Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-08-2006, 16:04   #181
shoq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez móc
Kazdy quest poza desertem mozna wykonac bez pomocy knighta.
Pewnie że można. ALe z knightem jest DUŻO łatwiej ;]
shoq jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-08-2006, 19:21   #182
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq
Prosty przyklad: Anihilator-ekipa samych sorcow badz 3 sorcow i jednego druta robi go prawie bez zadnej straty poza mana i kilkoma sztukami run. Ekipa z najtem juz ma gorzej, bo sila przebicia sie ogromnie zmniejsza.

Demon helmet quest- wystarczy jeden RP albo kilku MSow. Najt nie jest konieczny.

OF- tutaj juz najt jest potrzebny tylko do wyczyszczenie zerkow i spirmanow biegajacych po powierzchni.
(nie mowie o ekipach gdzie kazdy MS ma ponizej 60lvlu)

Deep fibula- 2-3 palkow radzi sobie doskonale

Djinn quest-Tutaj EK naprawde zawadza-przydaje sie tylko chyba do noszenie run aby MS mogl strzelic na wyzszym pietrze z UE. Exori jest czasem potrzebne aby dokonczyc kikla djinnow pod schodami.

Necro quest-wyraznie stworzony pod MSa vel ED. Palek ani najte nie przydaja sie.

Banshee quest-Bloker musi oczywiscie byc, ale moze byc to RP.

Wiekszosc questow naprawde nie potrzebuje najta. Takie questy typu misje u piratow gdzie trzeba przebijac sie 10x przez ta sama droge i jeszce zlootowac caly pirate set potrzebuje zmniejszenie kosztow wykonania angazujac EK. Wnisek-EK w teamie to zmniejszone koszty a nie ulatwione zadanie.
stary 08-08-2006, 23:39   #183
móc
Użytkownik Forum

móc's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

Cytuj:
A samemu jest DUŻO ciekawiej i nieporownywalnie wieksza adrenalina ktorej tak bardzo brakuje na co dzien w tibii.
móc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2006, 13:15   #184
móc
Użytkownik Forum

móc's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pieczar
A gdy przeciwnik knighta nie ma Premium Acount(PACC) a knight ma(moze uzyc "utani hur")a tak w ogole to knight podobno chodzi najszybciej dla knightów~~~~~knights rulez
Wszystkie profesje chodza tak samo szybko.
stary 09-08-2006, 17:47   #185
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

moge podac przyklad...mam 58lvl, nosze ZAWSZE 5bp uh, 3bp mf, po 1x:bp explo,bpgfb,bp hmm
mam jakies 100uh-ow, aby mnie zabic sorcek/ druid na tym samym lvl-u musi miec jakies 250sd , ja z dragon lancy czesto siekam 70+ sorckow i druidow wiec jak myslicie...kto przetrzymie to starcie?<mowie o 1 vs 1>
tak samo walka z palladynem...on mnie mocniej niz 50 nie udezy,kiedy ja go bede bic pod 100 :X, ok moze uzyc sd ale jak bedzie mnie bil z nich za 100max...to faktycznie mi wleje...inne profesje na tym samym lvl-u, co ja nie powinny mnie zabic,zawsze mozna uciekac...gdy wiem ze ma wiecej runek
Rekin Master jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2006, 18:21   #186
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin Master
moge podac przyklad...mam 58lvl, nosze ZAWSZE 5bp uh, 3bp mf, po 1x:bp explo,bpgfb,bp hmm
M walle tez nosisz?
Cytuj:

mam jakies 100uh-ow, aby mnie zabic sorcek/ druid na tym samym lvl-u musi miec jakies 250sd ,
Wystarczyloby 5 sztuk SD. Lub kilka osob majacych po jednej runie.
Cytuj:
ja z dragon lancy czesto siekam 70+ sorckow i druidow
swietnie, ale co rozumiesz przez "czesto"?

Cytuj:
<mowie o 1 vs 1>
cuda sie zdazaja ale b.rzadko, nie mysl, ze ktos z zamiarem zabicia cie porwie sie z motyka na slonce i przyjdzie sam i to jeszcze bez run.

Cytuj:

tak samo walka z palladynem...on mnie mocniej niz 50 nie udezy,kiedy ja go bede bic pod 100 :X, ok moze uzyc sd ale jak bedzie mnie bil z nich za 100max...to faktycznie mi wleje...inne profesje na tym samym lvl-u, co ja nie powinny mnie zabic,
Pominoles fakt, iz paladin trafia ZNACZNIE czesciej niz tz a dotego gdy trzyma dystans to nie masz szans nawet go dotknac. Inna sprawa to twoj szacunkowy sredni hit, troche sie przeliczasz.
Cytuj:
zawsze mozna uciekac...gdy wiem ze ma wiecej runek
1. Racja. 2. Czy robia juz takiego bota, ze moza zagladac ludzia do plecaka?
stary 09-08-2006, 20:44   #187
shoq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor

Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez stożek
Wiekszosc questow naprawde nie potrzebuje najta. Takie questy typu misje u piratow gdzie trzeba przebijac sie 10x przez ta sama droge i jeszce zlootowac caly pirate set potrzebuje zmniejszenie kosztow wykonania angazujac EK. Wnisek-EK w teamie to zmniejszone koszty a nie ulatwione zadanie.
Możliwe, lecz, jak sam powiedziałaś jest parę tych questów, gdzie najt się przydaje.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pieczar
A gdy przeciwnik knighta nie ma Premium Acount(PACC) a knight ma(moze uzyc "utani hur")a tak w ogole to knight podobno chodzi najszybciej dla knightów~~~~~knights rulez
Teraz wszystkie profesje chodzą tak samo, choć dawniej paladyn był odrobinę szybszy.

Cytuj:
Chciałbym kogoś wyśmiać, ale nie ma kogo
To wyśmiej sam siebie.
shoq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2006, 21:20   #188
móc
Użytkownik Forum

móc's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ja z dragon lancy czesto siekam 70+ sorckow i druidow
A oni sie ironicznie smieja i lecza za pomoca exury raz na 3 twoje uderzenia.
Cytuj:
wiec jak myslicie...kto przetrzymie to starcie?<mowie o 1 vs 1>
Bedzie remis bo sorc/drut ma mniej capa na runy ale jest szybszy i moze w kazdej chwili uciec knightowi.
Cytuj:
tak samo walka z palladynem...on mnie mocniej niz 50 nie udezy,kiedy ja go bede bic pod 100 :X
Chyba z ice rapiera bedziesz go bic po 100 bo z normalnej broni takiej jak dragon lance nie siekniesz za 100 nawet jesli ofiara nie ma na sobie eq.
Cytuj:
ok moze uzyc sd ale jak bedzie mnie bil z nich za 100max...to faktycznie mi wleje...
Bedzie bil za duzo wiecej bo lvl sporo wnosi do sily magii. (za 100 z sd to bije slaby sorc na 30 lvlu)
Cytuj:
inne profesje na tym samym lvl-u, co ja nie powinny mnie zabic,zawsze mozna uciekac...gdy wiem ze ma wiecej runek
Uciekac nie masz po co, bo sorc/drut i tak cie dogonia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Wystarczyloby 5 sztuk SD. Lub kilka osob majacych po jednej runie.
Kilka osob po jednej runie ma szanse zabic bo powstaje duzo combo. 1 osoba nie ma szansy zabic nawet majac 9999 sd. (bo po prostu knight sie uha szybciej niz sorc mu zabiera hp)
Cytuj:
Pominoles fakt, iz paladin trafia ZNACZNIE czesciej niz tz a dotego gdy trzyma dystans to nie masz szans nawet go dotknac. Inna sprawa to twoj szacunkowy sredni hit, troche sie przeliczasz.
Paladyn trafia znacznie czesciej od knighta w walce z potworami. W walce z ludzmi nie widac tej przewagi bo bolty maja maly atak i nawet sorc jest w stanie go zablokowac na tarcze.
Cytuj:
Możliwe, lecz, jak sam powiedziałaś jest parę tych questów, gdzie najt się przydaje.
Przydaje sie komus kto nie lubi adrenaliny. (ja lubie, wiec knighta olewam, sam chodze na questy zeby bylo ciekawiej, a ze troszeczke umiem grac w tibie to jeszcze nie zdazylo mi sie dednac na quescie)

Ostatnio edytowany przez móc - 09-08-2006 o 21:26.
stary 09-08-2006, 22:13   #189
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Domyślny

@Kontrowersje zwiazane z boltami-nie da sie zblokowac bolta na tarczy, jednak ludzie maja arm o wiele wyzszy od wiekszosci potworow i dlatego trudniej trafic.

@Questy-Ja swoim Knightem robie prawie wszystko co sie da sam, jakbym mial sorca to pewnie tez sam bym zrobil. Jednak do trudnych questow wole isc z sorcem, ktory walnie 1-2 UE i bendzie po sprawie a ja zaoszczedze na uhach dobrych pare tysiecy.
EDITE:
@down-mam na mysli questy, ktorych sam nie mam mozliwosc WOGOLE zrobic bez straty 10bp uhow (necro quest, caly djinn quest i kilka innych tego typu). Sam np zrobilem wszystkie misje explorer society poza koncowymi (Warlord tower na OF solo na moim lvl to fajne przezycie), Elf fortress zrobiony solo na 30 lvlu metoda"wchodze biore i uciekam" tez bylo fajne.

Ostatnio edytowany przez Stożek - 09-08-2006 o 22:38.
Stożek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2006, 22:23   #190
móc
Użytkownik Forum

móc's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Questy-Ja swoim Knightem robie prawie wszystko co sie da sam, jakbym mial sorca to pewnie tez sam bym zrobil. Jednak do trudnych questow wole isc z sorcem, ktory walnie 1-2 UE i bendzie po sprawie a ja zaoszczedze na uhach dobrych pare tysiecy.
No widzisz, a ja wole stracic duzo wiecej kasy, ale miec w zamian o niebo ciekawsze przeżycia. Kazdy czlowiek ma inny charakter.
Cytuj:
@Kontrowersje zwiazane z boltami-nie da sie zblokowac bolta na tarczy, jednak ludzie maja arm o wiele wyzszy od wiekszosci potworow i dlatego trudniej trafic.
Na tarczy lub nie, ale sa to chmurki, ktore nie zadaja zadnych obrazen.

Ostatnio edytowany przez móc - 09-08-2006 o 22:25.
stary 09-08-2006, 22:48   #191
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez móc
Chyba z ice rapiera bedziesz go bic po 100 bo z normalnej broni takiej jak dragon lance nie siekniesz za 100 nawet jesli ofiara nie ma na sobie eq.
moze inaczej:

hit za 100 to nieco _powyzej_ mozliwego do osiagniecia _besthita_ na takich skillach z ta bronia.
stary 09-08-2006, 22:56   #192
móc
Użytkownik Forum

móc's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
moze inaczej:

hit za 100 to nieco _powyzej_ mozliwego do osiagniecia _besthita_ na takich skillach z ta bronia.
Na jedno wychodzi, tylko inaczej to sformulowales. Nieco powyzej best hita - czyli nie mozna za tyle walnac.
stary 15-08-2006, 23:20   #193
Kamcio Pogromca
Guest

Król lol

Rozumiem was najci że uważacie sie za najleprzych bo jeśli by tak niebyło to niewybrali byście tej profesji. Ale pomyślcie logicznie może i pare razy dogocicie przeciwnika ale zapomnieliście o tym że knight może i wali najmocniej z broni miotanej ale co z tego jeśli niewali na dystans?! knight z palem niema szans napewno bo jeśli są na tym samym lvlu to przecież najt niedogoni palka a palek bedzie go jechał średnimi hitami ale na dystans więdz sam niedostanie żadnego hitu a nawet jeśli to on też napewno będzie miał uhy. Pozatym nawet jeśli najt walnie z runki to mam ochote go wyśmiać. Spotykam wiele noobków najtów kturzy widzą jakie hity zadaje na potworkach i sie ze mnie śmieją że mam best hita za 37 z rużdżki bo oni walą po 80 ale niepomyślą o tym że sorc jest od walenia magią! Więdz co z tego że wale tylko po 37 z rużdżki ale zato moje udeżenie z runy będzie kilkanaście razy mocniejsze od jego udeżenia więdz ja też moge wyśmiać takiego najta.

Na koniec powiem tyle: Każda profesja jest dobra i karzda nawzajem sie uzupełnia a wy najci zamiast wyśmiewa sorków i drutów że mają cieńkie hity z rużdżek powinniście pomyśleć co byście bez nich zrobili?? Kto by wam runy robil (można upić w sklepie ale znacznie drożej)?? Kto by was uleczał?? kto by wam pomagał z oczyszczenia pola bitwy ze słabszych potworków używając UE? Pomyslcie troche zanim napiszecie że jesteście najlepsi...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-08-2006, 23:38   #194
Frapper
Użytkownik Forum

Frapper's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Funreal World
Wpisy bloga: 1

Frapper ma numer GG 1002880
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamcio Pogromca Pokaż post

Na koniec powiem tyle: Każda profesja jest dobra i karzda nawzajem sie uzupełnia a wy najci zamiast wyśmiewa sorków i drutów że mają cieńkie hity z rużdżek powinniście pomyśleć co byście bez nich zrobili?? Kto by wam runy robil (można upić w sklepie ale znacznie drożej)?? Kto by was uleczał?? kto by wam pomagał z oczyszczenia pola bitwy ze słabszych potworków używając UE? Pomyslcie troche zanim napiszecie że jesteście najlepsi...
Kupie 15 bp uh w sklepie (15 x 3,5k = 52,5k) a będę miał zwrot po 2 h na hydrach na których zejdzie mi max 2 bp uh bo tak szybko padają. Problem z drogimi runami mamy z głowy. Słabe potworki to moge mieczem bić. Djin Tower też da się wysolować knightem a druidem czy palkiem już ciężko.

http://mroziak.blogspot.com/
Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty.

<Tompior> ale najlepsze z kont evana
<Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw
Frapper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2006, 08:18   #195
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Imię: Namsto
Domyślny

Cytuj:
Bedzie remis bo sorc/drut ma mniej capa na runy ale jest szybszy i moze w kazdej chwili uciec knightowi.
ROTFL ? szybszy ? nie wiem w czym i kto ci takich glupot nagadal.. lolll
gram knajtem i nigdy mi nie uciekl sork - jego poprostu SIE DOGANIA ! czy to na zakrecie czy na jakijes przeszkodzie.. pamietaj ze uciekajacy ma utrudnione zadanie ;]

a co do tego to fakt Sorki i Druty sa przydatni..nietwierdze ze sa gorsi, kto by wam robil RUNY ?
Cytuj:
knight z palem niema szans napewno bo jeśli są na tym samym lvlu to przecież najt niedogoni palka a palek bedzie go jechał średnimi hitami ale na dystans więdz sam niedostanie żadnego hitu a nawet jeśli to on też napewno będzie miał uhy.
nie jest szybszy pall, czemu ma go niedogonic, grrrr mysle ze ubił by go nawet gdyby pall mial wyzszy level, bez tarczy ladne hity by w niego szly
ale to tylko moje zdanie nie jestem znawca Oo

a i powiem wam coś śmiesznego
ostatnio moj qpel (sorek level 16) mowi ze bez problemu mi wkropi bo bedzie mi uciekal i mnie walil z rozgi a ja nei bede mogl go dogonic az tak do deda... xDxD porownal do to tego jak chodzi na cyce (cyc jak glupi za nim leci az do momentu gdy ten go ubije) no myslalem ze walne ze smiechu
potem powiedzial ze pall 8 level moze bez problemu ubić knajta na ponad 50levelu a i druid i sorek tez nie maja z nim szans... xD ŻAL mi go troche ale coz poradzic

Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 16-08-2006 o 08:27.
wrogonastawiony jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-08-2006, 22:24   #196
Slayer Shaphiree
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 08 2006

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Łi Ran id!
Świat: Elysia
Poziom: 217
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luka$z Pokaż post
lol knight wygra z prawie kazda profesja jak tylko dogoni sorca/druta to ten juz lezy bo ma slaby def. a z palkiem sie moze pomeczyc ale tez jak go zjapie to ten niema tarczy ale palki przewaznie na 50 lvl maja dyst okolo 80 wiec hity w knighta wynosily by gdzies okolo 20-50 (bo przypuscmy ze knight na 50 lvlu tez ma skile 80/80 ) lecz palek moze dodatkowo uzywac run sd .
jeszce w sprawie sorca , sorc moze dodejsc niespodziewani zaposcic jakis czar typu ue czy exevo mort hur sd i knight ma kaszanke

ale tak naprawde knight zawsze wygra tylko z zaskoczenia moze przegrac , kazdemu sorcowi/drutowi/palkowi skoncza sie runy/bolty a knightwoi uh'ów napewno starczy

sorki za bledy mam slowkim ale niezamierzam go czytac
Brawo dla tego usera . Knight ma najwieksze szanse na wygranie z kazda profesja , ale wszystko zalezy od playerow i ich doswiadczen . Ale lepsze od Porowniania Dueli lepsze moze by bylo " ktora profesja najszybciej zabije potwora XXX i ktora najwiecej zyska i najmniej straci ?" . Tam i tak wygral by knight
stary 17-08-2006, 23:12   #197
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny Emmmm

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamcio Pogromca Pokaż post
Rozumiem was najci że uważacie sie za najleprzych bo jeśli by tak niebyło to niewybrali byście tej profesji. Ale pomyślcie logicznie może i pare razy dogocicie przeciwnika ale zapomnieliście o tym że knight może i wali najmocniej z broni miotanej ale co z tego jeśli niewali na dystans?! knight z palem niema szans napewno bo jeśli są na tym samym lvlu to przecież najt niedogoni palka a palek bedzie go jechał średnimi hitami ale na dystans więdz sam niedostanie żadnego hitu a nawet jeśli to on też napewno będzie miał uhy. Pozatym nawet jeśli najt walnie z runki to mam ochote go wyśmiać. Spotykam wiele noobków najtów kturzy widzą jakie hity zadaje na potworkach i sie ze mnie śmieją że mam best hita za 37 z rużdżki bo oni walą po 80 ale niepomyślą o tym że sorc jest od walenia magią! Więdz co z tego że wale tylko po 37 z rużdżki ale zato moje udeżenie z runy będzie kilkanaście razy mocniejsze od jego udeżenia więdz ja też moge wyśmiać takiego najta.

huahuahuahu rozbawiles mnie
1.Kup sobie słownik.
2.Kilkanaście razy mocniej z run? xD
3.Bije z run wiecej niz ty...
4.W potwory 200+ na luzie wiec i tak bronia biala sie szybciej expi niz rozdzka...ale na wyzszych lvl-ach sorc nie expi z wandem
5.Emm czy nie zauwazyles ze na foolow jestes szyszy?50lvl moze ze spokojem dogonic 65
6.Mam knighta 35lvl(do pekowania, ten sam swiat co ty) no i poczekam az wbijesz 35lvl...zobaczymy czy mi uciekniesz...

@Ktos up
nie udeze 100+ w kogos bez eq? xD best hit w czlowieka to 126 a w paladyna walnolem za 98(paladyn 52lvl qmpel z c-setem)
no, faktycznie przesadzilem z tym 100 ale udezenia knighta w palka sa lepsze...palek nie ma tarczy a bolt ma mniej ataku
edit.
1.Knight bije najlepiej z broni miotanej? Czyzby update zrobilo z knightow palkow?Chyba nie...
2.Haha jaki knight kupuje runy od magow...wydaje mi sie ze kupuja, jezeli ktos sprzedaje i sie nie oglasza na trade, poniewaz czekal by dluuuugo zanim kupi te 10bp uh...
@Down
mowie tu o walce, a jaki pallek bedzie atakowal z tarcza??Samymi runami mi duzo nie zrobi(Zaraz ktos pewnie napisze cos w stylu:"a palladyn potrafi walic z sd...Powah!Strach!Cierpienie!")

Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 18-08-2006 o 15:57.
Rekin Master jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2006, 10:40   #198
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Domyślny

@up palek nie ma tarczy? Moze jakis palek wypakowany boltami do pelna, bo zazwyczaj chociac dwarvenka zawsze jest schowana w plecaku.

Pomyslcie logicznie-goni was najt a wy nie macie shielda,runek, co robicie? Ja bym uciekal a nie probowal sil w bezposrednim straciu. Gdybyscie chociaz probowali gonic osobe, ktora stara sie wam uciec to napewno zauwazylibyscie mala rozniecw: wy goniac tracicie duzo na predkosci, poniewaz tzeba zawsze zrobic kroczek przerwy aby udezyc, a uhac sie/dawac exure vite/sio/gran mozna w biegu.
stary 20-08-2006, 23:13   #199
Kamcio Pogromca
Guest

Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin Master Pokaż post
huahuahuahu rozbawiles mnie
1.Kup sobie słownik.
2.Kilkanaście razy mocniej z run? xD
3.Bije z run wiecej niz ty...
4.W potwory 200+ na luzie wiec i tak bronia biala sie szybciej expi niz rozdzka...ale na wyzszych lvl-ach sorc nie expi z wandem
5.Emm czy nie zauwazyles ze na foolow jestes szyszy?50lvl moze ze spokojem dogonic 65
6.Mam knighta 35lvl(do pekowania, ten sam swiat co ty) no i poczekam az wbijesz 35lvl...zobaczymy czy mi uciekniesz...

@Ktos up
nie udeze 100+ w kogos bez eq? xD best hit w czlowieka to 126 a w paladyna walnolem za 98(paladyn 52lvl qmpel z c-setem)
no, faktycznie przesadzilem z tym 100 ale udezenia knighta w palka sa lepsze...palek nie ma tarczy a bolt ma mniej ataku
edit.
1.Knight bije najlepiej z broni miotanej? Czyzby update zrobilo z knightow palkow?Chyba nie...
2.Haha jaki knight kupuje runy od magow...wydaje mi sie ze kupuja, jezeli ktos sprzedaje i sie nie oglasza na trade, poniewaz czekal by dluuuugo zanim kupi te 10bp uh...
@Down
mowie tu o walce, a jaki pallek bedzie atakowal z tarcza??Samymi runami mi duzo nie zrobi(Zaraz ktos pewnie napisze cos w stylu:"a palladyn potrafi walic z sd...Powah!Strach!Cierpienie!")

Kurde następny jesteś do pekowania polaków?! Ja niewiem czy niektuży niepotrafią zrobumieć że niedość że na silverze żądzą brazole to jeszcze zamiast polak polakowi pomagać to jeszcze sie nawzajem wyżynają
Apeluje do polaków z silvery żeby wkońcu przestali pkować swojich rodaków! Bo niedość że brozole są o wile mocniejsi ( w sensie lvlowym) od nas to jeszcze sami sobie przeszkadamy w zdobyciu więkrzego lvla!

aha i jeszcze komentaż do twojej wypowiedzi ( a raczej pytanie) : dlaczego jak dasz folow to szybciej chodzisz? mi sie wydaje że tam samo... ale ja niewiem... wiem tylko że mój kolega ma 21 lvl i niemoże zupełnie za mną nadążyć jak ma folow :/ pozatym przecież jak ma sie więkrzy lvl to sie chyba szybciej chodzi więdz jak słabszy lvl może dogonić gostka z więkrzym lvlem? tylko odpowiedz normalnie jak czlowiek bo ja sie ciebie brzecznie pytam a ty mi odrazu że masz pk na 35...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 00:04   #200
Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Stan: Na emeryturze
Poziom: 21
Skille: xD
Domyślny

@up
może chodzi o to, że gdy dasz fallow to informacja do serwera idzie tylko raz ( no i masz mniejsze "lagi"), a gdy chodzisz na strzałkach to informacje do serwera są wysyłane cześciej
(taka moja HIPOteza)
mlv : 19
świat: Guardia
Aris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania