo'wi dzisiaj 18-stka wybiła, a wy sie kłócicie, STFU
![]()
#193 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ryin van Hellsing
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dangerous Mind
Poziom: 90
Skille: 85/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mnie nie shakuja bo nie sciagam gowien i nie dziele konta w przeciwienstwie do ciebie. |
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
#196 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Raks wytlumacz mi jedna rzecz... Czemu bijesz Patta Aurea, mimo, ze byl twoim qmplem i razem ze Stingiem z Jojem byli w jednej gildii. Kazales juz mu Fsa oddac.. Pa plx? ;/
@Jojo Wszystkiego najlepszego ;] @DOWN Czlowieku! Chodzi o to, ze bijesz mojego brata, ktory byl jednym z twoich qmpli. Byl z twoimi RLami w gildii i nawzajem siebie wspierali, a ty teraz zachowujesz sie... ach szkoda gadac -,- Sam go przeciez znales, a tak bez powodu raz podlazles i bic zaczales -,- Opamietaj sie!
Ostatnio edytowany przez Pramus - 11-10-2005 o 21:26. |
|
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @up tak jestem PA,zadowolony? Ostatnio edytowany przez Raks Ninja - 11-10-2005 o 21:24. |
|
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Czlowieku...ide dzisiaj na pivo i dowiaduje sie ze jakis pe*al o nicku Sting Ninja wjezdza mi na starych i bluzga mnie na forum tibia.pl chociaz ja tam nawet slowa nie napisalem.... Wiesz jesli w dziecinstwie wypadles z kolyski i zaje*ales glowa o podloge to rozumiem to,ze masz IQ nie wiecej jak 20 i chociz do jakies szkoly dla dzieci z uposledzeniem umyslowym ,tez moge zrozumiec ,ale do ch*ja pana nie wjezdza frajerze na moich straych ,bo ja na twoich palancie piep*zony nic nie pisze ,bo nie znizam sie do takiego poziomu jak ty niedoj*bie..... Ku*wa smieje sie z zawodowek bo ty do nich idioto chodzic dla twojej wiadomosci nie chce sie na forum chwalic ale chodze do trzeeciego LO w Szczecinie -.- wiec badz uprzejmy i zamknij ta swoja nie wyparzona morde ,bo moze ci sie bez kitu stac krzywda na rl...dziwne ze jakos sie ze mna ustawiles i nie przyszedles...Mama Ci nie pozwolila??:> ahh...zapomnialem ze po dobranocce nie wolno takim malym ****om jak ty wychodzic z domu... Dziwi mnie ze taki jestes twardy i w ogole w Tibi ,a na filmiku z open battle pod ab do stales za Liamem i sie chowales :> ...spoko wiem ze chciales mu nawet w Tibi z dupy rodzyna wyciagnac...ale niestesty - dla Ciebie - to jest nie mozliwe..mozesz mu tylko dupe wylizac w rl. Nastepnym razem jak cos bedziesz na mnie palancie pisal to sie upewni czy to ja,bo widze ze taka mala ciotka jak ty to tylko potrafi komus starych zjechac. A pozniej pewno idziesz do Xnon sie pochwalic tym zeby sobie na recznym zjechac,ale nie bede juz w to wnikal ,bo pewno i tak tam nie ma na czym jechac.. @Cavesi Szkdoa słów na takich tepych debili ...oni nigdy nie urosna -.- |
|
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hm szkoda ze jestes idiota myslalem ze w wieku 15 lat chodzi sie do gm ale widze ze ty jestes wyjatkowo uzdolniony ze cie odrazu do lo wbili. Musisz miec heada jak Zordon z Power rangers bo to sa bajeczki dla takich dzieci jak ty. Jak cie w domu cieglowka po ryju wala to nie moja wina ze z krzesla spadles. Jak bys wychodzil z domu to pewnei w zime snieg by cie poparzyl. Te ostatnio slyszalem ze montowales w tym extra liceum telewizor dla starej na urodziny z dodatkami(Plaski kineskop wyciety z blachy od malucha). Widzisz takie masz pomysly ze przewyzszasz swoja technika zoltkow, a moze twoja stara to Bubble?! |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2005
|
![]() sting, misiu kochany, ceglowka to moze cie ktorys z twoich starych po pysku piescil. idz teraz dalej oprzed lustro pryszcze wyciskac. hardy przed monitorkiem? czemu nie skomentujesz tego ze nie przyszedles? koledyz nie mogli wpasc z toba? samochodzik sie zepsul? oj biedne dziecko, moze "koledzy" kupia ci nowego "maczboksa"? czemu nie skomentujesz tez tego ze na open battle w ogole cie nie widac? cwaniaczysz ze malo razy padles jak od low leveli ciagle wyciagasz kase? and btw, kto i kiedy powiedzial ze on ma 15 lat? -.-
Ostatnio edytowany przez Ese aka Mefi - 11-10-2005 o 23:27. |
![]() |