![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: kŘäkow
Imię: Xadue
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 113
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Zabijmy te nędzne kreatury uzywajace macra! Spalmy ich na stosie! ![]() PS. Tak serio nic nie zrobisz ![]()
![]() |
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Pokornie całuję cię w dupcie i przepraszam, że śmiałem wywnioskować z twojego posta, że używasz cheatów. Post pisałem do tych, którzy używają. Sorry, ale muszę cię pouczyć: Nigdzie nie pisałem, i nie miałem chęci pisać tylko o świetle w takiej TBI itd. Ja pisałem ogólnie o cheatach, a wszyscy wiemy, że używając go możemy bardzo znacznie wplynąć na PVP, expienie (światło ma jednak wpływ na expienie, i to duży) etc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Metos De'Flite
Profesja: Knight
Gildia: Brotherhood of Fenix
Świat: Titania
Poziom: 50
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Po pierwsze macra są dla ludzi.
Po drugie słuchaj cip softu i bądż mu posłuszny to długo nie pograsz. Po trzecie mi to wcale nie przeszkadza jeżeli ktoś używa tbi tylko po to żeby caly czas nie wrzucać exury i zmieniać celu ataku. Po czwarte jeżeli ktos afkuje (czego nie lubie) to będzie afkował nawet z bez tbi. Po piąte ja tego nie używam =-p |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
![]() przeczytalem poltorej strony i juz nie moge wiecej : )
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
spleen od poczatku twierdzi ze robi to wszystko dla T R E N I N G U. kto mowi ze jest genialnym programista ? btw. ktorstam kolega watpiac w altruizm spleena rzucil haslem " rozgryza kilka godzin XXX" ... skad wiesz ? siedzisz kolo niego ? nie pozdrawiam uzytkownikow-idioto. pozdrawiam trzezwo mysalcych, Hayne : ) [tibia.org.pl user ...] Ostatnio edytowany przez Haagarson - 06-05-2006 o 16:33. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Przemyśl
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Sądząc po Twoim mlev to wnioskuje, że też używasz bota! Już wyjaśniam. Secura - świat non-pvp, więc nie jest problemem zostawić sobie postać w jakiejś wieży na noc i nie martwić się o deda. Tak - są tzw. czarne listy, ale jeśli znajdziesz dobre miejsce to nikt Cię nie znajdzie. Sprawa sp - w TBI jest opcja, która po skończeniu się sp trenuje Ci mlev, za pomocą czarów typu 'utevo lux'. Więc wątpie żebyś wbił taki mlev jedynie o własnych siłach. Jeśli się mylę to przepraszam, takie jest moje zdanie. Pzdr, fr3ak Ostatnio edytowany przez fr3ak - 07-05-2006 o 12:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Tomek
Świat: Real life
|
![]() Yeah, spleen glupi hacker, ojębąl 350265* idiótów ktorzy sciagneli TBI. Najsmieszniejsze jest to, ze skarg na hacki bylo moze z 20~. 100% ze z innego powodu, bo po postach mozna bylo poznac ze idióci, ktorzy nie potrafia wlaczyc antyvira i wchodza na strony 'frea-pakk', a potem, ze to niby wina TBI i spleena ktory hackuje wyselekcjonowanych 20lvl druidow ze scale armorem i brass legsami, wybranych w skali 1 shackowany na 17500 czystych. A moze trafi akurat na ciebie? ;d
*dane z dnia 7 maja 2006 r ![]() @up - No... i jeszcze EO cheatuje i Cachero i (nie pamietam wiecej hlvli ;d - nie gram w tibie) bo maja za wysokie lvlve. Tego sie przeciez NIE DA zrobic bez bota! ;o [Tibia.org.pl moderator] Ostatnio edytowany przez alienXX - 07-05-2006 o 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wmawianie ludziom, że w TBI jest keylogger jest bez sensu -.-
Primo - nie ma. Secundo - to jak walka z piractwem - wszyscy wiedzą, że jest złe, ale i tak kopiują i kupują piraty. Więc wszyscy przeciwnicy TBI: odpowiedzcie sobie sami czy kontynuowanie tego tematu ma sens... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Primo, jaką masz pewność, że nie ma keylogga, albo że hasła nie wysyłają się same? Tylko spleen wie, czy to jest czyste czy nie. Może i jacyś modkowie z tibia.org.pl i go znają, ale dlaczego i im miałby nie wkręcać kitu?
Secundo, piractwo to nie to samo, piractwo to już kradzież... A jakieś cheatowanie w marnej gierce jest niezgodne tylko z jej regulaminem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
The Witcher
|
![]() Poprostu niektórzy nie umieją do nieczego dojść samemu. Część pisze, że to tylko głupia gierka i oszukiwanie tutaj to nic wielkiego. Dokładnie taka mała głupia gierka a wy nawet tutaj nie umiecie sobie samodzielnie poradzić, nawet temu nie umiecie sprostać ? Potem sobie wmawiajcie jakie to super macie postacie i skille. Ja wam współczuję. Uczciwi gracze przynajmniej mogą mieć satysfakcje z grania.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Inferno
Stan: Rookstayer
Imię: Alric Avatara
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 21
Skille: 22\25
|
![]() tak wogule to TBI ma keyloggera, a nie jest takie super. Tak wogule to jest wiele lepszych botów (testowałem je z ziomkami na otsie
![]() jednak cheatowanie na prawdziwej tibi jest takie głupie... na otsie to całkiem inaczej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Nie kapuję czemu na OTSie niby można cheatować, a w Tibii nie...
Jeśli już miałbym używać jakichś wspomagaczy to prędzej zrobiłbym to w real tibii niż na OTSie, który traktuję tylko jako miejsce do skillowania pvp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@alienXX Nie pisz o hackowaniu bo wszyscy wiedzą, że TBI jest czyste. Chodzi raczej o to, że uczciwi gracze przestają się bawić w te klocki z powodu cheaterów, dla których gra z botem ma tylko sens. A powodów przecież może być wiele. A jakby nie patrzeć gdyby nie spleena TBI to na pewno używaliby innych macro, dlatego ja osobiście nic do was nie mam. To nie wasza wina, że ludzie nie dorośli do takich programów. :') |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() edit: jesli ktos mi nie wierzy, to patrzcie na date rejestracji. Marzec 2004. Na forum tibia.org.pl Grudzien 2003 ![]() Ostatnio edytowany przez alienXX - 09-05-2006 o 08:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zin Falo
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 61
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Temat do spalenia xD
I tak nigdy nie powstrzymasz ludzi używających Botów , macro , cavebótow etc , itd . Tego nie mozna zwalczyc w 100 % . Zawsze znajdą się jakieś noooby albo 10-latki mające all w D. ![]() to ó -ironia jakby ktos sie nie skapowal ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Tibia jest tak skonstruowana,że żeby być w niej "dobrym" to trzeba poświęcić mase czasu na gre więc trzeba być ,albo maniakiem grającym po 12g dzienie,albo używać bootów, albo dzielić konto pomiędzy kumpli...morał taki,ze jak chcesz mieć "dobrą" postać to nie ma idealnego wyjścia
![]() tak na marginesie zwsze śmieszy mnie to,gdy ktoś autorytatywnie orzeka,ze na dany temat powiedziano wszystko i trzeba go zamknąć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale po kolei: Ludzie może i nie powinni kończyć z powodu cheaterów. Ale co zrobić jak złodzieje zabawy osiągną wyższy level od ciebie i zaczną cię huntować? Wyjścia nie ma, bo to po prostu gra. A jakby nie patrzeć kończysz w tym momencie przez to, że ktoś używa cheatów. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |