|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#182 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Lepper: wicepremier w wyrokami który będzie wypraszany z posiedzeń... Kaczyńscy Brothers i spółka - co do nich mam? ich poglądy... pseudo prorodzinne które zalatują nacjolanizmem... a mundurkom mówię nie, podowy już wypisałem
![]() |
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@ontopic: Ubiór nie świadczy o człowieku, szczerze mówiąc wszystko mi jedno czy wprowadzono by mundurki czy nie, oby to nie były jakieś grube potopędne kaftany. Dużo tu piszecie o dziewczynach, które noszą biodrówki + stringi na wierzchu. Nie wiem , po co ta debata. Jeżeli chcą to noszą, nie podoba ci się-nie musisz patrzeć.
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]() heh..skądś to znam..
![]() mundurki xD tak jak napisano wyżej o prywatnej szkole niepokalanek..ja tam chodziłam;p porażka! Ale to też nei było tak.W klasie numer "0" nie było wogule mundurków,dopiero w 1 ,po pasowaniu na ucznia dostawałes taki hmm jak to nazwać?"fartuszek" to sie zakładało na ciuchy ibyły bluzki (granatowe i białe) z enblematen niepokalanek. PO lekcjach mogłes to sciągnąc i sobie chodzić w normalnych ciuchach ![]() Chociarz gdyby miały byc jakieś porządne to czemu nie xD |
![]() |
![]() |
#185 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() A nie pomysleli o tych, ktorzy w takim ubraniu poprostu moga sie zle czuc, moze poprostu ktos lubi chodzic w takim a nie innym ubraniu, a to ze pewien pan R. zmusza do chodzenia w jakis mundurkach ( swoja droga, znajac zycie beda to jakies, oblesne mundurki, do ktorych juz tylko bedzie brakowalo napisu "Polska dla polaków" ) Tak, btw, ciekawe z jakiego materialu mialy by byc uszyte, bo co jesli ktos ma uczulenie na jakies tam materialy, musialby doplacac zeby mu uszyli spcjalny ? Bzsens, a pan szanowny R. to niech sie wypałuje.
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Plusy mundurków:
- Łatwo zauważyć, gdy ktoś obcy wejdzie do szkoły - Nie widać różnicy majątkowej pomiędzy uczniami - nie musisz się zastanawiać, jak się ubrać do szkoły ![]() Minusy mundurków: - obciachowy wygląd - jak ktoś jest skatem i lubi szerokie to w mundurku będzie się czuł okropnie - trzeba dodatkowo za nie płacić, bo raczej szkoła nie zasponsoruje - każdy uczeń wygląda identycznie - Uczniowie ze szkół, w których nie ma mundurków będą mieli z ciebie polewe gdy będziesz chodził/a po mieście w drodze ze/do szkoły (bo chyba nikt by tego nie nosił 24h na dobę ![]() Wychodzi na to, że mundurki sux! |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
Giertych to idiota, i tyle. Ostatnio edytowany przez Gromnjir - 29-07-2006 o 20:15. |
|
![]() |
![]() |