![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() wrr a po co cos brac? :S:S:S:S
Nie lepiej sie napic? Raczej tak szybko sie nie uzalezniasz ![]()
![]() |
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
Serce to jedyny organ jaki niemożesz zachorować na raka. |
|
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Zwiesic sie mozna po wszystkim, nawet po marichuanie
![]() ![]() Siostra Elzbieta (moja katechetka) przyniosla nam radio do klasy, abysmy posluchali gadki o narkotykach ![]() ![]() ![]() ![]() Nie zapominajcie, ze kawa i kakao mogą też być narkotykami ![]() A teraz cytat z autycji: 'Misiek wypikowal, skoczyl przez okno z 10 pietra, a gdy weszlismy do mieszkania, to byla tam trumna i przygotowane wszystko na pogrzeb, mowil ze KTOS go sledzi...' lub 'Pewne małżenstwo z Łodzi wróciło z imprezy wieczorem i byli nafazowani. Postanowili zjesc kurczaka, wrzocili do mikrofali i zjedli. Poszli spać, a rano okazalo się ze korczak lezy na stole surowy, a nie ma ich 9 miesiecznego dziecka ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Mental Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
Jak potem powiesz żonie ze połowe wypłaty wydałeś na leczenie bezpłodności.(Przyczynia sie do chorób bezpłodności)TO NIC NIE ROBI'' A NA MARGINESIE TO JEST FORUM O TIBII a nie o jaraniu zielska. A juz tak wogole temat jakis taki uhmm no ja myśle jakby 14 latek go założył.Ale i tacy ładnie juz bakają ![]()
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem ten świat spada w tą stronę gdzie kazdy człowiek musi spróbować narkotyku, taka subkultura itd. Takie to "modne" i "zajebiste" ze nastolaty słuchając o "super fazie" leją z podniecenia, one tez tak chcą!.
Media same o tym na*******ają a potem sie dziwią. @Topic: chciales pokazać ,ze sam jarasz "traffkę"? Powiem Ci, ze ja tez "jaram" i jest mi z tym źle, cholernie źle. Bo jedno piwko super koledzy itd- to jest klimat. A ćpanie co tydzien to juz przekret. Jak jestes głupi to za jakis czas załóz temat "wasze najlepsze fazy z jarańska". Hail "As daft as a brush". NIE LUBISZ LATAć NISKO ?
#189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W sumie w niektórych wypadkach zycie mozna porównywac do lvli w Tibii. 10lvl Frii itanz 20lvl Rasta grassssss 30lvl Discos ~ 50lvl Wife and Blood Brothers ~ 80lvl Demon Mass Hunt [Brak Erekcjii] 100 lvl RETIRED. a tak szczeze mowiac, to ten buch z lufki jest piękny fakt... ale patrząc na to z perspektywy jest fuc^ed bo "po co nam to". Z KOLEJNEJ ZAS STRONY TO NIE JEST TAKIE ZłEAFfffF
![]() |
#190 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#191 |
Guest
|
![]() UP@
Ja to przeczytalem jak jadlem obiad xD Teraz wes jak tu zjesc 2 danie mam jakies mieso.... Z dziecka 0o? |
![]() |
#192 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Pierdolisz glupoty.... |
|
![]() |
![]() |
#193 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() A tak naprawde nikt tu tego nie napisal, ale NARKOTYKI sa zle, bo mozna zachorowac, a pozniej moga cie wsadzic na odwyk, i cos tam robic, i wogole bedzie freestyle i faza i looz i jak cie wyciagna to bedziesz inny ludz.
|
![]() |
![]() |
#194 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#196 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak po fajkach można, to po ziele nie można?
Da się zachorować na serce. Mogę powiedzieć, że próbowałem.. Nie spodobało mi się to zbytnio.. Nie potrzebuje być uzależniony od zielska.. Wystarczy mi, że jestem na granicy z czymś innym..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Ja moze palilem trawke z 3 razy i jakos mni do niej nie ciagnie , wole alkohol.
Prawie wszyscy na forum mówia ze narkotyki sa zle , ci co je biora to frajerzy itd. --dlatego tak mowia , bo duza czesc osob na forum to dzieci do 15 lat lub ludzie ktorzy nie wychodza z domu , tylko wola grac w tibie lub robic inne rzeczy na kompie..Jakby poruszyc taki sam temat na ulicy to wypowiedzi bylyby calkiem inne. O co mi chodzi...(jakis dzisiaj zmarnowany jestem) z uzywkami jest tak ze wiekszosc osob uzywa je w czasach mlodosci , potem zostaja tylko piekne wspomnienia ze wykorzystalo sie te lata w 100% -chyba wkoncu mlodosc jest po to zeby sie wyszalec? Fakt, ze mozna sie uzaleznic ale jaki jest % ćpunów z osob ktore palily trawe , wedlug mnie to moze 1%.... @Scorcerer uwaza ze ....[taki post napisales] Mylisz sie @Down Czytalem ta ksiazke , chyba jedyna ksiazka ktora mi sie chcialo czytac z wlasnej woli ..POLECAM Ostatnio edytowany przez Exodus - 24-07-2006 o 14:08. |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: SK Collective
Stan: Niegrający
|
![]() My, dzieci z dworca ZOO
Książka, zwierzenia 15-letniej narkomanki z berlina zachodniego. To dopiero daje do myślenia. Tytul wydaje sie dziecinny, ale książka.... w ogóle taka nie jest. Wulgarny język itp. itd. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Machee - 24-07-2006 o 14:07. |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Manownik
Świat: Nebula
|
![]() Przeczytlem tylko 2 pierwsze strony... ale to juz nie wazne mam pytanie czy po 2 kołach i małej ilości trawy testy moga to wykryc po 2 miechach?jak na oje nie ale mimo to mam nadzieje ze uzyskam odpowiedz
![]() |
![]() |