![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gratuluje Rebirth !! Oby tak dalej.
Ja od niedawna gram na Nebuli i ciesze się, że przynajmniej tu mogę sobie poczytać, bo zbyt wielu wiadomości to nie mam ![]() btw, rebirth nie spoczywajcie na laurach i pamiętajcie, że ciągle musicie być czujni, bo oni pewnie coś kombinują. Może żeby na koniec odwalić coś dużego. STAŁA CZUJNOŚĆ SIĘ LICZY I POWODZENIA !! Ostatnio edytowany przez orion137 - 22-02-2006 o 13:23. |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() A może jakieś screeny, filmiki z fraga na wizzie ? Elmer..?
|
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja również chętnie bym obejżał sobie jakieś filmy albo screeny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda, no ale mówi się trudno. Ale w razie gdybyście coś mieli to wrzucajcie
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() Widzie 2 nowe dedy : Fire de'Down i Blaze El'dontre
Feb 23 2006, 23:05:19 CET Killed at Level 71 by Outsider Rebrith and by Hespios Feb 23 2006, 18:20:44 CET Killed at Level 64 by Lapka of Fear and by Hespios Niezle Reb.. szaleje ![]() ![]() Gauwartt'Pulse nazekal na Reb ze to PA na forum tibia.com ... ale on niejest polakiem wiec sie tym nietrzeba przejmowac ?? ![]() Przypomnialo mi sie ze tez odczulem Pa jak po godzinie expienia na dragach w edron jak czekalem na resp nagle wpada Mel nic niemowiac zaczyna expic na dragach ja sie pytam oco chodzi ? ja tu expie a on ze ,, przeciesz niebede cie prosic'' LOL ( a mialo byc tak dobrze ) |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() No tak niestety ejst, szkoda ze na fragach Fire~ jest Out.
Koniec koncow jest tak jak bylo tylko ekipa rzadzaca sie zmienila. Oczywiscie ejst duzo spoko ludzi w Reb, ktorzy za PA nie sa, ale znajda sie tez czarne owce, wsrod nich taka jedna najczerniejsza ^.^ |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() Nawet ci co sa w reb musza dupe licac h lev i byc cicho .. pewnie pamietacie zaco wy***ali mandana ;/
Niemoge tego strawic jak mozna kogos ubic za zabicie zerka lol a tak dla wszystkich to niedogadacie sie z apo bo on ma 2 ownerow ![]() Chyba uniezalezniony mi kiedys mowil ze reb walczy z oszustami a sami co robia to jest zalosne podam wam kilka przykladow : Xakan Dazor sprzedal postac za 150 euro a obecny owner ma pasy i gral Wolgler De'Zul kiedy mial gana , Gohoode tez ma 2 ownerow , Majqu to gej .. mozna by jeszcze kilku wymienic Dobrze ze juz niegram na tym serwie bo robi sie coraz gorzej .. jesli ktos chcialby kupic tusk shield , silver dager , i pare innych itemow ktore mi zostaly to moge tanio odsprzedac albo zrobic world trade na refugie.. |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol!!!!
Uniezalezniony lizal dupe Phyrexian, a to co mowil jest smieszne. Phyrki tez nie sa czyste. Baxter sprzedal chara a potem go rec keyem ukradl, Wizz Sqeensy i wszystkie inne ziomki tez sharowaly, aot erm ze ktos sharuje to ich sprawa. A sharuje wiekszosc h lvli i nie tylko z Reb takze to nic nowego. Aha mozesz powiedziec Uniezaleznionemu ze podal zla cene Xakana. ^.^ |
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Po 2: Nikomu dupy nie liże i ta sytuacja mnie też zaczyna w****iać. Jak się pewna sprawa nie wyjaśi to przestane się podpisywać pod Rebirth. po 3: Teraz możesz bluzgać jak już odszedłeś z servera. Dlaczego nie byłeś taki mocny wcześniej? |
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Exiva
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wszystko fajnie że Server jest Polski, tylko wqurza mnie ze polacy polaków zabijają ;/ Ale można przecież cos z tym zrobic ;p.
Według mnie na Nebuli robi się coraz lepiej, coraz mniej PA, i spoko hlvl(nie kozaczą tak). Bardzo mi się podoba zachowanie Friidy która coś robi aby ten server stal sie jeszcze fajniejszy i więcej osób tu grało. Bravo!! |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() no tez musze przyznac ze server sie zmienia i sa ludzie ktorzy potrafia np wyprosic elegacko z respa ale sa tez chole*** chamscy ludzie
np Rowerzystka kolega treni sobie na rotach tam na pohu i zawsze mial 1 rota na red i jak zabijal drugiego to szedl po kolejnego a rowerzystka jak zeszla to zawsze mu rota zabila jak po niego szedl a nieraz jak wychodzil po rota i ten z red zostawal to nawet z tylu to nawet tegu ubijala a to bylo juz chamskie ale naszczescie wbil juz 70/70 i niemusi sie z takimi chamowami meczyc ;P |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() jA *******e wy mowicie ze reb jest wporzo
ja mam inne zdanie -.- wczoraj byl baseshe qest -niewiem jak to napisac dobrze ale ci co szli podobno musieli zaplacic za wykonanie po 10k dla rebisth albo nie idą czyli osoby z reb.. idą za darmo a inni muszą płacic za questa do qrwy nedzy co to jest albo ostatnio ide se na poh expie se a tu nagle qrwa z nikond ./..... do mnie wy*******aj albo dead wiec co to qrwa jest -.- |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
to jest oczywiste ze sie placi nie chcesz placic znajdz ekipe co pujdzie z toba i zrobicie sami xD oni biora 10k od osoby ale za to masz 99% ze tego questa skonczysz i dostaniesz nagrody jak dlamnie to mozesz tego qesta zrobic solo xD @elmer duzo sie dzieje ale jakos z ludkiem nie kapujemy o co wickaninie chodzilo z odejsciem jak mozesz nas osiwiecic to pisz na pm ![]()
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 26-02-2006 o 10:17. |
|
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Erm, potwierdze ze nic takiego nie bylo jak placenie za quest. Byla opcja zeby wziac Koqu do pomocy i dla usprawnienia questu, ale Hespios zdecydowal ze sobie poradzimy.
A co do dzialan Rebirth. Wam sie marzy jakis cud serwer. Jasne jest ze zawsze cos bedzie nei tak. Sa random pkerzy jak wszedzie. Swiat mniej wiecje jak kazdy inny, tylko wojen troche wiecej. A co do mowienia ze Polak zbaija Polaka to jest to dla mnie zabawne. Dla mnie ta gra toczy sie niejako ponad narodowoscia. Kolege z Brazylii traktuje tak smao jak tego z Polski czy ze Szwecji. Liczysie to co ktos robi w rgze i jak sie w niej zachowuje, a nie gdzie sie urodzil. Dlatego przynajmniej ja nie mam oporow do tego zeby zabic Polaka, oczywiscie majac powod do tego. |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Exiva
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Według mnie prawidłowo że Rebirth pomaga w wykonaniu Banshee questu.Bo jescze jak ktos nie mial zrobionych wrl to bardzo trudno go wykonać. Byłem u kumpla jak on wykonywał.Dobrze że przyszedł Goho i im bloknął wrl.I tak pare blockerów i nawet shooterów padło ;/.Na koncu weszli w tp i sie do miasta tp, bo tyle run zeszlo ze nie starczylo by do Final roomu.Tyle run tam schodzi ze ***.Quest za***iscie trudny dobrze ze Rebirth pomaga.
|
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeciez nam Rebirth w zadnym quescie nie pomagalo. Robilismy questa jak kazda inna druzyna, tn blockerow bylo dwoch, takze moze troche ianczej niz inni. Nikt nie robil questa po to zbey pomoc, kazdy robil go pierwszy raz, a ze byli tam ludzie z Reb to co w tym dziwnego? Tez wbijaj lvle i tez msuza robic questy, ot cala filozofia.
|
![]() |