Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-10-2005, 11:44   #181
Damq
Użytkownik Forum

Damq's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka

Stan: Niegrający
Damq ma numer GG 2648791
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ese aka Mefi
@Ninjas

kim wy jestescie ze na starych najezdzacie? gadacie o poziomie iq a saim pewnie chodzice do zawodowek. powiem tylko jedno: swiat nie jest taki duzy i sting wierz mi, ludzie nie lubia cie takze w rl i nie jeden by cie sprzedal. Btw
znasz cyrula (blondyne?)? i jaki jest twoj ulubiony kolor? aha, czekalem o 20 i jakos cie nie bylo :< kiedy naprawisz swojego kaszlaczka?
"Nie lubia cie takze w rl" Nie dziwie sie pewnie jest cos takiego:
Yo String
Twoja stara to cos...
Reszta idiotow... po 10 sek. (ciemne umysly) hahahaah
;/
MI must win !
Do zawodowek czy do podstawowek.

Siemasz Borewicz ty w każdym odcinku wyrywasz jakąś dupe.
Damq jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-10-2005, 12:49   #182
Raks Ninja
Użytkownik Forum

Raks Ninja's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ragafewee
Raks...nie znudzila mi sie niemam zaduzo kasy ale przez takich bałwanów jak ty ninja team (bez jojo respect) i Rom + lagi to mam w dupie taka gre. Jak bym niemial lagow to juz bys ****a dawno niegral na aurerze -.-

edit//

Raks a tak co pytasz o moje fundusze chcesz cos ?? s*******aj ***any sępie nie umiesz sam zarobic bo jestes noob -.-

bardzo sie boje prosze nie bij mnie;[
Raks Ninja jest offline  
stary 11-10-2005, 15:39   #183
ragafewee
Użytkownik Forum

ragafewee's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Staszów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ungradia
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 124
Skille: 94
Poziom mag.: 20
ragafewee ma numer GG 3811569
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
bardzo sie boje prosze nie bij mnie;[

n00b -.- ja ciebie nie musze sytarczy ze ktos inny to zrobi
ragafewee jest offline  
stary 11-10-2005, 16:25   #184
Endino
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Wlkp

Imię: Endino
Gildia: Aftermath
Świat: Auera
Poziom: 70
Skille: 84/55
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qarius
No cóż zevsa osobicie znalem i mówie wam ze to spox koles;]
A co do ninjów to lizcie dupe liamowi dalej.
Gdybym nie wziol strony zorros to bym nie padl od endina:> i svena lome:> a teraz mial bym lvl 80+
Ale czego sie nie robi dla kumpli;]
Pozdro dla zevsa i reszty ekipy!
Hail MI!
Jestes dumny ze padles dla kogos, komu zal bylo uha na ciebie?
Endino jest offline  
stary 11-10-2005, 18:14   #185
Eny the Noob
Użytkownik Forum

Eny the Noob's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Domyślny

No wiec dzisiaj jeden member MI, pobiegl sobie po Koledownika (sam po niego pobiegl) do Cyclopolis i widzac go napisal :UCIEKAJ. Co zrobil Koledownik? DAL LOGA!

A tak kozaczyl...Co wy na to?
16:17 James Dark: why u pz camp?
16:17 James Dark: we rape them
...
16:19 Yoshju: james trapped
16:19 Yoshju: died

Ostatnio edytowany przez Eny the Noob - 11-10-2005 o 18:16.
Eny the Noob jest offline  
stary 11-10-2005, 18:45   #186
Sting_Ninja
Użytkownik Forum

Imię: Sting
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cavesi
Sting i wszystkie ninje to smiecie ktorzy niepotrafia wyludzic naet 10k .niemowie ze nigdy im sie nieudalo bo niekiedy jakis noob da im bp uhow zeby sobie pograc na cafe zamiast marnowac kase

Endino to wogule nieexpi i wpisal sobie retied bo dobrze wie ze padl by szybciej niz sting ostatnio a on zyl jakies 10 sekund

populacja na aurea spadla z 800 logujacych sie na max 550 nie dlatego ze rom to zniszczyl tylko dlatego ze niemozna juz uzywac farm Runmekerow
HahaH jestes pewny? 2 dni temu Idealist placil mi bohy na pohu zapytaj sie go jak nie wierzysz
Sting_Ninja jest offline  
stary 11-10-2005, 18:47   #187
L4ki
Guest

Domyślny

nie oszukujmy sie jakby liam i paco mieli bany to reszta by siedziala w pz a MI by robilo toco robia oni czyli expia tzn probuja bo narazie to Julia tylko robi lvle (szacunek dla niej) a reszta to cos nie bardzo moze kasy juz nie ma?? Aha i zeby nie bylo ze MI sie boi tej 2 czyli liama i paco, poprostu oni mysla o reszcie nie do konca jestem przekonany

stary 11-10-2005, 18:49   #188
Sting_Ninja
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ese aka Mefi
@Ninjas

kim wy jestescie ze na starych najezdzacie? gadacie o poziomie iq a saim pewnie chodzice do zawodowek. powiem tylko jedno: swiat nie jest taki duzy i sting wierz mi, ludzie nie lubia cie takze w rl i nie jeden by cie sprzedal. Btw
znasz cyrula (blondyne?)? i jaki jest twoj ulubiony kolor? aha, czekalem o 20 i jakos cie nie bylo :< kiedy naprawisz swojego kaszlaczka?
Ja nie mam kolesi w rlu? Zdziwil bys sie co moji kolesie potrafia zrobic
Sprzedal?Kazdy kto powinien mnie zna ;]
Sting_Ninja jest offline  
stary 11-10-2005, 18:52   #189
Sting_Ninja
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damq
"Nie lubia cie takze w rl" Nie dziwie sie pewnie jest cos takiego:
Yo String
Twoja stara to cos...
Reszta idiotow... po 10 sek. (ciemne umysly) hahahaah
;/
MI must win !
Do zawodowek czy do podstawowek.
Nom do podstawowki to tylko ty mozesz chodzic w wieku 13 lat. Chodze do liceum Dragonisek hm smiejesz sie z zawodowek? Pewnie tam trafisz jak dorosniesz
Sting_Ninja jest offline  
stary 11-10-2005, 19:02   #190
Eny the Noob
Użytkownik Forum

Eny the Noob's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Domyślny

@Stringi Sorry ale Twoj poziom to jest naprawde dno ...
16:17 James Dark: why u pz camp?
16:17 James Dark: we rape them
...
16:19 Yoshju: james trapped
16:19 Yoshju: died
Eny the Noob jest offline  
stary 11-10-2005, 20:22   #191
cavesi
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Ja nie mam kolesi w rlu? Zdziwil bys sie co moji kolesie potrafia zrobic
Sprzedal?Kazdy kto powinien mnie zna ;]

nom kazdy by sie zdziwil widzac jak twoi kolesie uciekaja do domu z placzem a ty bys nawet nieprzyszedl

stary 11-10-2005, 20:24   #192
Jojo Ninja
Użytkownik Forum

Jojo Ninja's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004

Domyślny

Jojo'wi dzisiaj 18-stka wybiła, a wy sie kłócicie, STFU
Member of Ninja Family...
Jojo Ninja jest offline  
stary 11-10-2005, 20:43   #193
Ryin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90
Skille: 85/78
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
nom kazdy by sie zdziwil widzac jak twoi kolesie uciekaja do domu z placzem a ty bys nawet nieprzyszedl
zebys sie nie zdziwil co do znaczenia slowa przyjazn :>
Ryin jest offline  
stary 11-10-2005, 21:16   #194
Raks Ninja
Użytkownik Forum

Raks Ninja's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hemp Gru
Raks frajerze mam nadzieje że kiedyś ci zhakują konto i zrookują chara ;D

mnie nie shakuja bo nie sciagam gowien i nie dziele konta w przeciwienstwie do ciebie.
Raks Ninja jest offline  
stary 11-10-2005, 21:17   #195
Jojo Ninja
Użytkownik Forum

Jojo Ninja's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004

Domyślny

Cytuj:
A na chate dawno nikt ci nie wjechał? Ja twoich kolegów od Peterlandu nie komentuje ...
Member of Ninja Family...
Jojo Ninja jest offline  
stary 11-10-2005, 21:21   #196
Pramus
Tupac Legacy

Pramus's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn

Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Pramus ma numer GG 4183891
Domyślny

Raks wytlumacz mi jedna rzecz... Czemu bijesz Patta Aurea, mimo, ze byl twoim qmplem i razem ze Stingiem z Jojem byli w jednej gildii. Kazales juz mu Fsa oddac.. Pa plx? ;/

@Jojo
Wszystkiego najlepszego ;]

@DOWN
Czlowieku!
Chodzi o to, ze bijesz mojego brata, ktory byl jednym z twoich qmpli. Byl z twoimi RLami w gildii i nawzajem siebie wspierali, a ty teraz zachowujesz sie... ach szkoda gadac -,- Sam go przeciez znales, a tak bez powodu raz podlazles i bic zaczales -,- Opamietaj sie!

Tupac Amaru Shakur

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ujo
To by była akopalipsa czy jak to jej

Ostatnio edytowany przez Pramus - 11-10-2005 o 21:26.
Pramus jest offline  
stary 11-10-2005, 21:23   #197
Raks Ninja
Użytkownik Forum

Raks Ninja's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qarius
No cóż zevsa osobicie znalem i mówie wam ze to spox koles;]
A co do ninjów to lizcie dupe liamowi dalej.
Gdybym nie wziol strony zorros to bym nie padl od endina:> i svena lome:> a teraz mial bym lvl 80+
Ale czego sie nie robi dla kumpli;]
Pozdro dla zevsa i reszty ekipy!
Hail MI!
ta bys mial 80+ lvl jak by chyba cale twoje osiedle na twoim koncie gralo

@up tak jestem PA,zadowolony?

Ostatnio edytowany przez Raks Ninja - 11-10-2005 o 21:24.
Raks Ninja jest offline  
stary 11-10-2005, 22:50   #198
Dragonisek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2005

Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
Domyślny -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Nom do podstawowki to tylko ty mozesz chodzic w wieku 13 lat. Chodze do liceum Dragonisek hm smiejesz sie z zawodowek? Pewnie tam trafisz jak dorosniesz

Czlowieku...ide dzisiaj na pivo i dowiaduje sie ze jakis pe*al o nicku Sting Ninja wjezdza mi na starych i bluzga mnie na forum tibia.pl chociaz ja tam nawet slowa nie napisalem....

Wiesz jesli w dziecinstwie wypadles z kolyski i zaje*ales glowa o podloge to rozumiem to,ze masz IQ nie wiecej jak 20 i chociz do jakies szkoly dla dzieci z uposledzeniem umyslowym ,tez moge zrozumiec ,ale do ch*ja pana nie wjezdza frajerze na moich straych ,bo ja na twoich palancie piep*zony nic nie pisze ,bo nie znizam sie do takiego poziomu jak ty niedoj*bie.....

Ku*wa smieje sie z zawodowek bo ty do nich idioto chodzic dla twojej wiadomosci nie chce sie na forum chwalic ale chodze do trzeeciego LO w Szczecinie -.- wiec badz uprzejmy i zamknij ta swoja nie wyparzona morde ,bo moze ci sie bez kitu stac krzywda na rl...dziwne ze jakos sie ze mna ustawiles i nie przyszedles...Mama Ci nie pozwolila??:> ahh...zapomnialem ze po dobranocce nie wolno takim malym ****om jak ty wychodzic z domu...

Dziwi mnie ze taki jestes twardy i w ogole w Tibi ,a na filmiku z open battle pod ab do stales za Liamem i sie chowales :> ...spoko wiem ze chciales mu nawet w Tibi z dupy rodzyna wyciagnac...ale niestesty - dla Ciebie - to jest nie mozliwe..mozesz mu tylko dupe wylizac w rl.

Nastepnym razem jak cos bedziesz na mnie palancie pisal to sie upewni czy to ja,bo widze ze taka mala ciotka jak ty to tylko potrafi komus starych zjechac. A pozniej pewno idziesz do Xnon sie pochwalic tym zeby sobie na recznym zjechac,ale nie bede juz w to wnikal ,bo pewno i tak tam nie ma na czym jechac..

@Cavesi

Szkdoa słów na takich tepych debili ...oni nigdy nie urosna -.-
Dragonisek jest offline  
stary 11-10-2005, 23:02   #199
Sting_Ninja
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonisek
Czlowieku...ide dzisiaj na pivo i dowiaduje sie ze jakis pe*al o nicku Sting Ninja wjezdza mi na starych i bluzga mnie na forum tibia.pl chociaz ja tam nawet slowa nie napisalem....

Wiesz jesli w dziecinstwie wypadles z kolyski i zaje*ales glowa o podloge to rozumiem to,ze masz IQ nie wiecej jak 20 i chociz do jakies szkoly dla dzieci z uposledzeniem umyslowym ,tez moge zrozumiec ,ale do ch*ja pana nie wjezdza frajerze na moich straych ,bo ja na twoich palancie piep*zony nic nie pisze ,bo nie znizam sie do takiego poziomu jak ty niedoj*bie.....

Ku*wa smieje sie z zawodowek bo ty do nich idioto chodzic dla twojej wiadomosci nie chce sie na forum chwalic ale chodze do trzeeciego LO w Szczecinie -.- wiec badz uprzejmy i zamknij ta swoja nie wyparzona morde ,bo moze ci sie bez kitu stac krzywda na rl...dziwne ze jakos sie ze mna ustawiles i nie przyszedles...Mama Ci nie pozwolila??:> ahh...zapomnialem ze po dobranocce nie wolno takim malym ****om jak ty wychodzic z domu...

Dziwi mnie ze taki jestes twardy i w ogole w Tibi ,a na filmiku z open battle pod ab do stales za Liamem i sie chowales :> ...spoko wiem ze chciales mu nawet w Tibi z dupy rodzyna wyciagnac...ale niestesty - dla Ciebie - to jest nie mozliwe..mozesz mu tylko dupe wylizac w rl.

Nastepnym razem jak cos bedziesz na mnie palancie pisal to sie upewni czy to ja,bo widze ze taka mala ciotka jak ty to tylko potrafi komus starych zjechac. A pozniej pewno idziesz do Xnon sie pochwalic tym zeby sobie na recznym zjechac,ale nie bede juz w to wnikal ,bo pewno i tak tam nie ma na czym jechac..

@Cavesi

Szkdoa słów na takich tepych debili ...oni nigdy nie urosna -.-

Hm szkoda ze jestes idiota myslalem ze w wieku 15 lat chodzi sie do gm ale widze ze ty jestes wyjatkowo uzdolniony ze cie odrazu do lo wbili. Musisz miec heada jak Zordon z Power rangers bo to sa bajeczki dla takich dzieci jak ty. Jak cie w domu cieglowka po ryju wala to nie moja wina ze z krzesla spadles. Jak bys wychodzil z domu to pewnei w zime snieg by cie poparzyl. Te ostatnio slyszalem ze montowales w tym extra liceum telewizor dla starej na urodziny z dodatkami(Plaski kineskop wyciety z blachy od malucha). Widzisz takie masz pomysly ze przewyzszasz swoja technika zoltkow, a moze twoja stara to Bubble?!
Sting_Ninja jest offline  
stary 11-10-2005, 23:22   #200
Ese aka Mefi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 10 2005

Domyślny

sting, misiu kochany, ceglowka to moze cie ktorys z twoich starych po pysku piescil. idz teraz dalej oprzed lustro pryszcze wyciskac. hardy przed monitorkiem? czemu nie skomentujesz tego ze nie przyszedles? koledyz nie mogli wpasc z toba? samochodzik sie zepsul? oj biedne dziecko, moze "koledzy" kupia ci nowego "maczboksa"? czemu nie skomentujesz tez tego ze na open battle w ogole cie nie widac? cwaniaczysz ze malo razy padles jak od low leveli ciagle wyciagasz kase? and btw, kto i kiedy powiedzial ze on ma 15 lat? -.-

Ostatnio edytowany przez Ese aka Mefi - 11-10-2005 o 23:27.
Ese aka Mefi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania