![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Sieradz
|
![]() Cytuj:
Edit: Poprawiłem błędy ortograficzne. Ostatnio edytowany przez Dweron Abyth - 12-02-2006 o 14:44. |
|
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Pythera
|
![]() A co z użytkownikami korzystającymi z light hacka? Ich filmy będą przyjmowane? Bo narazie oglądnąłem jeden filmik z wysokim wynikiem i zauważyłem light-hacka.
Pan Bati Hamilton(na forum nick Spoonish), choć miał bodajże 7 torchów w bp, biegał po jaskiniach z p-spiderami w zupełnych ciemnościach. Na początku troche sobie przyświeciał, ale są momenty, gdzie przez 15 minut biegał w ZUPEŁNYCH CIEMNOŚCIACH, a jakoś widział p-spidery, uciekał przed nimi nie wpadając na ściany(co jest BARDZO trudne bez żadnego, powtarzam żadnego źródła światła ![]() Idę oglądać następne filmy z wysokomi wynikami, może znajdę kolejnego oszusta. ![]() A tak przy okazji, nie będzie chyba dobrych zgłoszeń z Furory(przynajmniej z godziny od 11 do 18). Biegało tam tak dużo ludzi, że trafienie nawet na częściowy resp było wielkim szczęściem. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
|
![]() Ten konkurs to poprosru ... ah szkoda slow ;p
Powiedzcie co udowadnia ten co wygra? ze ma kolegow na rooku kasiastych co mu eq i inne itemy podrzuca? ze umie wysiedziec 4h przed kopmem? Ze zdobyl 12k expa cheatujac? Niech ktos zdobedzie 7k bez pomocy, zaczynajac z clubem i jabuszkiem.Poprzednie byly super, trzeba bylo cos potrafic a nie tylko biegac i klikac na potrowku i czekac jak ktos przyniesie lfluidy... Nastepnym razem zastanowcie sie troche dluzej nad zasadami, wszystko bybylo doprze gdyby trzeba bylo grac samemu od poczatku. Cya i Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Oszustem jest Pan Pulass Hamilton, ktorego kolega Allan Alder (sam podał jego nick w swoim zgłoszeniu) blokował wejscie do jaskini poison spiderow innym graczą. Mam to udokumentowane na swoim filmie, bowiem i mnie nie chciał wpuścić, dopiero po sprzeczce udalo mi sie wejsc. Zainteresowanych zapraszam na: http://www.oxy.pctweak.net/12136.rec już nie pamietam, ktora to była minuta, ale gdzies na początku
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
|
![]() wjekszosc graczy ktora brala udzial w tym konkursie chyba wlasnie expila na poison cave. I blokowanie wejscia do tego expowiska powino sie równac z dyskwalifikacja. Ja przez pierwsze 2 godziny expienia bez poison cave (byla zajeta przez rydwan hamilton) wbilem 4 k exp a w drugiej polowie 5 k exp poniewaz moglem spokojnie wejsc na poison cave
![]() Edit: A TAK WOGOLE TO KONKURS BYL SUPER !! Ostatnio edytowany przez Dweron Abyth - 12-02-2006 o 14:47. |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]() Jestem Zły
Gram sobie juz ponad godzine robie filmik mam 4,500 expa a tu nagle lag kik ![]() mialbym szanse na pacca ale trudno ![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]() Wg mnie konkurs nie był głupi.
Chociaż niektorzy naprawdę przesadzili, bo prosząc rookslayerów o pomoc z przynoszeniu life fluidów czy blokowaniu wejścia do jaskini, w końcu miał to być konkurs, w którym było na celu pokazanie ile expa można zdobyć na rooku, ale wg mnie powinno być dozwolone tylko eq i itemki takie jak shovel czy rope, a zabronione powinno być używanie life fluidów (chyba że samemu się uzbierało kase na nie i samemu się je qpiło, bo wyręczanie się rookslayerami jest trochę nie fair). Ale myślę, że organizatorzy docenią osoby, które w żaden sposob nie złamały żadnej zasady z regulaminu konkursu. I jeszcze co mi się nie podobało to to, że można było próbować kilka razy, ktoś znalazł fajny sposób na szybki exp, a pózniej ktoś obejrzał jego film i lepiej się przygotował i wygrał. To tez jest troche nie sprawiedliwe. Ja uzyskałem 4,539 expa w ciagu 4h. Mi to wystaczy, ale czy wystarczy, żeby wygrać --> TIME WILL SHOW IT!! ![]() ~~**Pozdrowienia dla Tibia.pl i osob odwiedzajacych ta strone**~~ |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]() Ja mielm 6.5 k exp ale k***a dziwnym trafem nie napisalem Odlotowe;/
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lfy - NIE
EQ - TAK Zdobycie full eq na rooku zajmuje gura 2 godziny. A głuwnym celem tego ze mozna przekazac eq jest to zeby nie byly na filmie pokazane questy. |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Profesja: Paladin
Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
|
![]() Pomysł na konkurs na roku
![]() ![]() PS:ale juz popracujcie troche nad regulaminem bo jest zakrecony jak sloik od ogorkow ![]() Ostatnio edytowany przez miszko77 - 12-02-2006 o 13:03. |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Komentarze tak to mogę ując tutaj moją wściekłość....
Na 100 % stawiam że wygra osoba który dostaje Eq od kolegi lub sobie przełoży w danym miejscu. Co może zrobić osoba która bierze w konkursie udział bez EQ?! Jego szansze maleją około 70 % że wygra.... Moglibyście ,wy drodzy moderatorzy ustalic że Eq bierzemy z swojej Ręki. Tzn: zabijam potworka i jest moje... Lub kupic... Otrzymywanie Kasy lub branie z kogos ciała LOcika powinno byc karane.. ODnoścnie 2 sprawy dałbym 1 i 2 Nagrode OSOBIE Która nie uzyła dopalaczy tzn "eq,life fluidków ,cash" ibrak pomocy od kolegów... ![]() A CI którzy są aż tak cfani i uzywaja dopalaczy niech graja o 3 mIEjsce..... ![]() Thx za wysłuchanie... |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]() Ja bym sugerowal takie cos, ze moze dac pierwszenstwo dla tych, ktorzy pacca nie maja. Mnie na przyklad nie stac na pacca i nigdy go sobie normalnie nie kupie, a wcale bym sie nie pogniewal, zeby mi ktos udostepnil paccowa czesc tibii
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Ale narzekacie, macie takie problemy, że szok...nie poradzicie nic, że regulamin nie był dopracowany
![]() ![]()
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Rachimek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flowers of Vampire
Świat: Julera
Poziom: 38
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() widać ludzie maja problemy z czytaniem
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() tylu warnów w jednym temacie jeszcze nie widziałem :X
|
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Imię: Danrahses
Profesja: Paladin
Gildia: Black Devils
Świat: Celesta
Poziom: 44
Skille: 77/58
Poziom mag.: 15
|
![]() Ten pomysł ma wiele wad. Brak jasnych określeń np. możesz mieć tylko najlepsze eq, żadnych life fluidów i kasy.
Mój pomyśl wygląda tak (albo tamten anulować albo zrobić drugi): Każdy zaczynałby z początkującym eq żadnej pomocy kolegów ![]() To mój pomysł, problem polega w tym komu by się chciało to sprawdzać ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() 24h, to dojść czasu aby najpierw zebrać sobie ekwipunek a potem przekazać postaci konkursowej. Gdybyśmy zabronili dostawania eq bardzo ciężko byłoby udowodnić, że to ciało znalazło się tu przypadkiem itp.
Sugestia Danrahses'a jest bardzo podobna do pierwotnej wersji regulaminu-gdzie nie można było dostawać żadnej pomocy. Jednak doszliśmy do wniosku, że to nie ma sensu. W trakcie typowania wyniku, jak i po ogłoszeniu ich bardzo wiele głosów podniosłoby się iż ten film nie powinien wygrać bo coś tam. A tak-my mamy spokój z tym, wy macie spokój-jest sprawiedliwiej i wszyscy są szczęśliwi. Pamiętajcie, że ten konkurs nie polega na "zebraniu jak najwięcej gp/eq w 4h" ale na zebraniu "jak najwięcej exp w 4 h". W ten sposób ludzie koncentrują się tylko na zbieraniu doświadczenia, a nie łażeniu po sprzęt. Z swojej strony zawiodłem się na uczciwości. Przejrzałem kilka filmów na chybił-trafił z pierwszej dziesiątki i widać, że używali lighthacka. Proszę państwa-takie rzeczy od razu widać. Nawet jak zapalacie pochodnie dla niepoznaki.
![]() |
#199 |
Guest
|
![]() Konkurs byl calkiem spoko
![]() Zanim sie zaczal kilka godzin zbieralem kase na fluidy ![]() A jak ktos marudzi to po prostu jest wsciekly ze nie mial dobrego wyniku ![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troszke ten konkurs był niedopracowany.Sądze że powinna być jego powtórka.Powinno sie samemu opracować jak załatwić eq wciągu tych 4 godzin i zrobić jak najwięcej expa.. A nie że ludzie wcześniej przygotowali se 5 bkpkow life fluidów full eq i 563456 strzal a drudzy którzy weszli później na kompa nie mieli już szans na załatwienie se czegoś
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |