![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
Demon helmet quest- wystarczy jeden RP albo kilku MSow. Najt nie jest konieczny. OF- tutaj juz najt jest potrzebny tylko do wyczyszczenie zerkow i spirmanow biegajacych po powierzchni. (nie mowie o ekipach gdzie kazdy MS ma ponizej 60lvlu) Deep fibula- 2-3 palkow radzi sobie doskonale Djinn quest-Tutaj EK naprawde zawadza-przydaje sie tylko chyba do noszenie run aby MS mogl strzelic na wyzszym pietrze z UE. Exori jest czasem potrzebne aby dokonczyc kikla djinnow pod schodami. Necro quest-wyraznie stworzony pod MSa vel ED. Palek ani najte nie przydaja sie. Banshee quest-Bloker musi oczywiscie byc, ale moze byc to RP. Wiekszosc questow naprawde nie potrzebuje najta. Takie questy typu misje u piratow gdzie trzeba przebijac sie 10x przez ta sama droge i jeszce zlootowac caly pirate set potrzebuje zmniejszenie kosztow wykonania angazujac EK. Wnisek-EK w teamie to zmniejszone koszty a nie ulatwione zadanie.
![]() |
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() moge podac przyklad...mam 58lvl, nosze ZAWSZE 5bp uh, 3bp mf, po 1x:bp explo,bpgfb,bp hmm
mam jakies 100uh-ow, aby mnie zabic sorcek/ druid na tym samym lvl-u musi miec jakies 250sd ![]() tak samo walka z palladynem...on mnie mocniej niz 50 nie udezy,kiedy ja go bede bic pod 100 :X, ok moze uzyc sd ale jak bedzie mnie bil z nich za 100max...to faktycznie mi wleje...inne profesje na tym samym lvl-u, co ja nie powinny mnie zabic,zawsze mozna uciekac...gdy wiem ze ma wiecej runek ![]()
![]() |
#186 | ||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#187 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | ||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez móc - 09-08-2006 o 21:26. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kontrowersje zwiazane z boltami-nie da sie zblokowac bolta na tarczy, jednak ludzie maja arm o wiele wyzszy od wiekszosci potworow i dlatego trudniej trafic.
@Questy-Ja swoim Knightem robie prawie wszystko co sie da sam, jakbym mial sorca to pewnie tez sam bym zrobil. Jednak do trudnych questow wole isc z sorcem, ktory walnie 1-2 UE i bendzie po sprawie a ja zaoszczedze na uhach dobrych pare tysiecy. EDITE: @down-mam na mysli questy, ktorych sam nie mam mozliwosc WOGOLE zrobic bez straty 10bp uhow (necro quest, caly djinn quest i kilka innych tego typu). Sam np zrobilem wszystkie misje explorer society poza koncowymi (Warlord tower na OF solo na moim lvl to fajne przezycie), Elf fortress zrobiony solo na 30 lvlu metoda"wchodze biore i uciekam" tez bylo fajne.
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 09-08-2006 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez móc - 09-08-2006 o 22:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
hit za 100 to nieco _powyzej_ mozliwego do osiagniecia _besthita_ na takich skillach z ta bronia.
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]() Rozumiem was najci że uważacie sie za najleprzych bo jeśli by tak niebyło to niewybrali byście tej profesji. Ale pomyślcie logicznie może i pare razy dogocicie przeciwnika ale zapomnieliście o tym że knight może i wali najmocniej z broni miotanej ale co z tego jeśli niewali na dystans?! knight z palem niema szans napewno bo jeśli są na tym samym lvlu to przecież najt niedogoni palka a palek bedzie go jechał średnimi hitami ale na dystans więdz sam niedostanie żadnego hitu a nawet jeśli to on też napewno będzie miał uhy. Pozatym nawet jeśli najt walnie z runki to mam ochote go wyśmiać. Spotykam wiele noobków najtów kturzy widzą jakie hity zadaje na potworkach i sie ze mnie śmieją że mam best hita za 37 z rużdżki bo oni walą po 80 ale niepomyślą o tym że sorc jest od walenia magią! Więdz co z tego że wale tylko po 37 z rużdżki ale zato moje udeżenie z runy będzie kilkanaście razy mocniejsze od jego udeżenia więdz ja też moge wyśmiać takiego najta.
Na koniec powiem tyle: Każda profesja jest dobra i karzda nawzajem sie uzupełnia a wy najci zamiast wyśmiewa sorków i drutów że mają cieńkie hity z rużdżek powinniście pomyśleć co byście bez nich zrobili?? Kto by wam runy robil (można upić w sklepie ale znacznie drożej)?? Kto by was uleczał?? kto by wam pomagał z oczyszczenia pola bitwy ze słabszych potworków używając UE? Pomyslcie troche zanim napiszecie że jesteście najlepsi... ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#195 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
gram knajtem i nigdy mi nie uciekl sork - jego poprostu SIE DOGANIA ! czy to na zakrecie czy na jakijes przeszkodzie.. pamietaj ze uciekajacy ma utrudnione zadanie ;] a co do tego to fakt Sorki i Druty sa przydatni..nietwierdze ze sa gorsi, kto by wam robil RUNY ? Cytuj:
![]() ale to tylko moje zdanie nie jestem znawca Oo a i powiem wam coś śmiesznego ostatnio moj qpel (sorek level 16) mowi ze bez problemu mi wkropi bo bedzie mi uciekal i mnie walil z rozgi a ja nei bede mogl go dogonic az tak do deda... xDxD ![]() ![]() potem powiedzial ze pall 8 level moze bez problemu ubić knajta na ponad 50levelu a i druid i sorek tez nie maja z nim szans... xD ŻAL mi go troche ale coz poradzic ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 16-08-2006 o 08:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Imię: Ariok Skalpel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Łi Ran id!
Świat: Elysia
Poziom: 217
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
huahuahuahu rozbawiles mnie ![]() 1.Kup sobie słownik. 2.Kilkanaście razy mocniej z run? xD 3.Bije z run wiecej niz ty... 4.W potwory 200+ na luzie wiec i tak bronia biala sie szybciej expi niz rozdzka...ale na wyzszych lvl-ach sorc nie expi z wandem ![]() 5.Emm czy nie zauwazyles ze na foolow jestes szyszy?50lvl moze ze spokojem dogonic 65 ![]() 6.Mam knighta 35lvl(do pekowania, ten sam swiat co ty) no i poczekam az wbijesz 35lvl...zobaczymy czy mi uciekniesz... @Ktos up nie udeze 100+ w kogos bez eq? xD best hit w czlowieka to 126 a w paladyna walnolem za 98(paladyn 52lvl qmpel z c-setem) no, faktycznie przesadzilem z tym 100 ale udezenia knighta w palka sa lepsze...palek nie ma tarczy a bolt ma mniej ataku ![]() edit. 1.Knight bije najlepiej z broni miotanej? ![]() 2.Haha jaki knight kupuje runy od magow...wydaje mi sie ze kupuja, jezeli ktos sprzedaje i sie nie oglasza na trade, poniewaz czekal by dluuuugo zanim kupi te 10bp uh... @Down mowie tu o walce, a jaki pallek bedzie atakowal z tarcza??Samymi runami mi duzo nie zrobi(Zaraz ktos pewnie napisze cos w stylu:"a palladyn potrafi walic z sd...Powah!Strach!Cierpienie!")
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 18-08-2006 o 15:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up palek nie ma tarczy? Moze jakis palek wypakowany boltami do pelna, bo zazwyczaj chociac dwarvenka zawsze jest schowana w plecaku.
Pomyslcie logicznie-goni was najt a wy nie macie shielda,runek, co robicie? Ja bym uciekal a nie probowal sil w bezposrednim straciu. Gdybyscie chociaz probowali gonic osobe, ktora stara sie wam uciec to napewno zauwazylibyscie mala rozniecw: wy goniac tracicie duzo na predkosci, poniewaz tzeba zawsze zrobic kroczek przerwy aby udezyc, a uhac sie/dawac exure vite/sio/gran mozna w biegu.
![]() |
#199 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Kurde następny jesteś do pekowania polaków?! Ja niewiem czy niektuży niepotrafią zrobumieć że niedość że na silverze żądzą brazole to jeszcze zamiast polak polakowi pomagać to jeszcze sie nawzajem wyżynają ![]() Apeluje do polaków z silvery żeby wkońcu przestali pkować swojich rodaków! Bo niedość że brozole są o wile mocniejsi ( w sensie lvlowym) od nas to jeszcze sami sobie przeszkadamy w zdobyciu więkrzego lvla! aha i jeszcze komentaż do twojej wypowiedzi ( a raczej pytanie) : dlaczego jak dasz folow to szybciej chodzisz? mi sie wydaje że tam samo... ale ja niewiem... wiem tylko że mój kolega ma 21 lvl i niemoże zupełnie za mną nadążyć jak ma folow :/ pozatym przecież jak ma sie więkrzy lvl to sie chyba szybciej chodzi więdz jak słabszy lvl może dogonić gostka z więkrzym lvlem? tylko odpowiedz normalnie jak czlowiek bo ja sie ciebie brzecznie pytam a ty mi odrazu że masz pk na 35... |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Czarnowaty Aris
Poziom: 21
Skille: xD
|
![]() @up
może chodzi o to, że gdy dasz fallow to informacja do serwera idzie tylko raz ( no i masz mniejsze "lagi"), a gdy chodzisz na strzałkach to informacje do serwera są wysyłane cześciej ![]() (taka moja HIPOteza)