![]() |
#181 | |||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Cytuj:
Jedynie to, co znalazłem w necie na ten temat jest zawarte na stronie. http://prawica.net/node/2982 Ale tam nic nie ma, że to niby, w co wątpię powiedział ktoś z LPR.Tam jest zupełnie coś innego napisane o tym i wydaje mi się, że to, co tam jest napisane jest 100 % prawdą. ps. Poszedłem spać około 3 w nocy, więc na wasze posty odpowiem po godzinie 10 lub 11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Najpierw postawię pytanie - ciekawe, czy ktoś to przeczyta? xD I lecimy:
To tak - odpowiadam na posty dość już dawne, i postaram się odpowiedzieć na wszystko, gdzie jakoś mogę się wypowiedzieć (cóż, 15 lat to nie tak wiele, i nie będę się tu za jakiegoś trv miszcza uważać, który się najlepiej zna na temacie, jest nieomylny i w ogóle). Imho nie trzeba być patriotą, by uważać się za Polaka. Ortografii też nie trzeba znać. Ale nie znając jej, człowiek się kompromituje. Nie będąc patriotą - nie, dopóki nie będzie to haniebne. Jeszcze w ramach wstępu dodam, że widzę, iż się tu trochę panowie pożarli. Zaczęły się bluzgi, latają ścierwa, kretyni, debile, ogólnie, dyskusja traci poziom. Sam jestem przeciwny nacjonalizmowi, MW, polskiemu obecnemu rządowi, faszystom, nazistom, komuchom i wielu innym, ale nie trzeba się od razu gryźć... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Więc, jak ktoś jest ateistą i nie wierzy w Boga, to co? Nie jest godnym pożałowania 'idiotom'? Lojalność wobec czego? Faszystowskich ugrupowań? Idealne ukierunkowanie lojalności... Cytuj:
Co do nacjonalizmu (dlaczego z dużej?) - dlaczego polskim? Nie innym? Każdy nacjonalizm jest taki sam - różni się tym, która grupa jest 'elytarna', w przeciwieństwie do innych, gorszych. Cytuj:
W tym samym poście napisałeś, że Ghost tutaj demagogię stosuje, mówiąc, że nacjonalizm i nazizm to nie to samo. Jak widać - do tego samego się sprowadza, co właśnie udowodniłeś. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak czy siak: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Szkoda tylko, że przez najbliższe lata MW będzie miała dużo do gadania - bo normalnie każdy by olał to 'Młodzież Wszechpolska na to by się nie zgodziła'. Btw, Styku, on Cię nazwał debilem! Trza go zniszczyć m8 ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I dla mnie mój kraj nie jest najlepszy, bo faszystowscy vel. nacjonalistyczni Fuehrerzy nie zrobili mi wody z mózgu. I jako tako się orientuję w obecnej sytuacji. I wiem, że jest w cholerę lepszych krajów. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Na koniec (dla tych, którzy tu dotarli) pragnę zaznaczyć, iż jest to tylko moja opinia, która niekoniecznie musi pokrywać się z obiektywną prawdą, zwłaszcza, że jest prawie 4 rano, i już zaczyna się robić jasno na dworze. Jeśli ktoś chce mi coś zarzucić, proszę o konstruktywną krytykę, czy coś.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 02-07-2006 o 04:37. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Offtop:
OMG, Lasooch chcialo Ci sie? O.o, gratz anyway ![]() Coz zgadzam sie tu ze wszystkim co pisze Lasooch, Yassek, w wiekszosci z wieszokiem, Feralem i paroma innymi osobami. A co do nacjonalistow - w dyby ich, w dyby! ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zbanowany
|
![]() na wojnie nie edukowali się normalnie a co my krwa wojne mamy?zastanówcie się 8 razy zanim coś napiszecie
dyskusja z betonowymi ścianami które zarzucają te same hasła straciła sens. pranie mózgu? eot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
//edit Obiecałem Zenkowi wczoraj na ircu (23:51:52) (+Zenek) wez im zacytuj moje slowa (23:51:57) (+Zenek) te: (23:52:02) (+Zenek) a wezcie s*******ajcie Ostatnio edytowany przez Yassek - 02-07-2006 o 10:08. |
|
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Dlaczego piszę Nacjonalizm z dużej litery a żyd z małej?? Proste! Nacjonalizm lubie więc go wyróżniam a żyd z małej bo ich nie lubię. Tak, jestem nietolerancyjny! I to dzięk tzw. "tolerancyjnym" ludziom...
"ok, to jest dobre podejście, a teraz powiedz mi, czy honorowe jest pranie/znęcanie się psychicznie/fizycznie na kimś bo ma inne poglądy?"- a czy tzw. "tolerancyjni" ludzie i pewne mniejszości nie znęcają się psychicznie i fizycznie nad innymi?? Przykłady?? Tzw. homofobia- każdy normalnie myślący człowiek wie że to jest pusta, wymyślona fraza. Homofobia NIE ISTNIEJE! (Chyba że ok. 85-90% społeczeństwa jest na nią chora). Tzw. "mowa nienawiśc"i: kolejny, idiotyczny twór ludzi "tolerancyjnych" (a podobno jest demokkracja, wolność słowa itd...). "Antifa"- potrafią pobić dziecko ale gdy jest kilka silnych osób to przy ucieczce w zakręty wchodzą z zawrotną prędkością ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik forum
|
![]() "Jestes rasistom i ksenofobem, co potwierdza, ze jestes nazistom." -Dzięki za te "miłe" słowa ale nie zgodzę się z tobą. Teoria ras (w wydaniu Evoi i Hitlera) jest mi obca. Ofszem, uznaje istnienie 3 ras (tak mnie w szkole uczyli) białej, żółtej i czarnej lecz nie wielbie białej rasy ponad wszystko. Uważam że wszystkie rasy są sobie równe. Jeśli już miałbym się skłaniać ku wyższości jakiejś rasy to żółtej, a nie białej. Inną sprawą jest to że czarni powinni żyć w afryce, biali w europie a żółci w azji i ameryce. To tyle na ten temat, mam nadzieję że nie będę musiał do tego tematu wracać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
//El editto W afryce? Tam nie ma na nic kasy, jest 40 stopni. Zresztą ziemia jest dla ludzi. Ostatnio edytowany przez Yassek - 02-07-2006 o 10:30. |
||||
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik forum
|
![]() A mój antysemityzm (raczej antyjudaizm, bo arabów- semitów lubię) wynika z zupełnie innych przyczyn niż wam się wydaje...
I gdyby było więcej żydów takich, jak są przedstawiani na tej stronie: http://www.neturei-karta.dog.pl/ nie był bym (i chyba nikt niebyłby) antysemitą... Ostatnio edytowany przez Raynold - 02-07-2006 o 18:32. Powód: Edytujemy posty! |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() To wszystko przez, to że oni walczą o własny naród!? To Ty Morgrim jesteś chyba zdrowo pierdolnięty. Postaw się w ich sytuacji - gdybyśmy my byli pod zaborem, Twój "patriotyzm" objawiałby się w walce o wolność. To czemu Żydzi nie mają prawa do tego samego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() a mogrim za chwile powiesz ,ze nie bylo holokaustu oni chca miec wlasny narod ,a tacy jak faszysci im to utrudniaja to tzw. klamstwo oswiecimskie
Kłamstwo oświęcimskie - prawnicze określenie twierdzenia, że przyjęta powszechnie wersja holokaustu jest albo w dużym stopniu przesadzona, albo jest całkowitym fałszerstwem. Tezy te zrodziły się we Francji w latach 70. XX wieku. Zostały powszechnie potępione, jako niezgodne z prawdą historyczną, oraz niezgodne z pamięcią i czcią dla milionów ofiar holocaustu. W wielu krajach, w tym w Polsce, istnieją obostrzenia prawne, nakładające na prokuraturę obowiązek ścigania z urzędu osób szerzących kłamstwo oświęcimskie. Rewizjoniści bardzo często opierają się na raporcie Freda Leuchtera z badań przeprowadzonych w oświęcimskich komorach gazowych. Kto publicznie i wbrew faktom zaprzecza zbrodniom, o których mowa w art. 1 pkt 1, podlega grzywnie lub karze pozbawienia wolności do lat 3. Wyrok podawany jest do publicznej wiadomości.
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 02-07-2006 o 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#195 | |||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#196 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niestety nie jestem tak madry jak Ty, zeby zrozumiec Twoje racje. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 02-07-2006 o 15:00. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dalej nie mam odpowiedzi, kim tWOIM zdaniem byli PildudSki i Dmowski.. =/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Slay - 02-07-2006 o 13:16. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik forum
|
![]() Po pierwsze: indianie powszechnie zaliczani są do rasy żółtej- doucz się trochę- polecam podręczniki z podstawówki...
Po drugie- problem z palestyną jest taki, że na początku XX wieku nie było tam praktycznie żydów. Obszar palestyny zamieszkany był w większości pezez arabów (palestyńczyków). Żydzi nie twożyli tam większości przez jakieś 1900 lat. Jak więc można porównywać żydów z polakami pod zaborami?? Przypominam że ziemie polskie od XVIII do XX wieku (tak jak i wcześniej i puźniej) były zamieszkane przez WIĘKSZOŚĆ Polską. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
//edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Yassek - 02-07-2006 o 13:28. |
||
![]() |
![]() |