![]() |
#181 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2. Update Tibii też miało być w połowie lipca, a było 1 sierpnia i to jeszcze miało być o 17:00 a było o 18:30?! 3. No, ja ciebie też... 4. Nie aveger tylko Avager, daltonisto (to chyba ten, co mili alfabet, co?) @Avager Mam nadzieję, że addony nie będą tylko dla PACCa, co(jeśli taki w ogóle będzie, a jak będzie, to nie taki drogi jak w tibii... 3 miesiące-prawie dycha dych zł...)? Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 25-08-2006 o 09:36. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() PAcc, pewnei bedzie.. za pomoca Sms'ow (maly zysk dla nas) lub za pomoca Przelewu (wiekszy) ... a ile ? cos w granicach 10 zl na pare miechow..
Ale nie bedzie raczej dawac 400% wiecej terenow, 100% wiecej czarow... tylko takie nie liczne dodatki...moze kiedys je rozwinienmy, by bardziej zachecic ludzi do tego (Wiesz, serwer kosztuje..a my nie planujemy tego pozniej zostawiac na zwyklym komputerze domowym, lecz na normalnym serwerze). Addony to zwyczajny Outfit... tylko ze sam sobie go wybierasz...nie stety, chyba nie bedzie mozna wybierac ich koloru (nie wiem jak w Tibii jest)... tutaj z tego co pamietam, to chyba system koloru dziwny jest . Powinny byc takei zakladki outfitu Wlosy Helm Napiersnik Nogawice Buty Misc 1 (Miecz na plecach, kolczan, itp) Misc 2 (Peleryna, Plaszcz i takie tam) I cos moze jeszcze ![]() jak juz mowilem, Efekty magii beda odrebne dla kazdego czaru Beda i Buffy i DeBuffy i zwykle czary ofensywne oraz lecznicze/supportive A co pacc moze wtedy dodac ? W sumie nie wiem, napewno pomoze w utrzymaniu serwera no i doda jakies male bzdety, ale raczej nie zrobimy z tego komercyjnego shitu, jakim jest Tibia. Jeszcze moge dodac, ze boje sie jednej rzeczy, Nie wiem czy bedzie taki AA system jak w Tibii...ze grafiki 32x32 sa powiekszane i uzywany jest wbudowany Blur ... modle se by i tu byl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Cytuj:
To dobrze... sam tu robisz śmiech na forum... Weź się przymknij i jak chcesz bronić tibi bo mas 50+ lvl to myśli że bos i mu chołd będą składać i myśli że tibia super gra... Już się spiesze bić ci pokłony... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zbanowany
|
![]() @Avager
No z tymi kolorami outfitów to się zawiodłem... Kawior, poradź sobie z tym, błagam cię! |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() @Lord Wardi
Z tymi kolorami to chyba o to biega,że nie można będzie zrobić zielonej zbroi lub miecza o.O.Co do reszty nie wiem,pytaj się grafików,ja mapper ![]() @Jakiś tam koleś up ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Kawior wspominal ze musimy zrobic tyle outfitow ile kolorow...czyli by wyszl ona to ze ze bylo by owiele wiecej spritow niz w Tibii, przewidziane na same outfity, ale ... wiadome jest ze niektore addony beda wystepowac w paru kolorach. Takze, wydaje mi sie ze zrobimy blokade do koloru wlosow...zalezne od rasy...by nie bylo czlowieka biegajacego w zielonych wlosach ;/ ... Jakis fan Wisniewskiego co przeszedl na strone Sami Swoi ... heh. Powtarzam, Tibia jest w C++ RP-Online jest w Delphi, wiec to inaczej wyglada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() O yea ale szybko gra powstaje ostatnio mówiliście że test serwer na początek wakacji potem ze miesiąc puźniej etraz było że będzie 1 września i nadal nic nie ma no to gratuluje wyczucia !! <BRAWO> <BRAWO>
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziecko moje drogie, jak bys czytal forum RP to bys wiedzial co sie dzieje .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehmmm nie jestem dzieckiem i to ty mi bana dałes na forum to jak mam czytac !! napisałbym coś ale dostane za to wara więc nie napisze
![]()
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Juz bylo mowione xD ,
Ja banów DAWAĆ nie moge, nie jestem modem CAŁEGO FORUM, tylko paru działów.. Miej pretensje do Siebie i do Tarlosa, a nie do mnie (nigdy nie dawalem banow, jak ktos na mnie sie rzucal i pisal mi 5000 negatywnych komentarzy, w opcji "Reputacja" ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Co to jakis OTS??? o.0 hehe
tak zerżnietego pomyslu to jeszcze nigdy nie widzialem ![]() jesli macie zamiar dalej w tym stylu rozwijac ta gre to lepiej dajcie sobie spokuj ![]() po porstu straszne ![]() lepiej odrazy zalozyc OTS'a i na to samo wyjdzie
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Zenuś, chyba z ciebie dziecko neostrady co? Ile razy mozna mowic ze jak najbardziej chcemy sie od tibii odrozniac? Przeciez tylko to jak widzimy ostac jest podobne... Ale to nic, tacy ludzie jak ty nie sa mile widziani
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
jak chcecie sie wyroznic czyms to nie robcie gorszego klonu tibii ![]() a ta wypowiedzian "ho poexpic zią" nie wiem co chciales udowodnic bo nie ma sensu ![]() i z tym wymaganiem co do graczy heeh jak beda grali ludzie na twoim poziomie to dziekuje bardzo... dziecko neostrady ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Nikt nie mowi ze tibia jest zla, tylko zrzesza ludzi ktorzy ja psuja... To gracze kreuja swiat, i gdyby sie postarali wcale nie bylo by ciulowatego klimatu ;x ( ale czy aby na pewno? Wiekszosci sie najwyrazniej podoba, bo gdyby bylo inaczej probowali by to zmienic ;x )
No nic trzymajcie za nas kciuki - nie trzymacie - wsadzcie w pupe zeby je czyms zajac ^.-
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Nie było by tak dobrze, szczegolnie ze niektore stereotypy ktore nie powinny zostac zmienione, odbiegaja od najprostszych norm, podstaw tp... . Np. Troll ... Minotaur... Orc... demon... smok... System PvP i ...lol... wbudowany Bot od runek Magia... kazdy mag na 100 lvlu to klon... (te same czary znaja) Komercja, brak eventow poprawiajacych RPG ... W sumie... gracze to jedno, ale system gry to drugie, a to drugie jest wazniejsze niestety tutaj... bo to drugie moze narzucic rozne czyny itp... jednak pamietaj..w to graja dzieci z ułomem .. z kompleksami i dysortografia i dyswiedza i dysinteligencja i dyswyobraznia i innymi dys~... no coz... Trudno by cokolwiek z Tibii zrobic...chyba ze GRUNTOWNA przemiana kodu gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż wykasowali mi posta, 6 punktów (mam 7
![]()
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha i rp online ma wyjśc na pewno jak graficy cwaniakują , napisałem tylko że nie odpisał mi na temat i oto efekt Zostałeś zbanowany na tym forum
Proszę kierować wszelkie pytania do administratora na [email protected]. TAK BRAWO RP oNLINE GZ JAK WYJDZIE TA GRA TO JEJ NIE POLECAM ZWYKLE GÓWNO
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
heh , znowu dziecku odebrali lizaka i sie pluje. Tarlos sie mnie pytal czy Cie odblokowale, powiedzialem ze nie - nie mam takich praw... potwierdzil, pewnie znow dal Ci bana bo nie wiadomo kto Cie odblokowal. Nie gadaj ze z powodu posta, i kto cwaniakuje ? ja zadnego cwaniakowania nie widzialem ? Co do prac, to posuwaja sie do przodu srednio, ale sie posuwaja.... A Ty przestan non stop gadac ze gowno, bo jak bys dostal jakiegos + od gry (cos co by Cie wywyzszalo nad innych) to pewnie bys gadal ze to super mega hyper gra... No coz, tacy polacy wlasnie sa. Gra jest w robieniu ! Jak chcesz sie dowiedziec czemu, to zrob swoja ! I NIE !!!! W ZADNYM PORYPANYM RPG MAKERZE lub OTSie ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
|
![]() jak napisałem do admina to mnie wybluzgał -.-
nie polecam tego gówna |