Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Tajemnice Rookgaardu

Notki

Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-07-2006, 13:15   #181
Palladyn of nile
Użytkownik Forum

Palladyn of nile's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006

Profesja: Knight
Pytanie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skryhull
a ja miałem taką sytuacje że expie se na mino hell z kolegą rookstayerem i ciągle jakieś n00by nam kradły loota. W koncu trapneliśmy jednego tam gdzie jest piec i skrzynki, i z tamtąd widać mino maga. Ustawiliśmy skrzynki tak, że nie mógł nas przesunąć. I to był polak >.< Wcześniej go prosiliśmy żeby się wyniósł skoro sam nie umie ubić mino tylko kradnie loot, bo koleś nawet nie trafiał minosa! A on nas bluzga. No to jak juz go trapneliśmy to każemy mu płacić to go wypuścimy. A koleś dalej kozaczy i pisze: Mam przy sobie tyle i pokazuje na trade backpack. Miał tam różne śmieci i 400 gp. I potem mówi: Widzisz? Mam 400 gp i nie dam wam ani jednego! A potem znowu bluzgał... Czekaliśmy, poszedłem se afk a jak wruciłem to patrze a tu minoski się zrespiły i jeden mnie bił... No to popchnąłem kolesia, ziomek przybloczył wyjście a potem ustawiając odpowiednio skrzynki znowu trapnąłem kolesia, tym razem minos był z nim. A potem patrze a koleś bije minosa. Po minucie trafił go za 1hp. No to ja pytam czy płaci czy nie. On w brechte i bluzga że mamy dedy na main. A my rookstayerzy przecie... No to ja popchnąłem minosa i rzuciłem skrzynkę że się mino przeżucił na noobka i zaczął go jeździć. W końcu n00bwek zaczął to błagać to grozić aż w koncu padł. Jego ostatnie słowa brzmiały: macie hunta u ownage (najlepsza gildia z julery, już jej nie ma ale wtedy była i wiele noobków twierdziło że maja ich protekta) Potem jeszcze paru brazoli tak załatwiliśmy, że minosy ich zabiły. Bo czy to nie jest wkurzające jak koleś nie potrafi ubić potworka, i solo to by dednął a tak to kradnie loota? Jeden szczegulnie mnie rozbawił... Zeskakiwał za mną żebym ja mu "bloczył mino" i ciągle kradł loota. Mimo że gadałem do niego to on nic, napisał tylko "MAMON" wie ktoś co to znaczy? bo ja nie, szukałem w słownikach i pytałem ludzi ale nikt nie wie. No i w końcu się wkurzyłem zacząłem wskakiwać na góre jak koleś za mną zlazł i jak mino go zjechały do reda, bo go przybloczyłem to zaczął wiać. Ale jak sie okazało na gurze się zrespiły orki i jeden mino. Dobiły go... loot to były itemy które ukradł z mino pare pochodni i z 50gp

w końcu wpadłem na taki genialny pomysł że zapasowym charem zablokowałem wejście do mino hell żeby n00by nie wchodziły. A ten zioemk sobie expił, ja zostawiłem postać afk i zablokowałem ją skrzynkami że sie nie dało przejść. Potem się zebrała gromada n00bów i ja im powiedziałem że ktoś otworzył mino maga i nie chce by znowu jakieś nooby dedły. To oni że se poradzą i żebym nie zgrywał jakiegoś obrońcy rooka tylko ich puścił bo chcą dednąć od mino maga w końcu rzucili dużo gp chyba z 700 i DWA SILVER AMULETY! ale jakbym je wziął to bym się musiał ruszyć i by weszli. Pisałem co jakieś 5 minut jak wracałem z afku że jak się odsuną i dadzą mi spokojnie wziąść rzeczy które rzucili to ich puszcze. Przez pół godziny czekali i nie chcieli ale jak im ciagle powtarzałem że boje się że wskoczą i zabiorą amulety i kase a i tak se wejdą to w końcu się odsuneli tak żeby mnie nie widzieć bo tak im kazałem i gdy już wziąłem to co mi dali.... Znowu stanołem w przesciu i powiedziałem że dali za mało kasy i jeszcze 1 silver amulet i wpuszczam ale już się nikt na to nie nabrał, rzucili jeszcze 200 gp i zaczeli grozić huntami u ownage, u 100levców i na mainie. I tak się pluli... hahaha ale miałem wtedy polewke!

A wiesz ze zagradzanie drogi jest karalne-.-Jak by ktos madry napsial do GM to bys albo dostal bana (zadko) albo upomnienie i by cie GM przeteleportowal tak ze bys nie blokwoal przesjcia-.-
Palladyn of nile jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-07-2006, 13:15   #182
Palladyn of nile
Użytkownik Forum

Palladyn of nile's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006

Pytanie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skryhull
a ja miałem taką sytuacje że expie se na mino hell z kolegą rookstayerem i ciągle jakieś n00by nam kradły loota. W koncu trapneliśmy jednego tam gdzie jest piec i skrzynki, i z tamtąd widać mino maga. Ustawiliśmy skrzynki tak, że nie mógł nas przesunąć. I to był polak >.< Wcześniej go prosiliśmy żeby się wyniósł skoro sam nie umie ubić mino tylko kradnie loot, bo koleś nawet nie trafiał minosa! A on nas bluzga. No to jak juz go trapneliśmy to każemy mu płacić to go wypuścimy. A koleś dalej kozaczy i pisze: Mam przy sobie tyle i pokazuje na trade backpack. Miał tam różne śmieci i 400 gp. I potem mówi: Widzisz? Mam 400 gp i nie dam wam ani jednego! A potem znowu bluzgał... Czekaliśmy, poszedłem se afk a jak wruciłem to patrze a tu minoski się zrespiły i jeden mnie bił... No to popchnąłem kolesia, ziomek przybloczył wyjście a potem ustawiając odpowiednio skrzynki znowu trapnąłem kolesia, tym razem minos był z nim. A potem patrze a koleś bije minosa. Po minucie trafił go za 1hp. No to ja pytam czy płaci czy nie. On w brechte i bluzga że mamy dedy na main. A my rookstayerzy przecie... No to ja popchnąłem minosa i rzuciłem skrzynkę że się mino przeżucił na noobka i zaczął go jeździć. W końcu n00bwek zaczął to błagać to grozić aż w koncu padł. Jego ostatnie słowa brzmiały: macie hunta u ownage (najlepsza gildia z julery, już jej nie ma ale wtedy była i wiele noobków twierdziło że maja ich protekta) Potem jeszcze paru brazoli tak załatwiliśmy, że minosy ich zabiły. Bo czy to nie jest wkurzające jak koleś nie potrafi ubić potworka, i solo to by dednął a tak to kradnie loota? Jeden szczegulnie mnie rozbawił... Zeskakiwał za mną żebym ja mu "bloczył mino" i ciągle kradł loota. Mimo że gadałem do niego to on nic, napisał tylko "MAMON" wie ktoś co to znaczy? bo ja nie, szukałem w słownikach i pytałem ludzi ale nikt nie wie. No i w końcu się wkurzyłem zacząłem wskakiwać na góre jak koleś za mną zlazł i jak mino go zjechały do reda, bo go przybloczyłem to zaczął wiać. Ale jak sie okazało na gurze się zrespiły orki i jeden mino. Dobiły go... loot to były itemy które ukradł z mino pare pochodni i z 50gp

w końcu wpadłem na taki genialny pomysł że zapasowym charem zablokowałem wejście do mino hell żeby n00by nie wchodziły. A ten zioemk sobie expił, ja zostawiłem postać afk i zablokowałem ją skrzynkami że sie nie dało przejść. Potem się zebrała gromada n00bów i ja im powiedziałem że ktoś otworzył mino maga i nie chce by znowu jakieś nooby dedły. To oni że se poradzą i żebym nie zgrywał jakiegoś obrońcy rooka tylko ich puścił bo chcą dednąć od mino maga w końcu rzucili dużo gp chyba z 700 i DWA SILVER AMULETY! ale jakbym je wziął to bym się musiał ruszyć i by weszli. Pisałem co jakieś 5 minut jak wracałem z afku że jak się odsuną i dadzą mi spokojnie wziąść rzeczy które rzucili to ich puszcze. Przez pół godziny czekali i nie chcieli ale jak im ciagle powtarzałem że boje się że wskoczą i zabiorą amulety i kase a i tak se wejdą to w końcu się odsuneli tak żeby mnie nie widzieć bo tak im kazałem i gdy już wziąłem to co mi dali.... Znowu stanołem w przesciu i powiedziałem że dali za mało kasy i jeszcze 1 silver amulet i wpuszczam ale już się nikt na to nie nabrał, rzucili jeszcze 200 gp i zaczeli grozić huntami u ownage, u 100levców i na mainie. I tak się pluli... hahaha ale miałem wtedy polewke!

A wiesz ze zagradzanie drogi jest karalne-.-Jak by ktos madry napsial do GM to bys albo dostal bana (zadko) albo upomnienie i by cie GM przeteleportowal tak ze bys nie blokwoal przesjcia-.-
Palladyn of nile jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 14:19   #183
Alessandro Del Piero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy

Stan: Niegrający
Alessandro Del Piero ma numer GG 6815433
Domyślny

Bo GM-owi chce sie sprawdzać czy na rooku ktoś przejście zablokował
Alessandro Del Piero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 14:45   #184
matekk fst bolt
Zbanowany

matekk fst bolt's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
Domyślny Looknijcie to

noob:cze or hi
ja: ?
noob:?
ja:co chcesz?
noob:a ty?
ja:to ty 1 napisales wiec sie pytam co chcesz ?
noob:niew*****aj mnie bo cie zdeduje na maine
ja: no keal blyx ;<
noob:jusz masz hunta
jak
noob:to hodz na maine
ja:mam4 lvl a ty 1 lol
noob:ja mam taki miecz co teleportuje i zwieksza lewele
ja:dasz mi ?? pliz
noob:daj numer i haslo to ci zostawie go w bakpaku i doloze jeszcze rpjal helmet
jaki masz 184657 blebleble55 (Falszywe)
noobkej jusz whodze
ja: ok
noob:niedzialaja chciales mnie oszukac noobie
ja:lol?
noobek:zdeduje cie na majnie

ROOOOFL
matekk fst bolt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 16:14   #185
Koper of Drawno
Użytkownik Forum

Koper of Drawno's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: W cieniu

Stan: Usunięty
Gildia: Baka...
Koper of Drawno ma numer GG 591292
Domyślny

Ja mialem taka troche glupia sytulacie bo jak mialem 11 lvl na rook'u to zaczelem chlac piwo u Normy i raz w depo na rook'u jakis koles mial szklanke tak ze nie bylo widac co tam jest i nie dalem look i koles mi dal poison wtedy sie zatrulem i bieglem do Cipfrieda zeby sie uleczyc a nooby zucily sie za mna w pogon i mowili block block i zablokowali mi Cipfrieda a mialem przy sobie 1450 gp i dedlem pozniej w miescie krzycze kur** kur** kur** i jakis koles podchodzi i sie pyta co sie nstalo to ja mu to opowiedzialem i kolo oddal mi cala kase jaka stracilem <lol>
stary 02-07-2006, 16:29   #186
Łuk4sz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2006

Domyślny

@up
HAHA powaliło mnie to Twoje chamskie zdjęcie w podpisie

Zeby offtopa nie było.
Kolo kiedyś mi ukradł 3 gp to za kare tam pod rynkiem bawiłem dźwignią od mostku i nie mogł przejśc.Albo jak raz pokazałem platynki to jeden koleś pomyslał, ze jestem GM'em i przyniosłem platynki z maina

Ostatnio edytowany przez Łuk4sz - 02-07-2006 o 16:32.
Łuk4sz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 16:29   #187
Garino Ardielowan
Użytkownik Forum

Garino Ardielowan's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2006

Garino Ardielowan ma numer GG 4269790
Domyślny

Jezu Chryste, większego signa nie było?
stary 02-07-2006, 16:30   #188
Alessandro Del Piero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy

Alessandro Del Piero ma numer GG 6815433
Domyślny

Lol na Rookgardzie nie ma depo xD. Nie przesadziłeś z podpisem
Alessandro Del Piero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 16:40   #189
Skórek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Kolo Zenka chaty

Stan: Rookstayer
Gildia: ni ma XP
Świat: Xantera
Poziom: lol
Skille: 16/15
Skórek ma numer GG 1405933
Król Hsuhashaushaush

Ja raz z kolega mielismy taka sytuacje:
To bylo dosyc dawno chyba z rok temu (jak tibia miala stary wyglad przed tym nowym udpade) koles mowi ze zamieni carlin sworda na katane a moj kolega go wkreca ze sie zamienia ale on ma katane w innej postaci a koles mowi dobra I RZUCIL NA ZIEMIE!!!
Co za n00b prawie ze abysmy co stracili carlin sworda ale kolega zlapal i tak mu nie dalismy katany HAHSHASHSHASHHSAHUHASHAUHAUHSAUSH
Skórek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 16:48   #190
Michal9000
Zbanowany

Michal9000's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Michos
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak ;(
Świat: Honera
Poziom: 17
Skille: 16/20
Poziom mag.: 13
Domyślny

Że tesz nie zrobilm screena. W każdym razie, zrobiłem se rookstayera, i poszedłem expić. Biłem buga jak słysze krzyk od strony miasta "sell dragon hammer 100gp! No treade!"
Michal9000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 17:13   #191
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

Ziomek mówi: ''Zbieram wyprawe na raty! kto chce sic ten niech sie ubierze na biało i ustanie tu o 10.00'' Ja wracam z hunta o 10.00 a tu chyba z 7 ziomków na biało ubranych stoi. Tak się śmiałem że też się ubrałem na biało i jak oni szli atakować te raty to ja wybiegałem i na jednego hita. A oni do mnie że dobry jestem na ratach. BUHAHAH!
macha swoim fiutem do taktów partytury
Tom The Tanner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-07-2006, 16:58   #192
Tyrus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: W domu mieszkam :P

Domyślny

Moze to nie tak smieszne, ale niczego innego smiesznego nie pamietam. Looknij na moj podpis
Tyrus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-07-2006, 21:12   #193
Adrian Orzeł
Użytkownik forum

Adrian Orzeł's Avatar

Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Łódź :)

Gildia: brak :(
Świat: Selena
Poziom: 17
Skille: 43/40
Poziom mag.: 2
Adrian Orzeł ma numer GG 8042587 Adrian Orzeł ma login Tlenu amigo10@tlen.pl Send a message via Skype™ to Adrian Orzeł
LOL Noob :)

1.Ja kolesi wrobilem na trade room (server Zanera) napisalem CTR+LOL a na trade room bylo 3 osoby a mialem 1 lvl.Jeden mial cooper shield lognal sie mialem tarcze drugi hain armor lognal sie mialem zbroje trzeci mial studded legs lognol sie i mialem spodnie.
2.Gosciu specjalnie idzie na trening room do tego energi filed i fire filed i mowie podaj mi pasy jak nie hcesz juz grac bo dedasz (dednol specjalnie juz 8 razy)
Jaodaj mi pasy na twe konto.
Dead:Czemu??
Ja:Bo ty dedasz czyli...(przerwal mi gdy chcialem pisac dalej bo czesto pisze wyrazami)
Dead:Ale ja chce jeszcze grac!
Ja:To czemu dedasz?
Dead:Bo jest fajnie
Adrian Orzeł jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2006, 00:22   #194
kuba typek
Użytkownik Forum

kuba typek's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005

kuba typek ma numer GG 5465437
Domyślny

mi utkwiło w pamięci to jak jakis noobek polak widzi u toma tasak i pisze
hi buy tasak hehehe noobs debest!!

PRZYŁĄCZ SIE DO AKCJII ANTY-TH jesli nie chcesz zeby TH ne zawladnelo swiatem
kuba typek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2006, 00:34   #195
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

@up
Lol. To nie jest śmieszne. Co najwyżej głupie. Tak jak to że nabrałem pewnego kolesia (niezamierzenie, ironią), na to że pochodzę z Barbados. OMG!@topic
Dzisiaj. Blokada na mostku, nie idzie przejść. Nooby klną jak opętane (co wnerwia. Wyobraź sobie że stoisz w mieście i słyszysz "19:20 Noob yells: <cenzura>"). Przychodzę ja i strącam ich z mostu (wiadomo jak. Item + kratka teleportująca 1 leveli). Potem all pytali jak to robiłem i żebym ich nauczył czarować prosili. Nie chcieli zrozumieć że to nie czary. Musiałem grozić im huntem. Lol...

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2006, 10:01   #196
Ignasia
Guest

Domyślny

Mam cośnajlebszego co pobije was wszystkich .

Chodziłam po placu-deptaku i pisałam,że sprzedaje trucizny.
Po jakimś czasie ktos powiedzial,że chętnie kupi.
Poszliśmy na dół gdzie wszyscy się wymieniają.
Proponowałam mu 15 gp, on się zgodził.
Miałam różne :
-fluidu
-butelki
-szklanki
-dzbanki
-i wiadro !
Zamiast tamtych on wybrał wiadro.
Na trade się zamieniłam za 15 gp.
On to wypił (trucizne widząc zielony kolor) zaczą zwiewać wywalił wiadro (przy którym trcizna jest bezwartościowa) ja je wzięłam.
Potem na priv się zaprzyjaźniliśmy i oddałam mu wiadro.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2006, 11:48   #197
Marek123
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Ustroń

Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Trimera
Poziom: 13
Skille: 18/21
Domyślny

10:00 Sairo Nati: chce byc paladynem i bije z renki
10:00 Fretka Rookstayer: Czy ja wyglada na jakakiegos pomagacza w dobijaniu lvla?!
10:00 Sairo Nati: tak
10:00 Fretka Rookstayer: lol?
10:01 Fretka Rookstayer: Chyba cie poj****
10:01 Sairo Nati: ale jestes 09:51 You lose 5 hitpoints due to an attack by a bug.
10:01 Sairo Nati: sorka
10:01 Sairo Nati: ale jestes Rookstayer
10:01 Sairo Nati: no nie
10:01 Fretka Rookstayer: JA POMAGAM ROBIC QUESTY
10:02 Sairo Nati: nie tylko
10:02 Fretka Rookstayer: TYLKO
10:02 Sairo Nati: nieE
10:02 Fretka Rookstayer: Chcesz ignora?
10:03 Sairo Nati: idziesz np na szkilelet ty je blokujesz a ja bije je i za to dostajesz kase
10:03 Fretka Rookstayer: Chcesz ignora?
10:03 Sairo Nati: lol
10:05 Fretka Rookstayer: Na szkielety to moge isc
10:05 Fretka Rookstayer: Ale sam
10:05 Sairo Nati: lol ?
10:08 Sairo Nati: KU**A cioto
10:08 Sairo Nati: j
10:08 Sairo Nati: jj
10:17 Fretka Rookstayer: Chcesz hunta
10:17 Fretka Rookstayer: Prawda?
10:19 Sairo Nati: boje sie ciebie
10:19 Fretka Rookstayer: To sie buj
10:19 Fretka Rookstayer: Bo nie znasz moich protektow
10:23 Sairo Nati: mam kumpli w carlin thias ab dember kazoodron kturzy majo od 88lvl do 190lvl to ty sie buj jak ja przyjde do carlin to bendew ich gildi
10:24 Fretka Rookstayer: Sure
10:24 Fretka Rookstayer: Hahahahahhahaahahahha
10:25 Fretka Rookstayer: Chcial bys
10:25 Sairo Nati: no tak
10:25 Fretka Rookstayer: Ja mam kumpli os 82 do 213
10:25 Sairo Nati: nie mam takiego lvl 213
10:25 Fretka Rookstayer: Widac ze sie znasz na tibi...
10:25 Sairo Nati: ja mam inno postac 90 lvl sorcerem
10:26 Fretka Rookstayer: Chcial bys dupcio
10:26 Sairo Nati: ciota
10:27 Sairo Nati: wyjdz do cARLIC to giniesz zmniejsze cie do 1 lvl
10:27 Fretka Rookstayer: O.o
10:27 Fretka Rookstayer: Jestem rookstayerem palo
10:27 Fretka Rookstayer: A w dodatku 8 lvlem mnie nie dedniesz
10:27 Sairo Nati: ale wyjsc mozesz
10:27 Fretka Rookstayer: Podaj nick twojego sorca
10:28 Fretka Rookstayer: Podaj nick twojego sorca
10:28 Sairo Nati: czekaj
10:28 Fretka Rookstayer: Zobaczymy
10:28 Fretka Rookstayer: Juz szuka po players online
10:29 Fretka Rookstayer: No
10:29 Fretka Rookstayer: Dawa nick
10:29 Sairo Nati: Darkdawn
10:30 Sairo Nati: i co
10:30 Fretka Rookstayer: 10:25 Sairo Nati: ja mam inno postac 90 lvl sorcerem
10:31 Sairo Nati: no i gram z bratem sn spule no troche nabija troche ja cioto
10:32 Sairo Nati: a to muj kumpej Pskonejott
10:32 Fretka Rookstayer: A nawet nie wiesz ze istnieje...
10:33 Sairo Nati: nie wal sie
Marek123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2006, 11:51   #198
Marek123
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Ustroń

Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Trimera
Poziom: 13
Skille: 18/21
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marek123
10:00 Sairo Nati: chce byc paladynem i bije z renki
10:00 Fretka Rookstayer: Czy ja wyglada na jakakiegos pomagacza w dobijaniu lvla?!
10:00 Sairo Nati: tak
10:00 Fretka Rookstayer: lol?
10:01 Fretka Rookstayer: Chyba cie poj****
10:01 Sairo Nati: ale jestes 09:51 You lose 5 hitpoints due to an attack by a bug.
10:01 Sairo Nati: sorka
10:01 Sairo Nati: ale jestes Rookstayer
10:01 Sairo Nati: no nie
10:01 Fretka Rookstayer: JA POMAGAM ROBIC QUESTY
10:02 Sairo Nati: nie tylko
10:02 Fretka Rookstayer: TYLKO
10:02 Sairo Nati: nieE
10:02 Fretka Rookstayer: Chcesz ignora?
10:03 Sairo Nati: idziesz np na szkilelet ty je blokujesz a ja bije je i za to dostajesz kase
10:03 Fretka Rookstayer: Chcesz ignora?
10:03 Sairo Nati: lol
10:05 Fretka Rookstayer: Na szkielety to moge isc
10:05 Fretka Rookstayer: Ale sam
10:05 Sairo Nati: lol ?
10:08 Sairo Nati: KU**A cioto
10:08 Sairo Nati: jj
10:17 Fretka Rookstayer: Chcesz hunta
10:17 Fretka Rookstayer: Prawda?
10:19 Sairo Nati: boje sie ciebie
10:19 Fretka Rookstayer: To sie buj
10:19 Fretka Rookstayer: Bo nie znasz moich protektow
10:23 Sairo Nati: mam kumpli w carlin thias ab dember kazoodron kturzy majo od 88lvl do 190lvl to ty sie buj jak ja przyjde do carlin to bendew ich gildi
10:24 Fretka Rookstayer: Sure
10:24 Fretka Rookstayer: Hahahahahhahaahahahha
10:25 Fretka Rookstayer: Chcial bys
10:25 Sairo Nati: no tak
10:25 Fretka Rookstayer: Ja mam kumpli os 82 do 213
10:25 Sairo Nati: nie mam takiego lvl 213
10:25 Fretka Rookstayer: Widac ze sie znasz na tibi...
10:25 Sairo Nati: ja mam inno postac 90 lvl sorcerem
10:26 Sairo Nati: ciota
10:27 Sairo Nati: wyjdz do cARLIC to giniesz zmniejsze cie do 1 lvl
10:27 Fretka Rookstayer: O.o
10:27 Fretka Rookstayer: Jestem rookstayerem palo
10:27 Fretka Rookstayer: A w dodatku 8 lvlem mnie nie dedniesz
10:27 Sairo Nati: ale wyjsc mozesz
10:27 Fretka Rookstayer: Podaj nick twojego sorca
10:28 Fretka Rookstayer: Podaj nick twojego sorca
10:28 Sairo Nati: czekaj
10:28 Fretka Rookstayer: Zobaczymy
10:28 Fretka Rookstayer: Juz szuka po players online
10:29 Fretka Rookstayer: No
10:29 Fretka Rookstayer: Dawa nick
10:29 Sairo Nati: Darkdawn
10:30 Sairo Nati: i co
10:30 Fretka Rookstayer: 10:25 Sairo Nati: ja mam inno postac 90 lvl sorcerem
10:31 Sairo Nati: no i gram z bratem sn spule no troche nabija troche ja cioto
10:32 Sairo Nati: a to muj kumpej Pskonejott
10:32 Fretka Rookstayer: A nawet nie wiesz ze istnieje...
10:33 Sairo Nati: nie wal sie
Z reportowałem kolesia
Marek123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2006, 12:10   #199
Astat
Użytkownik Forum

Astat's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Astat
Profesja: Paladin
Astat ma numer GG 7957694 Send a message via Skype™ to Astat
Domyślny

Ja kiedyś wbijam do sklepu toma i widzę jak mówi do jakiegoś n00bka: Do you want to sell 2 rats for 4gp?
n00b:Yes i nie cfaniakuj na przyszłość!

refleksja:koleś myślał że można się targować czy to był gracz RPG?

PS.Szukam takich graczy
stary 07-07-2006, 00:01   #200
zipper
Użytkownik Forum

zipper's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Hiberna
Poziom: 24
Skille: 16/20
Poziom mag.: 23
zipper ma numer GG 8562591 Send a message via Skype™ to zipper
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =Midnight=
Koles kupil ode mnie Plate Armor'a za 50k [5 crystal coins]... Frajer ;-)

Nooooo...A ja drinkuje z Orshabaalami
zipper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania