Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-07-2006, 11:52   #181
Smetana
Użytkownik Forum

Smetana's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Imię: nie wiem
Domyślny

Cytuj:
Nie tobie to osadzac...
Dlatego 'IMO' .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-07-2006, 13:17   #182
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana
@Dobo
Co ci takiego Giertych zrobił? Dziwią mnie wszyscy którzy najeżdżają na rząd obecny, a większość z nich właściwie nie ma powodu, ale tak jest 'modnie'. Mnie szczerze mówiąc Giertych do czasu mundurków był obojętny, teraz go coraz mniej lubię.

@Gromnjir

IMO Bóg ukarze po śmierci takich pozerów.
Giertych: wywala ludzi z posiedzeń bo nie śpiewają hymnu... amnestia... mundurki... neonazistowski nacjonalista ma uczyć polską młodzierz -.-''
Lepper: wicepremier w wyrokami który będzie wypraszany z posiedzeń...
Kaczyńscy Brothers i spółka - co do nich mam? ich poglądy... pseudo prorodzinne które zalatują nacjolanizmem...

a mundurkom mówię nie, podowy już wypisałem

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2006, 13:39   #183
nalog
Użytkownik Forum

nalog's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2006

Stan: Na emeryturze
nalog ma numer GG 8298551
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
neonazistowski nacjonalista ma uczyć polską młodzierz -.-''
Ja też nie lubię Giertycha, ale nie myl neonazizmu z endecją, z którą on i jego ugrupowanie się utożsamia [zresztą wystarczy spojrzeć na ich guru: R. Dmowskiego żeby to wiedzieć].

@ontopic: Ubiór nie świadczy o człowieku, szczerze mówiąc wszystko mi jedno czy wprowadzono by mundurki czy nie, oby to nie były jakieś grube potopędne kaftany.

Dużo tu piszecie o dziewczynach, które noszą biodrówki + stringi na wierzchu. Nie wiem , po co ta debata. Jeżeli chcą to noszą, nie podoba ci się-nie musisz patrzeć.
stary 29-07-2006, 13:45   #184
Balveni
Guest

Domyślny

heh..skądś to znam..
mundurki xD tak jak napisano wyżej o prywatnej szkole niepokalanek..ja tam chodziłam;p porażka! Ale to też nei było tak.W klasie numer "0" nie było wogule mundurków,dopiero w 1 ,po pasowaniu na ucznia dostawałes taki hmm jak to nazwać?"fartuszek" to sie zakładało na ciuchy ibyły bluzki (granatowe i białe) z enblematen niepokalanek. PO lekcjach mogłes to sciągnąc i sobie chodzić w normalnych ciuchach Narazie ma dość mundórków ;p;p
Chociarz gdyby miały byc jakieś porządne to czemu nie xD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2006, 14:57   #185
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana
IMO Bóg ukarze po śmierci takich pozerów.
Ratunku!
Cytuj:
@Dobo
Co ci takiego Giertych zrobił? Dziwią mnie wszyscy którzy najeżdżają na rząd obecny, a większość z nich właściwie nie ma powodu, ale tak jest 'modnie'. Mnie szczerze mówiąc Giertych do czasu mundurków był obojętny, teraz go coraz mniej lubię.
Co mi giertych zrobił? Pomyślmy - polityka socjalna, marny populizm w postaci amnestii dla maturzystów, becikowego, kary śmierci dla pedofilów (katolicka moralność ;-) ) delegalizacji SLD, światopoglądowy ciemnogród, sprowadzanie liberałów i kosmopolitan (chociażby mnie) do zwykłych przestępców, nazwanie mnie lewakiem, argumentowanie się biblią, młodzież wszechpolska, wojciech wierzejski, popierania radia maryja, nacjonalizm, brak jakiegokolwiek wykształcenia potrzebnego do funkcji Ministra Edukacji (2 godziny warsztatów - śmiech na sali), próba zabicia mojej kreatywności (chociażby przez mundurki), populizm po raz kolejny, retoryka na poziomie deski klozetowej, próba narzucenia mi "jedynej słusznej religii". To mi zrobił.
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2006, 15:48   #186
Cafe
Użytkownik Forum

Cafe's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Cafe ma numer GG 5247922
Domyślny

A nie pomysleli o tych, ktorzy w takim ubraniu poprostu moga sie zle czuc, moze poprostu ktos lubi chodzic w takim a nie innym ubraniu, a to ze pewien pan R. zmusza do chodzenia w jakis mundurkach ( swoja droga, znajac zycie beda to jakies, oblesne mundurki, do ktorych juz tylko bedzie brakowalo napisu "Polska dla polaków" ) Tak, btw, ciekawe z jakiego materialu mialy by byc uszyte, bo co jesli ktos ma uczulenie na jakies tam materialy, musialby doplacac zeby mu uszyli spcjalny ? Bzsens, a pan szanowny R. to niech sie wypałuje.
Cafe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2006, 17:22   #187
Smetana
Użytkownik Forum

Smetana's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Imię: nie wiem
Domyślny

Cytuj:
Co mi giertych zrobił? Pomyślmy - polityka socjalna, marny populizm w postaci amnestii dla maturzystów, becikowego, kary śmierci dla pedofilów (katolicka moralność ;-) ) delegalizacji SLD, światopoglądowy ciemnogród, sprowadzanie liberałów i kosmopolitan (chociażby mnie) do zwykłych przestępców, nazwanie mnie lewakiem, argumentowanie się biblią, młodzież wszechpolska, wojciech wierzejski, popierania radia maryja, nacjonalizm, brak jakiegokolwiek wykształcenia potrzebnego do funkcji Ministra Edukacji (2 godziny warsztatów - śmiech na sali), próba zabicia mojej kreatywności (chociażby przez mundurki), populizm po raz kolejny, retoryka na poziomie deski klozetowej, próba narzucenia mi "jedynej słusznej religii". To mi zrobił.
Ok, część mogę to zrozumieć, ale pewnie połowa innych krytykujących osób nie ma żadnych powodów, ale chcą pokazać jacy to są trendy i cool .
stary 29-07-2006, 17:57   #188
Marek Tibioman
Użytkownik Forum

Marek Tibioman's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła

Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
Domyślny

Plusy mundurków:
- Łatwo zauważyć, gdy ktoś obcy wejdzie do szkoły
- Nie widać różnicy majątkowej pomiędzy uczniami
- nie musisz się zastanawiać, jak się ubrać do szkoły
Minusy mundurków:
- obciachowy wygląd
- jak ktoś jest skatem i lubi szerokie to w mundurku będzie się czuł okropnie
- trzeba dodatkowo za nie płacić, bo raczej szkoła nie zasponsoruje
- każdy uczeń wygląda identycznie
- Uczniowie ze szkół, w których nie ma mundurków będą mieli z ciebie polewe gdy będziesz chodził/a po mieście w drodze ze/do szkoły (bo chyba nikt by tego nie nosił 24h na dobę )
Wychodzi na to, że mundurki sux!

22/08/2005r. - mój 100 post na forum :-)
Marek Tibioman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2006, 18:02   #189
kaczi
Użytkownik Forum

kaczi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Daleko Ci do mnie. Sklep: Skate Shop.

Stan: Niegrający
Wyślij wiadomość przez ICQ do kaczi kaczi ma numer GG 4029572
Domyślny

Cytuj:
Tak, btw, ciekawe z jakiego materialu mialy by byc uszyte, bo co jesli ktos ma uczulenie na jakies tam materialy
Z tego, z czego są robione prześwitujące bluzki dla pań

Jestem jaki jestem to fakt
Lubie kiedy buja sie mój świat
Poruszam sie raz w przód raz w tył
Ja piłem, pije i będę pił
Historii mojej nie pozna nikt
Znów świat się buja a ja z nim
To nie jest wyścig , to nie próba sił
Ja piłem, pije i będę pił.

kaczi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2006, 20:12   #190
Gromnjir
Zbanowany

Gromnjir's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
+ chec wprowadzenia prohibicji na terenie niedaleko Woodstock podczas trwania Przystanku, sprowadzanie wszystkiego do 'jedynej slusznej ideologii'

Giertych to idiota, i tyle.

Ostatnio edytowany przez Gromnjir - 29-07-2006 o 20:15.
Gromnjir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania