![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie wiedzialem , ze wrocisz do tego fake'a. Bledy ktore znalazlem to orty i literowki
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() To jest cudne.
![]() Zwlaszcza podobaja mi sie czary podczas ostatniej walki. Nowe plenery tez dopracowane. Widze, ze teraz juz wszyscy uzywaja trawki 7.9 ![]() Jedna rada: nie dawaj tej grubej trawy do zwyklej, jesnej laki. Ladnie sie ona prezentuje w dzungli, ale nie pasuje kolorystycznie do strefy umiarkowanej, jest zbyt zielona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() No podaba mi sie ;D
Dam 9/11 bo niepodobaja mi sie dwie rzeczy: Te kafelki w miescie, o ile to jest miasto ;D I to co sie dzieje z outfitami przez swiatlo broni. Btw. mozesz mnie dac do fejka ;P Nick Omega Profesja Ryczerz Umiejetnosc Szybkie ataki mieczem i zwinnosc ![]() P0zdr0! Ostatnio edytowany przez Omega Ziom - 04-04-2007 o 09:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() No nareszcie. Czekałem na ten fake i już myślałem że nie wrócisz. A tu taka niespodzianka. 10/10 tylko mi się na początku też nie podobają te efekty na outfitach.
Nick: Shaki Profesja: Mag Umiejętności: Dobrze posługuje się magią ofensywną i defensywną. Nie najlepiej stosuje czary uzdrawiające i pomocnicze (np. jak w tibii "Magic rope" czy "Levitate"); nie posługuje się bronią. Outfit: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() myślałem że tego nie kontynujesz...9/10 trzeba było na next part długo czekać
zgłaszam się do fake nick:Yuno out: ![]() profesja:Mag umiejętności:magia piorunów zaawansowany(łańcuch piorunów,uderzenie piorunem)magia ognia zaawansowany(fireball,great fireball,łańcuch z ognia,ognisty mur)
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Imię: Arkwan Tock
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() No nie to jest boskie!
Trochę dużo gadaniny ale przymkne oko. 9/10 rekrutacja: nick: darker outfit: http://forum.tibia.pl/showthread.php...03#post1161703 post 2 profesja: mag ognia historia:Kiedyś tak jak Norah był opętany lecz uwolnił się zyskując niewiarygodną moc. Mocna strona: Potrafi zniszczyć wszystko na kilometr ![]() Słaba strona: walka w zwarciu, strzelanie łukiem.
![]() |
#188 |
Guest
|
![]() No wiec skoro wrociles do fake to moze ja sie zglosze ? :> (oczywiscie jesli sie zgodzisz
![]() Nick: Koper Profesja- Wojownik z umiejetnosciami magicznymi ![]() Historia- Zwykly wojownik ktory postanowil wyruszyc z rodzinnego domu w poszukiwaniu przygod. Umiejetnosci- Bardzo dobrze posluguje sie bronia 2-reczna ale jest tez doskonalym lowca (lucznikiem).Potrafi tez uzywac czarow pierwszych kregow magii. Outfit: ![]() Mam nadzieje ze mnie wezmiesz ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Jatm do tej czesci nei mam zastrzezen, ale krotka ta walka inie za bardoz efektowna
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Super że robisz dalej.
Chce wystąpić. Nick: Szleder Profesja: Mroczny druid Umiejętności: ożywianie szkieletów z ciał, wysysanie mocy życiowych z roślin, zatrówanie broni, przyciemnienie najbliższej okolicy, może walczyć bez użycia wzroku, strzały trucizną, bezdźwięczne poruszanie sie. Historia - kiedyś był zwykłym druidem lecz przyłączył sie do Mrocznego Bractwa. Z czasem zabił przywódce i od tego czasu szuka nowych wyzwań i jest ścigany przez Gildie Druidów i MB. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() A więc sprawa wygląda tak:
@Omega Outfit bardzo mi sie podoba, mam już plan co do twojej postaci, być może nie zostanie zabita ![]() @Shuki Outfit nie jest fenomenalny, ale co do twojej postaci też mam plan. @Yuno Jakoś wzbitnie on nie wygląda (mimo że podoba mi sie fryz xD), ale na jego temat już mi coś w głowie świta. @Thor Hmm znowu summoner, w dodatku tego widziałem już w wielu innych fake, ale może zrobić niezłą rozpierduche ![]() ![]() @Kopr Z tobą mam dwa problemy: Nie wiem czy pamiętasz ale ten nick już miał miejsce w fake, jeśli będzie sie powtażał nie będzie to ciekawie wyglądało. Jeśli jest wojownikiem to przydał by mi sie jego outfit z bronią w ręku, lub przynajmniej bez tego miecza na plecach... @Re006 Hmmm, outfit przeciętny, ale opis postaci przypadł mi do gustu, z nim nie mam jeszcze pomysłu ale napewno szybko wpadne ![]() Teraz pare odpowiedzi na komentarze: @Smikki Takiej "maluśiej" ![]() @Cloy A jednak wracam, bujcie sieeee!!! xD @Seksowna druidka Hmm... Cenna rada, chyba sie dostosuje. @Omega & Shuki A mi to swiatlo na utach sie podoba, tak fajnie lekko zmienia ich zabarwienie ![]() @Thor Gadanina miała za zadanie powoli wprowadzić was w klimat, który niestety dopiero teraz sie zacznie ![]() @DracoR Walka krótka, bo nie ona jest ważna, tylko jej efekt. Poza tym wracam po pół rocznej (albo nawet większej) przerwie do tego fake, troche straciłem wprawe i orjętacje, dlatego wygląda to tak a nie innaczej. A tak jeszcze dodam za pamięci, przydało by mi sie jeszcze conajmniej 5 szaleńców no i może 2 lub 3 ludzi stojących po stronie ZUA -.^ Edit: Zbliżamy się do 200 postów ^^
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 06-04-2007 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ciesze sie ze moj outfit ci sie podoba
![]() @do wszyskich zglaszac sie do fake bo chce next part xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]() @up
Rodzice cie nie kochaja.. |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Ech... Skoro chciałeś to masz
![]() Imie: DracoR Klasa: Mroczny Wojownik Umiejętności: Dobrze włada mieczem (dodasz jakis fajny, prawda? xD), potrafi kilka zaklęć ofensywnych. ![]() Out tylko dla Drakona!!
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() @up
A to po prawo to co to ma być? Wojownik pocięty na plasterki? @fake Fake fajny, podoba mi się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Imię: Arkwan Tock
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Drakon@
No jasne! żeby tylko viale w outfie! ![]()
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
|
![]() SUper fake normalnie boskie dam hmm...10\10, co ja mówie 11\10 ;P
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Hej fake fajny, ale wiecej walk i nie podobaja mi sie stare outy.
Jesli mozna to chce do fake, po obojetnie ktorej stronie, wez mnie gdzie chcesz, bo mam taki trudny wybor, bo zuo wiem co to, ale nie wiem o co chodzi z szalencami Out: ![]() Opis: Wedrowny wojownik, samotnik Walka: miecz Historia: W wieku 15lat opuscil dom, i wyruszyl w podruz, od tamtej pory podrozuje samotnie szukajac przygod. Tylko dla Drakon'a. Jesli jest zly to napisz co zle i go poprawie. PS.: Pragne dodac, ze wlosy zrobil Sarix. Wielkie THX dla niego za nie. PS2.: 199 Post ![]() PS3.: Jeszcze jeden!!! PSP.: Kiedy next part? XBOX.: Ocena 9.5/10 Nintendo Wii(siuski).:WESOLEGO ALLELUJA! Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 08-04-2007 o 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 200 post w tym temacie xD
@Drakon Strzeszczaj sie z tym fake bo patrzac na wiekszosc fakeow to dostaje ataku sraki XD P.S Wesołego Alelója |
![]() |
![]() |