![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
A wiesz ze zagradzanie drogi jest karalne-.-Jak by ktos madry napsial do GM to bys albo dostal bana (zadko) albo upomnienie i by cie GM przeteleportowal tak ze bys nie blokwoal przesjcia-.- |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Cytuj:
A wiesz ze zagradzanie drogi jest karalne-.-Jak by ktos madry napsial do GM to bys albo dostal bana (zadko) albo upomnienie i by cie GM przeteleportowal tak ze bys nie blokwoal przesjcia-.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bo GM-owi chce sie sprawdzać czy na rooku ktoś przejście zablokował
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() noob:cze or hi
ja: ? noob:? ja:co chcesz? noob:a ty? ja:to ty 1 napisales wiec sie pytam co chcesz ? noob:niew*****aj mnie bo cie zdeduje na maine ja: no keal blyx ;< noob:jusz masz hunta ja ![]() noob:to hodz na maine ja:mam4 lvl a ty 1 lol noob:ja mam taki miecz co teleportuje i zwieksza lewele ja:dasz mi ?? pliz noob:daj numer i haslo to ci zostawie go w bakpaku i doloze jeszcze rpjal helmet ja ![]() noob ![]() ja: ok noob:niedzialaja chciales mnie oszukac noobie ja:lol? noobek:zdeduje cie na majnie ROOOOFL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mialem taka troche glupia sytulacie bo jak mialem 11 lvl na rook'u to zaczelem chlac piwo u Normy i raz w depo na rook'u jakis koles mial szklanke tak ze nie bylo widac co tam jest i nie dalem look i koles mi dal poison wtedy sie zatrulem i bieglem do Cipfrieda zeby sie uleczyc a nooby zucily sie za mna w pogon i mowili block block i zablokowali mi Cipfrieda a mialem przy sobie 1450 gp i dedlem pozniej w miescie krzycze kur** kur** kur** i jakis koles podchodzi i sie pyta co sie nstalo to ja mu to opowiedzialem i kolo oddal mi cala kase jaka stracilem <lol>
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() @up
HAHA powaliło mnie to Twoje chamskie zdjęcie w podpisie ![]() Zeby offtopa nie było. Kolo kiedyś mi ukradł 3 gp to za kare tam pod rynkiem bawiłem dźwignią od mostku i nie mogł przejśc.Albo jak raz pokazałem platynki to jeden koleś pomyslał, ze jestem GM'em i przyniosłem platynki z maina ![]() Ostatnio edytowany przez Łuk4sz - 02-07-2006 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
![]() |
![]() Jezu Chryste, większego signa nie było?
![]()
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
![]() |
![]() Lol na Rookgardzie nie ma depo xD. Nie przesadziłeś z podpisem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Kolo Zenka chaty
Stan: Rookstayer
Gildia: ni ma XP
Świat: Xantera
Poziom: lol
Skille: 16/15
![]() |
![]() Ja raz z kolega mielismy taka sytuacje:
To bylo dosyc dawno chyba z rok temu (jak tibia miala stary wyglad przed tym nowym udpade) koles mowi ze zamieni carlin sworda na katane a moj kolega go wkreca ze sie zamienia ale on ma katane w innej postaci a koles mowi dobra I RZUCIL NA ZIEMIE!!! Co za n00b prawie ze abysmy co stracili carlin sworda ale kolega zlapal i tak mu nie dalismy katany HAHSHASHSHASHHSAHUHASHAUHAUHSAUSH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zbanowany
|
![]() Że tesz nie zrobilm screena. W każdym razie, zrobiłem se rookstayera, i poszedłem expić. Biłem buga jak słysze krzyk od strony miasta "sell dragon hammer 100gp! No treade!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Ziomek mówi: ''Zbieram wyprawe na raty! kto chce sic ten niech sie ubierze na biało i ustanie tu o 10.00'' Ja wracam z hunta o 10.00 a tu chyba z 7 ziomków na biało ubranych stoi. Tak się śmiałem że też się ubrałem na biało i jak oni szli atakować te raty to ja wybiegałem i na jednego hita.
![]()
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: W domu mieszkam :P
|
![]() Moze to nie tak smieszne, ale niczego innego smiesznego nie pamietam. Looknij na moj podpis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Łódź :)
Imię: Anicus Drader
Gildia: brak :(
Świat: Selena
Poziom: 17
Skille: 43/40
Poziom mag.: 2
|
![]() 1.Ja kolesi wrobilem na trade room (server Zanera) napisalem CTR+LOL a na trade room bylo 3 osoby a mialem 1 lvl.Jeden mial cooper shield lognal sie mialem tarcze drugi hain armor lognal sie mialem zbroje trzeci mial studded legs lognol sie i mialem spodnie.
2.Gosciu specjalnie idzie na trening room do tego energi filed i fire filed i mowie podaj mi pasy jak nie hcesz juz grac bo dedasz (dednol specjalnie juz 8 razy) Ja ![]() Dead:Czemu?? Ja:Bo ty dedasz czyli...(przerwal mi gdy chcialem pisac dalej bo czesto pisze wyrazami) Dead:Ale ja chce jeszcze grac! Ja:To czemu dedasz? Dead:Bo jest fajnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
![]() |
![]() mi utkwiło w pamięci to jak jakis noobek polak widzi u toma tasak i pisze
hi buy tasak hehehe noobs debest!!
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Lol. To nie jest śmieszne. Co najwyżej głupie. Tak jak to że nabrałem pewnego kolesia (niezamierzenie, ironią), na to że pochodzę z Barbados. OMG!@topic Dzisiaj. Blokada na mostku, nie idzie przejść. Nooby klną jak opętane (co wnerwia. Wyobraź sobie że stoisz w mieście i słyszysz "19:20 Noob yells: <cenzura>"). Przychodzę ja i strącam ich z mostu (wiadomo jak. Item + kratka teleportująca 1 leveli). Potem all pytali jak to robiłem i żebym ich nauczył czarować prosili. Nie chcieli zrozumieć że to nie czary. Musiałem grozić im huntem. Lol...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() Mam cośnajlebszego co pobije was wszystkich .
![]() Chodziłam po placu-deptaku i pisałam,że sprzedaje trucizny. Po jakimś czasie ktos powiedzial,że chętnie kupi. Poszliśmy na dół gdzie wszyscy się wymieniają. Proponowałam mu 15 gp, on się zgodził. Miałam różne : -fluidu -butelki -szklanki -dzbanki -i wiadro ! Zamiast tamtych on wybrał wiadro. Na trade się zamieniłam za 15 gp. On to wypił (trucizne widząc zielony kolor) zaczą zwiewać wywalił wiadro (przy którym trcizna jest bezwartościowa) ja je wzięłam. Potem na priv się zaprzyjaźniliśmy i oddałam mu wiadro. ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Ustroń
Imię: Fretka Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Trimera
Poziom: 13
Skille: 18/21
|
![]() 10:00 Sairo Nati: chce byc paladynem i bije z renki
10:00 Fretka Rookstayer: Czy ja wyglada na jakakiegos pomagacza w dobijaniu lvla?! 10:00 Sairo Nati: tak 10:00 Fretka Rookstayer: lol? 10:01 Fretka Rookstayer: Chyba cie poj**** 10:01 Sairo Nati: ale jestes 09:51 You lose 5 hitpoints due to an attack by a bug. 10:01 Sairo Nati: sorka 10:01 Sairo Nati: ale jestes Rookstayer 10:01 Sairo Nati: no nie 10:01 Fretka Rookstayer: JA POMAGAM ROBIC QUESTY 10:02 Sairo Nati: nie tylko 10:02 Fretka Rookstayer: TYLKO 10:02 Sairo Nati: nieE 10:02 Fretka Rookstayer: Chcesz ignora? 10:03 Sairo Nati: idziesz np na szkilelet ty je blokujesz a ja bije je i za to dostajesz kase 10:03 Fretka Rookstayer: Chcesz ignora? 10:03 Sairo Nati: lol 10:05 Fretka Rookstayer: Na szkielety to moge isc 10:05 Fretka Rookstayer: Ale sam 10:05 Sairo Nati: lol ? 10:08 Sairo Nati: KU**A cioto 10:08 Sairo Nati: j 10:08 Sairo Nati: j 10:08 Sairo Nati: jj 10:08 Sairo Nati: j 10:17 Fretka Rookstayer: Chcesz hunta 10:17 Fretka Rookstayer: Prawda? 10:19 Sairo Nati: boje sie ciebie 10:19 Fretka Rookstayer: To sie buj 10:19 Fretka Rookstayer: Bo nie znasz moich protektow 10:23 Sairo Nati: mam kumpli w carlin thias ab dember kazoodron kturzy majo od 88lvl do 190lvl to ty sie buj jak ja przyjde do carlin to bendew ich gildi 10:24 Fretka Rookstayer: Sure 10:24 Fretka Rookstayer: Hahahahahhahaahahahha 10:25 Fretka Rookstayer: Chcial bys 10:25 Sairo Nati: no tak 10:25 Fretka Rookstayer: Ja mam kumpli os 82 do 213 10:25 Sairo Nati: nie mam takiego lvl 213 10:25 Fretka Rookstayer: Widac ze sie znasz na tibi... 10:25 Sairo Nati: ja mam inno postac 90 lvl sorcerem 10:26 Fretka Rookstayer: Chcial bys dupcio 10:26 Sairo Nati: ciota 10:26 Fretka Rookstayer: Chcial bys dupcio 10:27 Sairo Nati: wyjdz do cARLIC to giniesz zmniejsze cie do 1 lvl 10:27 Fretka Rookstayer: O.o 10:27 Fretka Rookstayer: Jestem rookstayerem palo 10:27 Fretka Rookstayer: A w dodatku 8 lvlem mnie nie dedniesz 10:27 Sairo Nati: ale wyjsc mozesz 10:27 Fretka Rookstayer: Podaj nick twojego sorca 10:28 Fretka Rookstayer: Podaj nick twojego sorca 10:28 Sairo Nati: czekaj 10:28 Fretka Rookstayer: Zobaczymy 10:28 Fretka Rookstayer: Juz szuka po players online 10:29 Fretka Rookstayer: No 10:29 Fretka Rookstayer: Dawa nick 10:29 Sairo Nati: Darkdawn 10:30 Sairo Nati: i co 10:30 Fretka Rookstayer: 10:25 Sairo Nati: ja mam inno postac 90 lvl sorcerem 10:31 Sairo Nati: no i gram z bratem sn spule no troche nabija troche ja cioto 10:32 Sairo Nati: a to muj kumpej Pskonejott 10:32 Fretka Rookstayer: A nawet nie wiesz ze istnieje... 10:33 Sairo Nati: nie wal sie |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Ustroń
Imię: Fretka Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Trimera
Poziom: 13
Skille: 18/21
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Astat
Profesja: Paladin
Gildia: Breath of Dying
|
![]() Ja kiedyś wbijam do sklepu toma i widzę jak mówi do jakiegoś n00bka: Do you want to sell 2 rats for 4gp?
n00b:Yes i nie cfaniakuj na przyszłość! refleksja:koleś myślał że można się targować czy to był gracz RPG? PS.Szukam takich graczy ![]()
![]() |
#200 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piotr Zipper
Profesja: Druid
Świat: Hiberna
Poziom: 24
Skille: 16/20
Poziom mag.: 23