![]() |
#1981 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zywi.
Skad mialem wiedziec ze wysylal?Wyzej ktos napisal ze itemek nie ma. Jezeli wysylal tzn. ze nie jest debilem , wiec dlaczego tak inteligenta osoba jak Ty wyzywa mnie od idiotow ;> pozdro ;*
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
|
![]() |
#1982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Evo'hawk
Ak'rap Ruesi Yok Yaa nie ma to jak masslogowac old gecaja na zolwiach xDD http://www.fuskbugg.se/luftposta/ripp_tortoise.rec |
![]() |
![]() |
#1983 |
Użytkownik Forum
|
![]() 16:40 Archin [162]: all gamemaster
16:40 Archin [162]: mine rls 16:40 Archin [162]: i buy all cipsoft 16:40 Archin [162]: already Chyba juz po wojnie.. ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#1984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Stan: Niegrający
![]() |
![]() nawet maniek sie na akcji pojawil
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
![]() |
![]() |
#1985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
|
![]() Za kim jak za kim, ale za Mańkiem to akurat nie tęskniłam
![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() Ja za Mannowem tez nie tęskniłem, za to za tobą Natii tak =*
|
![]() |
![]() |
#1988 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahh mój Boyciu-Kiroyciu!! Ja za Tobą też :*
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yson, a dlaczego nie mną?
![]() ![]() ![]() btw, przepraszam oficjalnie ![]()
![]() |
![]() |
#1991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
![]() |
![]() Tobą nie, bo Ty grasz w Tibie więc napewno jesteś okropna i straszna w rl ;//////////////////////
Przyjęte ;D
#1992 |
Użytkownik Forum
|
![]() oooo nieee, Krzysiu, odkryłeś tajemnicę mojego życia
![]() ![]() ![]() Tak! to prawda, czas na dramatyczne wyznanie!!! JESTEM STRASZNA I OKROPNA W RL I NIKT MNIE NIE LUBI, NAWET MAMA MNIE NIE KOCHA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ps. zniszczyłeś mi zycie ![]()
![]() |
![]() |
#1993 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Zyla to byl K.O
|
![]() |
![]() |
#1994 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
![]() |
![]() Natalko, to jeszcze nie koniec świata. Zawsze możesz sprzedać chara ( Sylwkowi, np, przyda mu się uh maker ) i możesz zainwestować w całkiem sensowną operację plastyczną
![]() A wtedy przyjadę do Ciebie i będziesz mogła pograć moim Ysonkiem xD
#1995 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie dzięki, nie skorzystam ;]
![]() |
![]() |
#1997 |
Guest
|
![]() Ooo
a ja mam kilka pytan Ejj Nati a masz chlopaka w Tibii ? czy kochasz jeszcze Muatora ? - mam nadzieje ze nie pomylilem tutaj Ciebie z kims innym, jesli pomylilem to soriii czy ladna jestes? albo czy masz chlopka na realu odpowiedz szczerze i nie uzywaj ironii ![]() btw. nie,nie podrywam Ciebie |
![]() |
#1999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() czyzby nareszcie wam sie cos udalo z archinem ?
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Asmit nie żebym coś do Ciebie miał, ale wydaje mi się, że za bardzo na poważnie podchodzisz do tej gry.
Moim skromnym zdaniem powinno się tak grać, żeby gdy spotkasz się z którymś z "wrogów" w rl, to powinniście sobie podać ręce i iśc razem na piwo. A po Twoich postach wnioskuję, że Ty byś np. Shandowowi prędzej oko palcem wydłubał niż mu podał rękę. Po drugie, po co się cieszyć z czyjegoś hacka ? Ok Edge był w przeciwnej drużynie, ale zazwyczaj hakerów nie interesuje gildia ofiary. Przecież to może spotkać każdego z nas i przeważnie nie mamy na to wpływu. Nawet jeśli Edge sharował czy botował czy dopuszczał się jeszcze Bóg wie jakich rzeczy, to nie zmienia to faktu, że jakiś cham zniszczył jego pracę. Panowie, to powinna być zdrowa rozrywka bo przecież walczycie.... o hmm, jak to się u nas mówi - czapkę śliwek ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 30-10-2007 o 11:01. |
![]() |