|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Który moderator powinien stracić posadę? | |||
$corcerer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 24.47% |
Dabek |
4 | 4.26% |
Dwimenor |
1 | 1.06% |
gimli syn gloina |
4 | 4.26% |
Gremlin |
3 | 3.19% |
Hegemmon |
2 | 2.13% |
Magus |
2 | 2.13% |
MayGyver |
2 | 2.13% |
p.l |
0 | 0% |
Raul |
11 | 11.70% |
Raynold |
2 | 2.13% |
Shinjix |
5 | 5.32% |
Zaglada |
3 | 3.19% |
besn |
6 | 6.38% |
gangrel666 |
14 | 14.89% |
Tanatess |
12 | 12.77% |
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Przestancie sie wkoncu osmieszac i zachowywac jak idiotyczne dzieci z przedszkola!
@do modow podobno zeby zostac modem trzeba prezentowac jakis poziom... to moze wkoncu niech niektorzy z was go zaprezentuja i przestana odpisywac na zaczepne posty nie majacych o niczym pojecia dzieci, zamiast w co drugim poscie im powtarzac ze nie maja o niczym pojecia? Pokazcie klase a nie znizajcie sie do ich poziomu! @do znajacych-sie-na-moderowaniu-i-tym-kim-powinni-byc-modowie moderowal ktos z was kiedykolwiek jakies wieksze forum? Nie wspominajac o forach jak to, przez ktore przewija sie dziennie ponad 1000 ludzi? niech zgadne... nie! wiec zanim zaczniecie sie wymadrzac, pomyslcie troche w sposob obiektywny! @Drom zamknij ten temat, bo jakiekolwiek bylo jego zalozenie, wyszlo z niego miejsce do bluzg biednych pokrzywdzonych dzieci ktore najlepiej na calym swiecie znaja sie na moderowaniu... a chyba nie to mial ten temat na celu? Skonczcie ta zenade...
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() @Gtyk
Umiesz dobitnie wyrazić swoje racje. I masz rację.
#184 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
|
![]() Oxygane@
Po pierwsze jak sam jestes taki superuczciwy to powinienes sie nie zgodzic. Na moje najechales na $corcerera tylko dlatego, zeby potem upokorzyc dr omadera i wyjsc na bohatera. btw. zapomniales przeprosic $corcerera. |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Mi to wygląda na przekręt.. Kiedyś już się dałem nabrać na temat o tym jak Hege niby zrezygnował z bycia modem ; )
Wg mnie wszyscy moderatorzy spisują się dobrze, jedni bardziej, jedni mniej.. Jednych widzę częściej, jednych rzadziej, ale jednak kazdy z nich coś dla forum robi. Przecież noob'ów na forum jest coraz mniej pomimo tego, że Tibia się bardzo szybko rozpowszechnia a co idzie za tym, na tibia.pl rejestruje się coraz więcej newbie i noob'ów.. 1 na 100 to normalny user.. Pewnie zaraz mój post wykasuję Drom ; ) No trudno..
Ostatnio edytowany przez Monte - 08-01-2006 o 15:53. |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() ktos tam kiedys napisal
"nie kloc sie z glupkiem bo sciagnie cie do swojego poziomu i zniszczy doswiadczeniem" W tym wypadku wlasnie to nastapilo i jak napisal gtyk - kazdy kto mial wyrazic swoja opinie to zrobil - zamknijmy to. Jak dla mnie po tym co drom zrobil - powinien podac sie do dymisji. To jest moje konczace zdanie
#188 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Vallo, na szczęście jest tak, że w rozmowie mądrego z głupim to głupi się uczłowiecza.
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() zauwazyliscie, ze najwiecej jest glosow na tych modkow, ktorzy najbardziej sie udzielaja w tym temacie? nie mowie, ze to cos znaczy, poprostu to dosyc ciekawe...
#191 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#192 |
Nieobecny.
|
![]() 16:42:54 <Scorcerer> "btw. zapomniales przeprosic $corcerera."
16:42:58 <Scorcerer> PRZEPROŚ MNIE! 16:43:55 <4384632> ssij 16:44:09 <4384632> nie lubie cie i nie bede przepraszal 16:44:27 <4384632> to ty powieniens byc mi wdzieczny, ze powiedzialem prawde 16:44:29 <4384632> i oddac mi ****a tego opa Dwulicowość to twoje drugie imię? dzięki. |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo
Stan: Na emeryturze
Imię: Rycerzyk Daro
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
|
![]() skoro zostali wybrani moderatorami nie powinno sie ich z tego usuwac(chyba ze juz wogole nic nie robia na forum). nie wiem po co ten temat... tu kazdy moze dac jakies byle jakie oskarzenie wyzucenie modow powinno byc przeglosowane przez samych modow a nie przez nas forumowiczow...
takie jest moje zdanie w tej sprawie. $corcerer trzymaj sie ![]() ![]() mam nadzieje ze rzadzacy forum to przeczytaja i sami swa sprawe zalatwia bez zwracania uwagi na wyniki glosowania gdyz nie beda prawdziwe bo kazdy moze zaglosowac jak chce a powod se wymyslic ![]() i apeluje by inni tez nie glosowali... my tylko z tej strony korzystamy...
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Tak... i taka spotyka mnie wdziecznosc, za narazanie sie ludziom w rl, za***iscie.
|
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co Scor, ja np. też Ciebie nie lubię. Zagłosowałem na Ciebie, chociaż szybko wykryłem, co jest grane.
#196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Ciekawe czy modek z którym się kłuciłem też został ukarany bo wkoncu na tym forum jest "sprawiedliwość" |
|
![]() |
![]() |
#197 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 08-01-2006 o 16:07. |
|
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Bardzo mądrze powiedziane,Sam od pewnego czasu mam przyjemność moderować malutkie forum mojego kumpla,25 userów,Pare-parenaście postów i 1-2 tematy dzienie,Niestety kolega,admin niezbyt okazuję swe umiejętności,i sam daje złe przykłady,a na tym forum dostał by bana w trzy dni,Nawet przy tak małej liczbie postó i tematów,trafia mnie szlak,bo wchodze tam raz na godzinkę dziennie,I co trzeci post idzie do kasacji,ci drugi user musi dostać ostrzeżenie.Bo tego nie da się przypilnować,ludzie twierdzą że są mądrzejsi.Dlatego naprawdę nie wyobrażam sobie pracy takiego modka z tibi.pl Wydaje wam się że widzieliście tutaj dużo?? 3/4 postów,tematów kasowanych dziennie nie widzieliście.Bo modkowie nie raz nie lubia się chwalić powodami kasacji,jest to naprawdębardzo trudne,pracochłonne zajęcie. I ci któzy muwią że chodzą do szkoły,mają dziewczyny.A znaleźli by czas na forum,są w wielkim błędzie.NIestety większość Adminów ma już przeszło 18-stkę,i wy nawet nie potraficie sobie wyobrazić ile człowiek w tym wieku ma spraw na głowie,Proponaował bym założyć forum testowe,i dać tych wszystkich cwaniaków na modków,poczym przez tydzień będziemy wchodzić,i symulować tibię.pl Zobaczymy jak dadzą sobie radę...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 08-01-2006 o 16:10. |
|
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drom suxxxx
Scor suxxxx Oxy tego lubiem i Raula 2. Gangrel i Tana spoko ziomy [byleby Tanie zimno nie było]. Tutaj pojawia się syndrom dyrektora elitarnej szkoły.
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Po numerach jakie Oxy odprawiał zwątpiłem już we wszystko. Tylko czekać jak się dalej sprawa potoczy.
|
![]() |