![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() @Kidlex myslisz ze jestes super gosc bo jak lizales pupe Liamowi ( lacznie z wygryzaniem kalu ) to mogles sie wozic? Pamietam raz na GSE chacie napisales ktos chce mi placic? Ktos powiedzial ja (nie bede zdradzal nicku ) to napisales do Liama i biedny czlowiek stracil czesc majatku.
@Ludzie ktorzy zaplacili maja postawiony warunek ze moga wbic 1 lvl w tygodniu, w innym wypadku moze to sie skonczyc kolejnym paymentem / dedem @ Jojo nie ma co sie martwic wypowiedziami wszystko wiedzacych noobkow, szarpiesz sobie tylko nerwy Osobiscie uwazam ze bitwa sie raczej nie szykuje za szybko , chociaz Liam wraca to moze ![]() @ Raks & Sting Ninja gratz Castle Shielda to 1wszy na servie Porusze nowy watek : Co wam wypadlo ( wartosciowego a nie np piorko kurczaka albo skora z ghoula) po update oraz co sadzicie o nowych outfitach wedlug mnie sa do .... Czekam na wypowiedzi Jezeli zrobilem jakies bledy to prosze mnie poprawic :> _/ FAG _/ Izmoks
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ToMuS_Aurea - 02-08-2006 o 18:33. |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
|
![]() o Datino a jaką była śmieszna wojna z Gse xD wystrzelali nas swoimi mass atakami z sd noob charami xD
Mi wypadło minotaur leather 7x Skrzydło nietoperka i ten glut z soldka ;p Iron cos tam
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Co do shitu z monsterków, wczoraj futerłak z ghousta ;s ~Yours Jojo
Jojo Ninja Aurea Knight Member of Ninja Family... Ostatnio edytowany przez Jojo Ninja - 03-08-2006 o 10:51. |
|
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Poziom: 190
|
![]() Wszystko sie wyjasnilo
![]() Ostatnio edytowany przez Raks Ninja - 04-08-2006 o 16:38. |
![]() |
![]() |
#185 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a.d 1 masz racje ze Zevs mysli se za duzo ale jednak po kupnie tego chara duzo pomogl w wojnie :> a.d 2 nie doceniasz sie masz przeciez 83 lvl :> Jak chcesz moge Ci dac pograc 66 knightem na furora ![]()
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
Signed. ~Yours Jojo
![]() |
#187 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 07 2006
Stan: Początkujący
Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Nie wiem czy to Błąd u mnie w przeglondarce Internetowej czy co (użuwam Mozzila FIrefox) ale lazilem sobie na tibia.com i w statystykach doswiadczenia i jak nacisnolem na pozycje liama zaladowale sie gites patrze (Free Acount) a w profesi Master Sorcerer Daje fotke i prosze nie mówic ze to Fotomontarz xD
[IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dadi the Master
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() No kiedys mial premmium account i byl master sorcererm, teraz jest free accountem ale nie logowal sie jeszcze od utraty premmium wiec na stronce jest pokazanie ze jest nadal master sorcererm x)
#190 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Otorz chcialbym poinformowac ze pewni potrzebujacy rozrywki nie za duze lvle zrobily wojne FAGLight vs ROMLight
![]() Narazie prowadzi FAGL 5: 0 ROML
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() wojna zakończyła się 8-0 dla fagl xD Roml deleted omg buhauha
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() A z wartościowych rzeczy to mamm hmm stateczek z pirate questa outfit pirata i buty których są 2 pary na serwie. Teraz zberam graty z piratów 100x przepaska na oko 100x hak 100x noga pirata i bede mieć taki scimitarek przy boku :/
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Sesef
Ja też chce te buciki1!11oenone xD Zbieram, zbieram ale te z minosków bo na dwarfy nie chodze narazie.
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sesef zdrajco
![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Poland
|
![]() [quote=ToMuS_Aurea]Osobiscie uwazam ze bitwa sie raczej nie szykuje za szybko , chociaz Liam wraca to moze
![]() Zakup prem to kwestia kilku minut... RoM nigdy nie odpusci RoM _./ Ostatnio edytowany przez Sainsbury - 06-08-2006 o 02:49. |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Kurcze.. denerwuje mnie ten topic =/ Dawno go nie czytałem i przed chwilą na szybko przerzuciłem pare stron.
1. Dlaczego czepiacie sie Kidlexa ? Mnie tez kiedyś bardzo denerwował ale kiedy "trzymałem z nim sztame" w jeden dzień zarobiłem Golden arma i bohy ... 2. Raks nawet jako 80 Ek zrobiłeś dużo ... nieźle fragowałeś w jakiś sposób motywowałeś tą gildie. Mozna wiedzieć dlaczego zostawiłeś Fag ? 3.Aurea to stracony świat przez tą dziwną woje ;/ |
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1. Podnieca Cie byciem murzynem Power Abusera? 2. No faktycznie tak sie nafragowa... normalnie motor napedowy ass licker blz (bez obrazy rax ![]() 3. Niedlugo nie bedzie szwedow i brazylow
|
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
A własnie nie bo przynajmniej nudy nie ma, jest troche adrenalinki jak patrzysz na te wipy i nagle pojawia Ci sie 15 czaszek a ty jestes daleko od PZ. Nie ma nudy, nie boimy się padać więc wojna się jakoś toczy a nie tak jak było kieydś że jest wojna to w gildi 1/2 boi się wyjść z PZ 1/4 retaired i 1/4 odważna (4-5 osob) ![]() @ToMuS_Aurea A ty za dużo wiesz i masz za długi język ![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Poziom: 190
|
![]() Cytuj:
O tak tak sie nafragowalem ze az mi slina ze szczescia ciekla mialem tych fragow az 0 =P |
|
![]() |
![]() |
#200 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Poland
|
![]() Cytuj:
Mlody mlody nie nazywaj tego co dzieje sie na aurea wojna. Wojna to moze byla na poczatku jak sie to wszystko zaczelo, RoM vs Zorro do momentu w ktorym wiekszosc zorro zmienilo servy, badz sprzedalo chary. Teraz to sa tylko jakies przyczajki... Pozdro dla Donia i innych PL w Romie. _./ |
|
![]() |